Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πώς αναμένεται να επιτεθεί ο Πούτιν

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η σύγκρουση στην Ουκρανία έχει μετατοπιστεί στα ανατολικά της χώρας, όπου οι ουκρανικές δυνάμεις είναι εμπειροπόλεμες και καλά προετοιμασμένες, αν και τις τελευταίες ώρες εξαπολύονται σφοδρές επιθέσεις και βομβαρδισμοί στα περίχωρα του Κιέβου, ένδειξη ότι οι Ρώσοι… επέστρεψαν μετά τη βύθιση της ναυαρχίδας του στόλου τους στη Μαύρη Θάλασσα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σύμφωνα με το BBC, αναλυτές πιστεύουν ότι οι καλύτερες μονάδες της Ουκρανίας βρίσκονται στα ανατολικά και δηλώνουν για να αντιμετωπίσουν μια ρωσική επίθεση, με συστήματα ορυγμάτων και οχυρωμένες θέσεις.

Μέχρι τώρα οι ουκρανικές δυνάμεις αντιστέκονται στις ρωσικές επιθέσεις, ωστόσο μπορεί να υστερούν αριθμητικά απέναντι στις ρωσικές δυνάμεις οι οποίες κατευθύνονται σε κάποιες περιοχές.

Πού θα δοθούν οι σημαντικές μάχες

Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν πει ότι πλέον σκοπός είναι η «πλήρης απελευθέρωση» του Ντονμπάς.

Ωστόσο, η μορφολογία του εδάφους ίσως να αποτελέσει πρόβλημα για τους επιτιθέμενους Ρώσους. Με λιγότερα δάση σε σχέση με το βόρειο τμήμα της χώρας, αναλυτές εκτιμούν ότι οι ανοιχτές εκτάσεις ενδεχομένως να ευνοήσουν τους αμυνόμενους Ουκρανούς.

Η επόμενη μεγάλη, κομβικής σημασίας, μάχη του πολέμου ενδεχομένως να είναι αυτή του Σλοβιάνσκ, σύμφωνα με το Institute for the Study of War (ISW).

Αν ρωσικές δυνάμεις που προελαύνουν από το Ίζιουμ καταφέρουν να πάρουν την εν λόγω πόλη, θα μπορούσαν μετά να ετοιμαστούν να προελάσουν ανατολικά, προς το Σεβεροντονέτσκ, για να περικυκλώσουν μια σχετικά μικρή ομάδα ουκρανικών δυνάμεων, ή να κατευθυνθούν πιο νότια για να περικυκλώσουν μια μεγαλύτερη ουκρανική δύναμη.

Εάν η Μαριούπολη πέσει στα χέρια των Ρώσων, περισσότερες δυνάμεις μπορεί επίσης να αποδεσμευτούν για να κινηθούν βόρεια, στην περιοχή δυτικά του Ντονέτσκ.

Πώς προετοιμάζονται οι Ουκρανοί

Ο ταξίαρχος ε.α. Μπεν Μπάρι του International Institute for Strategic Studies επισημαίνει πως οι ουκρανικές δυνάμεις είχαν στη διάθεσή τους χρόνια για να προετοιμάσουν τις άμυνές τους και ότι τα ρωσικά στρατεύματα ίσως δυσκολευτούν να τις απωθήσουν.

«Δεν είναι μόνο ορύγματα τύπου Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου στην ουκρανική πλευρά, έχουν επίσης οχυρώσει πόλεις- κλειδιά και χωριά που θέλουν να υπερασπιστούν» λέει σχετικά.

Ουκρανικά τεθωρακισμένα οχήματα και άλλα είδη εξοπλισμού βρίσκονται σε προετοιμασμένες θέσεις για προστασία, σημειώνει. Επίσης, οι ουκρανικές δυνάμεις στα ανατολικά διαθέτουν μεγάλη εμπειρία μαχών, καθώς αντιμετωπίζουν τους υποστηριζόμενους από τη Ρωσία αυτονομιστές από το 2014.

Ο αριθμός τους, επίσης, μπορεί να αυξηθεί εάν η ουκρανική στρατιωτική ηγεσία μετακινήσει δυνάμεις που δεν χρειάζονται πλέον για να υπερασπιστούν το Κίεβο μετά την απόσυρση των Ρώσων από τα βόρεια της χώρας.

Πώς θα επιτεθεί η Ρωσία

Ο ταξίαρχος ε.α. Μπάρι λέει πως η Ρωσία είναι πιθανόν να προβεί σε μεγάλης κλίμακας χρήση πυροβολικού για να διασπάσει ισχυρές ουκρανικές αμυντικές γραμμές πριν προχωρήσει στο έδαφος.

Η κατά μέτωπο επίθεση των ουκρανικών στρατευμάτων με το πεζικό, χωρίς να προηγηθεί βομβαρδισμός από το πυροβολικό, εγκυμονεί τον κίνδυνο ήττας για τις ρωσικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον Μπάρι, ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν τα αυτοκινούμενα πυροβόλα, που μπορούν να κινούνται ευκολότερα και ταχύτερα σε σχέση με τα ρυμουλκούμενα. Ωστόσο, τα ρήγματα αυτά και οι ευκαιρίες προώθησης ίσως να είναι σπάνιες, δεδομένου ότι το μέτωπο σε πολλές περιοχές καθίσταται ρευστό.

«Θα μπορούσε να αποκτήσει μια αιματηρή αίσθηση, μια αίσθηση φθοράς» λέει ο Μπάρι.

Για να πλήττει τις ουκρανικές θέσεις από μεγαλύτερη απόσταση, η Ρωσία διαθέτει επίσης πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων τύπου Grad, τους οποίους αναμένεται να χρησιμοποιήσει ευρέως. Οι Grad έχουν 40 ρουκέτες, που μπορούν να εκτοξευτούν μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, και έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα καταστροφικοί σε βάρος αμάχων πληθυσμών (Χάρκοβο, Μαριούπολη και αλλού).

Επίσης, έχουν υπάρξει αναφορές για χρήση θερμοβαρικών όπλων.

Εάν το ρωσικό πυροβολικό καταφέρει να πλήξει βαριά τις ουκρανικές άμυνες, η Ρωσία αναμένεται να χρησιμοποιήσει μηχανοκίνητο πεζικό, με ένα εύρος τροχοφόρων και ερπυστριοφόρων οχημάτων, μαζί με άρματα μάχης, για προελάσεις, υπό την κάλυψη αεροσκαφών δίωξης βομβαρδισμού και επιθετικών ελικοπτέρων- με τις δυνάμεις να κινούνται σε εδάφη υπό πυκνό ουκρανικό πυρ.

Ο ουκρανός ΥΠΕΞ, Ντμίτρο Κουλέμπα, έχει πει ότι οι μάχες θα θυμίζουν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τι θα μπορούσε να συγκρατήσει τη Ρωσία

Αναλυτές αναφέρουν πως είναι άγνωστο κατά πόσον οι ρωσικές δυνάμεις έχουν λύσει τα σοβαρά προβλήματα επιμελητείας που αντιμετώπιζαν τις πρώτες εβδομάδες της εισβολής. Τα ρωσικά στρατεύματα αντιμετώπιζαν ελλείψεις καυσίμων, τροφίμων, νερού και βασικού εξοπλισμού.

«Κλειδί, επίσης, θα είναι η εκπαίδευση, το ηθικό και η ηγεσία. Οι Ρώσοι δεν τα πήγαν καλά γύρω από το Κίεβο και απλά δεν γνωρίζουμε εάν πήραν τα μαθήματά τους» λέει ο Μπάρι.

Υπάρχουν, επίσης, αναφορές πως η Ρωσία έχει απώλειες σε στρατιωτικό εξοπλισμό τριπλάσιες σε σχέση με τις ουκρανικές. Το πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τον πόλεμο στα ανατολικά δεν είναι σαφές, αλλά η αντικατάσταση του χαμένου εξοπλισμού αποτελεί μια σοβαρή πρόκληση.

Η ιστοσελίδα στρατιωτικών αναλύσεων Oryx, που παρακολουθεί τις απώλειες στρατιωτικού εξοπλισμού και περιλαμβάνει μόνο κατεστραμμένα οχήματα και άλλα είδη εξοπλισμού για τα οποία υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες και βίντεο, υπολογίζει πως η Ρωσία έχει χάσει πάνω από 400 άρματα μάχης, 20 αεροπλάνα και 32 ελικόπτερα, καθώς και εκατοντάδες τεθωρακισμένα και άλλα είδη εξοπλισμού.

Οι μικρότερες ουκρανικές απώλειες μπορεί απλά να αντικατοπτρίζουν το μέγεθος των ουκρανικών δυνάμεων, αλλά μπορεί επίσης και να υποδεικνύουν επιτυχία σε τακτικό επίπεδο.

Οι Ουκρανοί έχουν καταλάβει σημαντικές ποσότητες ρωσικού εξοπλισμού, αν και είναι άγνωστο πόσο χρήσιμος θα είναι αυτός άμεσα.  Ο Michael Kofman, του αμερικανικού Center for Naval Analyses (CNA), λέει: «Θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι αυτά να είναι αξιοποιήσιμα, επανδρωμένα και να αναπτυχθούν κάνοντας τη διαφορά».

Μακροπρόθεσμα η Ρωσία ίσως έχει πλεονέκτημα, ειδικά αν οι προμήθειες όπλων από τη Δύση στην Ουκρανία περιορίζονται σε αμυντικό εξοπλισμό. Όπως λέει ο Σάμιουελ Κράνι Έβανς του Royal United Services Institute, για κάθε ουκρανικό εκτοξευτή πυραύλων ή πυροβόλο που καταστρέφεται, τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει αντικατάσταση, ενώ η Ρωσία έχει δυνατότητα αντικατάστασης.

