Connect with us

OIKONOMIA

Πλειστηριασμοί: 5+1 πασίγνωστα ακίνητα άλλαξαν χέρια

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ξανθή Γούναρη 

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Έξι πολύ γνωστά εμπορικά ακίνητα άλλαξαν χέρια του τελευταίους δυόμισι μήνες μέσω πλειστηριασμών και δημόσιων διαγωνισμών, με τους νέους ιδιοκτήτες τους να καταβάλλουν συνολικά περί τα 87 εκατ. ευρώ για να τα αποκτήσουν.

Για παραπάνω από τα μισά ακίνητα η διαδικασία εκποίησης είχε επαναληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, ωστόσο είχε κριθεί άγονη ελλείψει ενδιαφερόμενων αγοραστών.

Ανάμεσα στα «φιλέτα» που βγήκαν στο σφυρί – και τελικά κατακυρώθηκαν στους πλειοδότες που πρόσφεραν την υψηλότερη τιμή – περιλαμβάνονται πολυτελείς γραφειακοί χώροι, βιομηχανοστάσια και αποθήκες.

Τα διαμάντια του Αμαρουσίου

Στο Μαρούσι, στο νέο hot spot της αγοράς γραφειακών χώρων, τα τρία μεγάλα ακίνητα γραφείων που έβγαλε προς πώληση η doValue Greece έφυγαν σαν «φρέσκα κουλούρια».

Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα την 6η Ιουνίου, κατακυρώθηκε στην Prodea Investments AEEAΠ μέσω ελεύθερης πώλησης, στο πλαίσιο διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης, το κτίριο γραφείων στο Μαρούσι Αττικής, επί των οδών Χειμάρρας 8, Γραβιάς και πεζόδρομου, με μισθωτή την EY (Ernst & Young).

Το τίμημα της απόκτησης ανήλθε 35 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει η ΑΕΕΑΠ στις οικονομικές της καταστάσεις για το α’ τρίμηνο του 2022, ενώ η εύλογη αξία του, σύμφωνα με σχετική εκτίμηση που πραγματοποίησαν οι ανεξάρτητοι εκτιμητές, ήταν 34,113 εκατ. ευρώ.

Το δεύτερο ακίνητο, επί της συμβολής των οδών Σωρού 18-20 και Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, συνολικού εμβαδού 16.795 τ.μ., το οποίο στεγάζει τα γραφεία της Fourlis και της Bayer, πέρασε στην κατοχή της Trastor ΑΕΕΑΠ έναντι τιμήματος 27,05 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά το τρίτο ακίνητο, το μεγαλύτερο και ακριβότερο, στη συμβολή των οδών Χειμάρρας και Γραβιάς, επιφάνειας 30.000 τ.μ., η τιμή εκκίνησης είχε οριστεί στα 45,6 εκατ. ευρώ. Το εν λόγω κτίριο μισθώνεται από την Ελληνικά Πετρέλαια και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ισχυρό ενδιαφέρον από ενοικιάστρια η εταιρεία να γίνει ιδιοκτήτρια. Μάλιστα λέγεται ότι η προσφορά από την πλευρά των ΕΛΠΕ κινείται κάπου 15 εκατ. ευρώ πάνω από την τιμή εκκίνησης.

Τα τρία αυτά ακίνητα είχαν αποκτηθεί με δανειακή χρηματοδότηση από τον Κύπριο επιχειρηματία Λουκά Έλληνα, το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του οποίου έφθανε πριν μια δεκαετία στα 100 εκατ. ευρώ.

Στη συνέχεια τα δάνεια τιτλοποιήθηκαν ως μη εξυπηρετούμενα και πέρασαν στον έλεγχο της doValue μέσω του ειδικού «οχήματος» Cairo.

Να σημειωθεί ότι και τα τρία ακίνητα (το καθένα ξεχωριστά) θα έβγαιναν στο σφυρί στο τέλος του μήνα. Με βάση του την ηλεκτρονική πλατφόρμα E-auction και οι τρεις πλειστηριασμοί είναι σε αναστολή.

Το «στρατηγείο» της Κάντζας

Μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειες να περάσει στο Δημόσιο, ώστε να απαλλαγεί ο Mr. Lak από μέρος των χρεών του, το «πετράδι του στέμματος» των επιχειρήσεων του Λάκη Γαβαλά, το εμβληματικό κτίριο της Κάντζας, που βρίσκεται δίπλα στην Αττική Οδό, κατακυρώθηκε στον εφοπλιστή Ευάγγελο Πιστιόλη.

Ο εφοπλιστής, απέκτησε το ακίνητο κατά τον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό που έγινε στις 13 Μαΐου, μέσω κυπριακής εταιρείας, δίνοντας ένα ευρώ πάνω από την τιμή εκκίνησης, ήτοι 9.000.0001 ευρώ.

Στο εμβληματικό ακίνητο έκτασης 31 στρεμμάτων, το οποίο βαρύνεται με πολλές προσημειώσεις, υποθήκες και κατασχέσεις από την Τράπεζα Πειραιώς, την εφορία και το ΙΚΑ, έχουν αναγερθεί τρία ανεξάρτητα κτίρια και συγκεκριμένα:

–    Κτίριο 1 αποτελούμενο από υπόγειο 400 τ.μ., ισόγειο 400 τ.μ. και όροφο 374,67 τ.μ.

–    Κτίριο 2 αποτελούμενο από υπόγειο 979,32 τ.μ., και ισόγειο 1.000,50 τ.μ.

–    Κτίριο 3 αποτελούμενο από υπόγειο 539,48 τ.μ., ισόγειο 5.458 τ.μ. με ημιϋπαίθριους χώρους 315,25 τ.μ. και όροφο 4.423,44 τ.μ.

–    Επίσης, στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν καπνιστήρια 44 τ.μ. και φυλάκιο 22,95 τ.μ.

Το φάντασμα του Λαγκαδά

Την Αγνό, την πρώτη ελληνική γαλακτοβιομηχανία που έβαλε το παστεριωμένο γάλα στα σπίτια των Ελλήνων καταναλωτών εν έτει 1955, ή πιο σωστά ότι απέμεινε από αυτή μετά το οριστικό λουκέτο το 2014, απέκτησε ο όμιλος Ελληνικά Γαλακτοκομεία των αδελφών Δημήτρη και Μιχάλη Σαράντη.

Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία ήταν η μοναδική εταιρεία που συμμετείχε στον δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου 2022.

Ο πλειστηριασμός αφορούσε στην εκποίηση της έκτασης 132.239 τετραγωνικών μέτρων στις περιοχές των κοινοτήτων Περιβολακίου, Λαγυνών και Καβαλλαρίου στον δήμο Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη μαζί με τα κτίρια και τον εξοπλισμό, του εμπορικού σήματος ΑΓΝΟ και των επιμέρους εμπορικών σημάτων (ΑΓΝΟ CHOCO MILK, VITALIA ΑΓΝΟ κ.α.) επί των οποίων έχει δικαίωμα η πτωχή εταιρεία.

Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία κατέβαλλε τίμημα 7,73 εκατ. ευρώ και τελικά ήρθαν στην κατοχή της οι εγκαταστάσεις και τα εμπορικά σήματα της ιστορικής βορειοελλαδίτικης γαλακτοβιομηχανίας.

Το τίμημα θα διατεθεί για την ικανοποίηση οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες και εργαζόμενους, με την Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. να υπόσχεται την αναγέννηση της Αγνό και την μεταμόρφωσή της σε μια σύγχρονη επιχείρηση που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών.

Είχαν προηγηθεί αρκετοί πλειστηριασμοί για το ακίνητο και τα σήματα της Αγνό στο σύνολό τους άγονοι παρότι σταδιακά μειώνονταν το τίμημα. Το 2017 το ελάχιστο τίμημα είχε οριστεί στα 18,28 εκατ. ευρώ, το 2018 στα 15 εκατ. ευρώ και το 2019 στα 10 εκατ. ευρώ.

Οι αποθήκες του Ταύρου

Την εταιρεία MRP TAVROS ΑΕ ανακήρυξε το ΤΑΙΠΕΔ ως πλειοδότη για την αγορά του ακινήτου των πρώην αποθηκών του ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο, καθώς η ολλανδικών συμφερόντων εταιρεία ήταν η μοναδική η οποία κατέθεσε οικονομική προσφορά, συνολικού ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.

Το Ελεγκτικό Συνέδριο θα πραγματοποιήσει προσυμβατικό έλεγχο, ενώ η σύμβαση θα υπογραφεί μετά από την έγκρισή του.

Πρόκειται για αστικό ακίνητο που περικλείεται από τις οδούς Κορυζή, Θράκης και Τιμοθέου Ευγενικού στον Ταύρο. Εντός της έκτασης υφίστανται παλαιά κτίσματα με χρήσεις Εκθεσιακών Χώρων, Εργαστηρίων και Αποθηκών του ΕΟΜΜΕΧ, που χτίστηκαν από το 1940 έως το 1970. Το συνολικό εμβαδόν των κτισμάτων ανέρχεται σε 1,526.79 τ.μ. Ένα εξ’ αυτών των κτισμάτων με εμβαδό κάλυψης 583,95τμ. και συνολική δόμηση 837,22 τ.μ, έχει κηρυχθεί μνημείο.

Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου έχει επιτρεπόμενες χρήσεις γης «Πολεοδομικού Κέντρου», από τις οποίες προκύπτουν σημαντικές δυνατότητες αξιοποίησης, παρέχοντας στους υποψήφιους επενδυτές την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από μια ευρύτατη λίστα τον πιθανό τρόπο ανάπτυξής του.

Η εταιρεία ανάπτυξης και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας MRP διαθέτει κτίρια συνολικής άνω των 1,5 εκατ. τμ, κατέχοντας ηγετική θέση στην ολλανδική αγορά.

Σημαντικότερα έργα της αποτελούν το «Hub Amsterdam» που περιλαμβάνει την κατασκευή συνολικά 80 κατοικιών και γραφείων στην περιοχή on Osdorpplein Nieuw-West, το «Amstel Station» που περιλαμβάνει την κατασκευή 252 κατοικιών στο κέντρο του Άμστερνταμ, το «Amsterdam New West» που περιλαμβάνει την ανάπτυξη κτιρίων μεικτών χρήσεων (κατοικίες, εμπορικές χρήσεις, parking, χώρους εστίασης και αναψυχή) κ.ά. Στην ελληνική αγορά δραστηριοποιείται από το 2021.

Πάντως τις «πρώην αποθήκες ΕΟΜΜΕΧ» εξακολουθεί να διεκδικεί ο δήμος Μοσχάτου- Ταύρου.

Τα απομεινάρια της βαριάς βιομηχανίας στην Εύβοια

Χέρια άλλαξε προ ημερών και το εργοστάσιο των Ελληνικών Σωληνουργείων Χαλκίδας (πρώην Τσαούσογλου) στη θέση «Γλύφα» Δροσιάς κοντά στη Χαλκίδα. Το κλειστό από το 2014 εργοστάσιο  άνηκε στη Μηχανική της οικογένειας Εμφιετζόγλου και κάποτε αποτέλεσε μία από τις βαριές βιομηχανίες της χώρας μας.

Το ακίνητο περιλαμβάνει οικόπεδο 412 στρεμμάτων καθώς και τμήματα δασικών εκτάσεων ενώ έχουν ανεγερθεί τμηματικά κτιριακές εγκαταστάσεις, η κατασκευή των οποίων ξεκίνησε το 1966 και ολοκληρώθηκε το 1983.

Ήταν ένα από τα δύο εργοστάσια που παρήγαγαν σωλήνες ειδικών προδιαγραφών, κατάλληλους για εφαρμογές υψηλής πιέσεως, όπως για πετρελαιοπηγές και μονάδες μεταφοράς φυσικού αερίου. Μέχρι και τις αρχές τις δεκαετίας του 2010, το σύνολο της παραγωγής εξαγόταν στο εξωτερικό και κυρίως στις ΗΠΑ.

Το ποσό της κατακύρωσης ανήλθε στα 5.510.001 ευρώ, ένα ευρώ πάνω από την τιμή πρώτης προσφοράς.

Πηγή: ΟΤ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

OIKONOMIA

Ρωσία: Διακοπή των ροών πετρελαίου προς την Ευρώπη αναφέρει η Transneft

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Νέο θρίλερ έχει προκύψει με την προμήθεια της Ευρώπης με ενέργεια, αυτή τη φορά με αφορμή τη διακοπή ροής πετρελαίου προς ορισμένες χώρες από ρωσικό αγωγό της Transneft, ο οποίος διασχίζει την Ουκρανία.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Transneft, η οποία είναι μονοπώλιο της Ρωσίας, κατηγορεί την Ουκρανία για τη διακοπή των ροών, αναφέροντας ότι η πληρωμή της για τα δικαιώματα διαμετακόμισης μέσω της Ουκρανίας για το μήνα Αύγουστο που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες δεν ήταν εφικτή επειδή τέθηκαν σε ισχύ νέες κυρώσεις εναντίον της Μόσχας.

Η Transneft PJSC είπε ότι δεν υπήρχε καμία επίδραση στο βόρειο σκέλος του αγωγού Druzhba, ο οποίος διασχίζει τη Λευκορωσία προς την Πολωνία και τη Γερμανία, αλλά κι ότι το νότιο τμήμα της σύνδεσης έχει κλείσει. Αυτό εξυπηρετεί χώρες όπως η Ουγγαρία, η Τσεχία και η Σλοβακία.

Η τιμή του αργού τύπου Brent σημείωσε άλμα κατά 2 δολάρια ανά βαρέλι και διαπραγματεύτηκε κοντά στα 98 δολάρια, καθώς η είδηση ενίσχυσε τις ανησυχίες για τη μείωση των ενεργειακών προμηθειών.

Επιστροφή των χρημάτων

Η Transneft αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι κατέβαλλε την πληρωμή για τα τέλη διαμετακόμισης του Αυγούστου στην ουκρανική διαχειρίστρια εταιρεία του αγωγού Ukrtransnafta στις 22 Ιουλίου, αλλά τα χρήματα εστάλησαν πίσω στις 28 Ιουλίου, καθώς η πληρωμή δεν πραγματοποιήθηκε. Αναφέρει επίσης ότι οι ροές διακόπηκαν από τις 4 Αυγούστου.

Η Gazprombank που έλαβε την πληρωμή, ανακοίνωσε ότι τα χρήματα επεστράφησαν λόγω των κυρώσεων που έχει επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Transneft.

Αντί να αποφασίζουν οι ίδιες πότε θα επιτρέψουν να γίνει η συναλλαγή, οι Ευρωπαϊκές τράπεζες τώρα πρέπει να λαμβάνουν την έγκριση από τις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές, αναφέρει η Transneft στην ανακοίνωση της, προσθέτοντας ότι οι ρυθμιστικές αρχές της Ευρώπης δεν έχουν ακόμη αποφασίσει για τους αλγορίθμους για όλες τις τράπεζες, γεγονός το οποίος περιπλέκει τις συναλλαγές.

Σε αναζήτηση εναλλακτικών συστημάτων πληρωμών

Η Transneft εξετάζει εναλλακτικά συστήματα πληρωμών, αλλά είχε στείλει αίτημα για να επιτραπεί η συναλλαγή, αναφέρει στην ανακοίνωση του το μονοπώλιο του αγωγού.

Οι ουγγρικές εταιρείες MOL και Unipetrol, που ελέγχονται από την PKN Orlen, είναι οι πιο σημαντικοί αγοραστές πετρελαίου που διοχετεύεται μέσω του αγωγού Druzhba, που είναι γνωστός επίσης ως «αγωγός της Φιλίας», ενώ οι ρωσικές εταιρείες Lukoil, Rosneft και Tatneft είναι οι βασικοί προμηθευτές πετρελαίου.

Οι εταιρείες MOL, PKN Orlen και Ukrtransnafta, δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του πρακτορείου Reuters να σχολιάσουν το θέμα.

Από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Ουγγαρία, η Σλοβακία και η Δημοκρατία της Τσεχίας βασίστηκαν σε μεγάλο βαθμό στις προμήθειες ρωσικού αργού Ural μέσω του αγωγού Druzhba και μείωσαν τις αγορές τους σε αργό μέσω θαλάσσης.

Μείωση της ευρωπαϊκής ζήτησης

Η μείωση της ευρωπαϊκής ζήτησης για ρωσικό πετρέλαιο μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στα τέλη Φεβρουαρίου έχει ωθήσει την αξία του πετρελαίου τύπου Urals, το οποίο χρησιμοποιείται για την τιμολόγηση των παραδόσεων της Druzhba, στη μεγαλύτερη έκπτωση στην ιστορία σε σχέση με τη χρονολογημένη τιμή αναφοράς Brent.

Η Ρωσία προμηθεύει κανονικά περίπου 250.000 βαρέλια ημερησίως (bpd) μέσω του νότιου σκέλους του αγωγού Druzhba.

Η τουρμπίνα που «σταμάτησε» τον Nord Stream 1

Η Ρωσία ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας πετρελαίου παγκοσμίως και μεγαλύτερος εξαγωγέας φυσικού αερίου, έχει μειώσει τις ροές φυσικού αερίου που φθάνουν μέσω του αγωγού σε πολλές χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επικαλούμενη προβλήματα συντήρησης στην τουρμπίνα του αγωγού Nord-Stream1 καθώς και κυρώσεις εναντίον ορισμένων αγοραστών που η Μόσχα χαρακτηρίζει ως «μη φιλικούς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Reuters

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

OIKONOMIA

Χρέη: Σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου για τον «Τειρεσία» του Δημοσίου

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση έχει θέσει το υπουργείο Οικονομικών το Σχέδιο Νόμου για τη σύσταση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, της Ανεξάρτητης Αρχής Πιστοληπτικής Αξιολόγησης και την ίδρυση και λειτουργία του Κεντρικού Μητρώου Πιστώσεων, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 20 Αυγούστου (http://www.opengov.gr/minfin/?p=11446).

