ΕΛΛΑΔΑ
Ποιος είναι ο 32χρονος που παρενόχλησε ανήλικες
Δεν είναι άγνωστος στις Αρχές ο 32χρονος από τη Συρία, που συνελήφθη για επιθέσεις σε τρεις γυναίκες, δύο ανήλικες και μία 58χρονη. Ο άνδρας που σκόρπισε τον τρόμο στους δρόμους του Αιγάλεω είχε απασχολήσει ξανά τη Δικαιοσύνη, όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 20 φορές είχε προσαχθεί στο παρελθόν. Μάλιστα οι κατηγορίες αφορούσαν απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ όπως αποκαλύφθηκε κατηγορείται και για εμπρησμό. Ωστόσο, ο άνθρωπος αυτός εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους της Αθήνας. Το περιστατικό με τις επιθέσεις στις τρεις γυναίκες, έγινε η αιτία να σταματήσει και η δράση του, αποφεύγοντας ευτυχώς τα χειρότερα καθώς από τις επιθέσεις του δεν υπήρξαν θύματα.
Διαβάστε: Αιγάλεω: Ο 32χρονος επιδειξίας στο μετρό είναι και ο εμπρηστής του Υμηττού – Πώς οι επιθέσεις στις ανήλικες “πρόδωσαν” το ποινικό του παρελθόν (Εικόνες & Βίντεο)
Αιγάλεω: Οι παλαιότερες κατηγορίες
Όπως το Star ο 32χρονος αντιμετωπίζει εδώ και τέσσερις μήνες την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ειδικότερα, αποκαλύφθηκε, στις 11 Μαΐου ο ίδιος άνδρας συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας ύστερα από επεισόδιο με μαχαίρι. Απολογήθηκε, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων και η τακτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Αιγάλεω: Κατηγορούμενος και για εμπρησμό
Λίγους μήνες αργότερα, στις 7 Σεπτεμβρίου, ο 32χρονος ταυτοποιήθηκε ως δράστης εμπρησμού στον Καρέα. Βίντεο τον δείχνει να βάζει φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Η πυρκαγιά περιορίστηκε προτού πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, όμως σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.
Πώς δρούσε ο 32χρονος Σύρος
Χθες, ο 32χρονος επιχείρησε να επιτεθεί σε τρεις γυναίκες. Ο δράστης αναγνωρίστηκε από τις τρεις παθούσες ως ο άνθρωπος που τους επιτέθηκε.. Ο τρόπος δράσης ήταν συγκεκριμένος: πλησίαζε τα θύματά του, σε κάποιες περιπτώσεις τις ακουμπούσε στο στήθος ή τα οπίσθια, ενώ τους μιλούσε αισχρά. Ο δράστης, που συνελήφθη στην οδό Μαρμαρά, κοντά στο σταθμό μετρό του Αιγάλεω, οδηγήθηκε ήδη στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών.
Το προφίλ του 32χρονου δράστη
Σύμφωνα με τα έγγραφα που προσκόμισε, δηλώνει καταγωγή από τη Συρία, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ισχυρίζεται πως είναι Παλαιστίνιος. Στην Ελλάδα έφτασε το 2024, όμως σε διάστημα λίγων μηνών κατάφερε να χτίσει ένα βαρύ ποινικό παρελθόν. Μαχαίρια, εμπρησμοί και επιθέσεις σε γυναίκες συνθέτουν το προφίλ ενός επικίνδυνου και αμετανόητου άνδρα, που πλέον θεωρείται διαρκής απειλή για την κοινωνία.
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΦωτιά στην Πάτρα: Επιτυχημένη η επιχείρηση απεγκλωβισμού της ηλικιωμένης (Εικόνες)
-
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες agoΈνας μπούφος πίσω από το μπλακ άουτ που βύθισε την πόλη στο σκοτάδι
-
ΚΟΣΜΟΣ23 ώρες agoΓαλλία: Ο 35χρονος οδηγός που την Τέταρτη έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος δήλωσε ότι «μετανιώνει για τις πράξεις του»
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Το αδιαχώρητο στους δρόμους του Κέντρου λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων – Κλειστή η Βασιλέως Κωνσταντίνου
-
ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες agoΠέθανε ο Τζέιμς Γουάτσον, ο επιστήμονας που ανακάλυψε τη διπλή έλικα του DNA
-
ΚΟΣΜΟΣ6 ώρες agoΗ Κίνα αναμένει την ανάληψη ενεργειών από την Ολλανδία για την επίλυση της κρίσης σχετικά με την Nexperia
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΤι ισχύει για τις νέες ταυτότητες χωρίς Προσωπικό αριθμό
-
ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες agoΟΗΕ: Με μεγάλη βραδύτητα εισέρχεται η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα




