ΕΛΛΑΔΑ
Ποινική έρευνα με εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου με αφορμή τις δηλώσεις Αλαφούζου
Ποινική έρευνα ξεκινά με εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου , αρμόδιου για θέματα αθλητισμού Γιώργου Οικονόμου με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου σε ΜΜΕ περί διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.
Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο ο οποίος καλείται να διερευνήσει αν έχουν τελεστεί αδικήματα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα που αφορούν σε παραβίαση της αθλητικής νομοθεσίας ,όπως αυτά της χειραγώγησης αγώνων και αθλητικής βία καθώς και διατάξεων του ποινικού κώδικα όπως αυτή που αφορά στη δωροδοκία.
Σύμφωνα με την παραγγελία του κ. Οικονόμου, ο οποίος θα έχει την εποπτεία της έρευνας, η προκαταρκτική θα ξεκινήσει με πρώτο μάρτυρα τον κ. Αλαφούζο.
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago“Εγώ τον σκότωσα”: Τα κενά στις περιγραφές του δράστη της δολοφονίας στο Αγρίνιο
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΜεγάλη φωτιά σε σπίτι με τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο (Εικόνες & Βίντεο)
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ21 ώρες agoΣφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση από Φάμελλο και Ανδρουλάκη – «Πυρά» της αντιπολίτευσης για το αγροτικό
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΒρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 λόγχες της Ελληνιστικής εποχής σε σπίτι 44χρονου
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ20 ώρες agoΟ Τραμπ προσκάλεσε την Ελλάδα και Κύπρο να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ώρες agoΣΥΡΙΖΑ για μήνυμα Μητσοτάκη: Κάνει πως δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει
-
MEDIA22 ώρες agoΑκούστε για πρώτη φορά ολόκληρα τα 14 από τα 28 τραγούδια του ελληνικού τελικού (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago“Ελάτε να με πάρετε, εγώ τον σκότωσα”: Πώς έγινε το φονικό στο Αγρίνιο