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Αρχή Πιστοληπτικής Αξιολόγησης

Βασικός σκοπός της Αρχής Πιστοληπτικής Αξιολόγησης είναι η βελτίωση και επιτάχυνση της αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας φυσικών και νομικών προσώπων.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται διπλός «Τειρεσίας» για χρέη σε Εφορία, ΕΦΚΑ, Δήμους, ΔΕΚΟ και Τράπεζες

Βασικό της έργο είναι, η συλλογή και αξιολόγηση πρωτογενών πληροφοριών του Δημοσίου και τραπεζικού τομέα και ο υπολογισμός της πιθανότητας αθέτησης πληρωμής για φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Έτσι, κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης, επιχείρηση και φορέας δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα θα μπορεί κατόπιν αιτήσεως του, να λαμβάνει δωρεάν από την Αρχή την πιστοληπτική του βαθμολόγηση, η οποία θα αποτελεί τη βάση για ευκαιρίες νέας χρηματοδότησης.

Τo Κεντρικό Μητρώο Πιστώσεων

Παράλληλα, στο ίδιο Σχέδιο Νόμου προτείνεται η ίδρυση και λειτουργία του Κεντρικού Μητρώου Πιστώσεων, το οποίο αποτελεί κύριο μεταρρυθμιστικό έργο του Υπουργείου Οικονομικών, που εντάσσεται στον 4ο Πυλώνα του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, «Ιδιωτικές επενδύσεις και μετασχηματισμός της οικονομίας», με στόχο την ενίσχυση του χρηματοπιστωτικού τομέα και των κεφαλαιαγορών. Είναι το πρώτο εθνικό σύστημα αρχειοθέτησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η δημιουργία Κεντρικού Μητρώου Πιστώσεων αποτελεί βέλτιστη διεθνή πρακτική, η οποία έχει υιοθετηθεί από την πλειοψηφία των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σκοπός του Μητρώου είναι η καταγραφή σε αναλυτική βάση του ιστορικού πληρωμών, των ειδών των παρεχομένων εξασφαλίσεων και κάθε άλλης πληροφορίας που σχετίζεται με κάθε μορφής πίστωση προς φυσικά ή νομικά πρόσωπα από πιστωτικά και χρηματοδοτικά ιδρύματα. Το Μητρώο αποσκοπεί στην εξάλειψη της υπάρχουσας ασυμμετρίας πληροφόρησης μεταξύ δυνητικών δανειστών και δανειοληπτών και έτσι δύναται να αποτελέσει μοχλό ώθησης για τη χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
LIFESTYLE11 δευτερόλεπτα ago

Τίμησε τον σχεδιαστή Issey Miyake

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 λεπτά ago

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ -ΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ASTRA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ7 λεπτά ago

Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που απείλησε με κατσαβίδι την σύντροφό του – Μέχρι και ο συνήγορός του ζήτησε όρους

ΜΠΑΣΚΕΤ12 λεπτά ago

Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Αβράμοβιτς

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13 λεπτά ago

Νίκησε στα πέναλτι και πήρε την τρίτη θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα

OIKONOMIA15 λεπτά ago

Ρωσία: Διακοπή των ροών πετρελαίου προς την Ευρώπη αναφέρει η Transneft

ΘΕΣΣΑΛΙΑ17 λεπτά ago

Εκατοντάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για το καμίνι που “ντουμανιάζει” Πλαταμώνα και Παντελεήμονα

LIFESTYLE20 λεπτά ago

Κωνσταντίνος Αργυρός: Για «επτανησιακή ρομαντζάδα» ο τραγουδιστής

ΕΛΛΑΔΑ28 λεπτά ago

Βόλος: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά την κραυγή αγωνίας του θύματος του 36χρονου με το κατσαβίδι

ΜΠΑΣΚΕΤ32 λεπτά ago

Ο Αγραβάνης πήρε… φωτιά (video)

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Επεισόδιο στα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ στον Βόλο μεταξύ δύο πολιτών

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο

LIFESTYLE3 ημέρες ago

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Την Πέμπτη 4/8 στις 11 η απολογία του Υποδ.Πυροσβεστικής Δικηγόρος των ανηλίκων ο Σάκης Κοκκίνης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago

Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Αλμυρός Μαγνησίας από τον θάνατο του Παναγιώτη Αναστασίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Τραγωδία στα νερά του Παγασητικού- Στην παραλία Σάρες κοντά στις Νηές Μαγνησίας, εντοπίστηκε νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Θλιψη για την 56χρονη Αναστασία Μήσια από Βελεστίνο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ώρες ago

Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων

Δημοφιλή