Connect with us
banner epikhirisis

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πληρώνει 500.000 ευρώ και παίρνει Μοντέρο ο Ολυμπιακός – Η Βαλένθια κοιτά τον Σορτς»

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Στην επικείμενη απόκτηση του Ζαν Μοντέρο από τον Ολυμπιακό αναφέρεται ο Φραν Γουαΐτα. Μιλώντας στο «Cadena Ser», ο δημοσιογράφος από τη Βαλένθια μιλά για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης του Δομινικανού γκαρντ, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα πιάσει λιμάνι.

Τονίζει πως το buy-out που αναμένεται ο Ολυμπιακός να πληρώσει στις «νυχτερίδες» φτάνει τις 500 χιλιάδες ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό το είχε επιλέξει ο ίδιος ο παίκτης να μπει στο συμβόλαιό του, αποτελώντας απαράβατο όρο για να το ανανεώσει. Διότι θεωρούσε πως με αυτό το σχετικά χαμηλό ποσό, η αποχώρησή του από τη Βαλένθια θα ήταν πιο εύκολη.

Από την άλλη, ο δημοσιογράφος αναφέρει πως η Βαλένθια κοιτά, προφανώς για αντικαταστάτη του Μοντέρο, τον Τι-Τζέι Σορτς του Παναθηναϊκού AKTOR. Και υποστηρίζει πως σύντομα θα υπάρξουν νεότερα σχετικά με τον γκαρντ των «πράσινων».

Advertisement

Περισσότερα Εδω!

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο