ΕΛΛΑΔΑ
Ποινή φυλάκισης έξι μηνών στους μετανάστες που δραπέτευσαν από κλειστή δομή φιλοξενίας
Στις φυλακές Νιγρίτας στις Σέρρες οδηγήθηκαν οι έξι μετανάστες που προσπάθησαν να δραπετεύσουν από κλειστή δομή φιλοξενίας στον Δήμο Σιντικής, ενώ μετά τη σύλληψη τους με τη διαδικασία του αυτωφόρου τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών. «Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανοχή σε όσους παρανομούν», δήλωσαν πηγές του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, αναφέροντας ότι με τη πράξη τους χάνουν αυτομάτως το δικαίωμα υποβολής αίτησης ασύλου.
Διαβάστε: Καλαμάτα: Στο λιμάνι οι 39 μετανάστες που διασώθηκαν στο μεσσηνιακό κόλπο – Πώς έγινε η επιχείρηση του Λιμενικού
Σημειώνεται ότι, οι έξι μετανάστες που είχαν μεταφερθεί στην κλειστή δομή του δήμου Σιντικής από την Κρήτη, επιχείρησαν να δραπετεύσουν χθες το βράδυ μεταξύ 22:00 με 23:00 κατά τη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης, σύμφωνα με την «ΕΡΤ». Οι αρχές προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη των πέντε μεταναστών, ενώ η αστυνομία εντόπισε λίγες ώρες αργότερα τον έκτο, σε επιχείρηση αναζήτησης σε δασώδη περιοχή.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ21 ώρες agoΒόλος: Δύο αστυνομικούς τραυμάτισε 16χρονος οδηγός στην προσπάθειά του να μη συλληφθεί
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες agoΟ ΕΟΦ ανακαλεί τρία φάρμακα
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ23 ώρες agoΠαπασταύρου: Μην βλέπουμε σκιές εκεί όπου υπάρχει φως – Δεν μπορούν να εκχωρηθούν έτσι τα κυριαρχικά δικαιώματα
-
VIDEO18 ώρες agoΑύριο ανοίγει τις πύλες της η AGROTICA στη Θεσσαλονίκη – Παρόντες και παραγωγοί από τη Μαγνησία
-
LIFESTYLE24 ώρες agoΚατερίνα Καινούργιου: “Μου έστειλαν email ότι έχουν 10 εκατομμύρια στην τράπεζα και θέλουν να μου τα αφήσουν” (Βίντεο)
-
MEDIA20 ώρες agoΗ Ισμήνη παίρνει αγκαλιά το μωρό, η Αριάδνη “βγάζει αφρούς”
-
VIDEO19 ώρες agoΛάρισα: 5,5 τόνοι χρησιμοποιημένου τηγανελαίου οδηγήθηκαν στην ανακύκλωση
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες agoΝεκρός 20χρονος μετά από επίθεση με μαχαίρι