«Έτσι, αν ο πόλεμος συνεχιστεί, ο χρόνος αρχίζει να κυλά υπέρ της Ρωσίας» εκτιμά.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ

Πώς ο Ερντογάν υπονομεύει το ΝΑΤΟ

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απειλεί με βέτο στο αίτημα ένταξης της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, θέτοντας όρους για να δώσει τη συγκατάθεσή του. Η στάση του θυμίζει «το εμπόριο χαλιών στο Μεγάλο Παζάρι της Κωνσταντινούπολης» γράφει ο Μπουράκ Μπεκντίλ, τούρκος δημοσιογράφος στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Διεθνούς Πολιτικής Gatestone.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Για μία ακόμα φορά, η Τουρκία είναι η μόνη που ξεχωρίζει από όλους τους συμμάχους της στη Βορειοατλαντική Συμμαχία. Ο τούρκος πρόεδρος απειλεί ότι δεν θα δεχθεί το αίτημα των δύο χωρών, διότι «στηρίζουν τους Κούρδους και υποθάλπουν τρομοκράτες» και θέτει τους δικούς του όρους.

Ο Ερντογάν δήλωσε στις 13 Μαΐου ότι η χώρα του «δεν είναι θετική» απέναντι στην ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, υποδεικνύοντας ότι η Τουρκία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη συμμετοχή της στη δυτική στρατιωτική συμμαχία για να ασκήσει βέτο στις κινήσεις για την αποδοχή των δύο χωρών.

Ο τούρκος πρόεδρος εξήγησε την αντίθεσή του επικαλούμενος την υποτιθέμενη υποστήριξη της Σουηδίας και άλλων σκανδιναβικών χωρών προς τους Κούρδους μαχητές και άλλους που η Τουρκία θεωρεί τρομοκράτες. Η καταγγελία αυτή δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη, επισημαίνει ο δημοσιογράφος, τονίζοντας πως ο Ερντογάν συνηθίζει να αποκαλεί τρομοκράτη οποιονδήποτε διαφέρει πολιτικά και θρησκευτικά από τη δική του κοσμοθεωρία.

Εμπλουτισμένη η… λίστα των τρομοκρατών

Τα τελευταία χρόνια, ο Ερντογάν έχει εμπλουτίσει τις λίστες τρομοκρατών με άτομα που έχουν επενδύσει σε δολάρια ή έχουν ψηφίσει αντίθετα από τις επιθυμίες του, με ξένους οίκους αξιολόγησης, με κόμματα και πολιτικούς της αντιπολίτευσης, με κούρδους πολιτικούς και δημοσιογράφους. Τον Φεβρουάριο του 2021, είχε προσθέσει στη λίστα ακόμα και φοιτητές που διαμαρτύρονταν για τον διορισμό ενός φίλου του στη θέση του πρύτανη σε πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.

Εναν χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές του 2019, αντικατέστησε με τη βία τους δημάρχους που είχαν εκλεγεί σε 65 δήμους, επειδή ήταν μέλη του φιλοκουρδικού κόμματος HDP, κάποιους από τους οποίους τους φυλάκισε με την κατηγορία συνεργασίας τους με τρομοκράτες.

Σήμερα, αξιόπιστες δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στην αντιπολίτευση. Το κόμμα του Ερντογάν κερδίζει το 28% των ψήφων, ενώ τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης, το 42,5%. Αυτό σημαίνει πως «στον κόσμο του Ερντογάν, τα δύο τρίτα των Τούρκων, περίπου 56 εκατομμύρια, είναι τρομοκράτες».

Εκτός από μία περίοδο έξι μηνών που οι ρωσοτουρκικές σχέσεις είχαν χαλάσει, όταν οι Τούρκοι κατέρριψαν ένα ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος στα σύνορά τους με τη Συρία, τον Νοέμβριο του 2015, ο Ερντογάν ήταν πάντα ο άνθρωπος του Πούτιν στο ΝΑΤΟ, εδώ και 20 χρόνια. Τώρα που ο Ερντογάν εκβιάζει το ΝΑΤΟ με το πρόσχημα των «κούρδων τρομοκρατών» που στηρίζουν οι Φινλανδοί και οι Σουηδοί, «ας ρίξουμε μία ματιά στους φίλους του στη Μόσχα» τονίζει ο τούρκος δημοσιογράφος, ο οποίος επισημαίνει ότι το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) βρίσκεται στη λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις των ΗΠΑ, της ΕΕ και της Τουρκίας, αλλά όχι της Ρωσίας.

Η Αγκυρα θεωρεί, επίσης, τρομοκράτες τη συροκουρδική πολιτοφυλακή Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), ενώ η Μόσχα όχι. Ο Ερντογάν δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Οι ρωσοκουρδικοί δεσμοί

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, οι ρωσοκουρδικοί δεσμοί είναι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στη γεωπολιτική σκηνή της Μέσης Ανατολής εδώ και 200 χρόνια, από τότε που η Αικατερίνη η Μεγάλη έδωσε εντολή για την έκδοση της κουρδικής γραμματικής, το 1787. Το ενδιαφέρον της για τους Κούρδους δεν ήταν μόνο ακαδημαϊκό. Οι αξιωματούχοι των τσάρων θεωρούσαν τις κουρδικές φυλές σημαντικούς παράγοντες στα νότια σύνορα της Ρωσίας.

Από το 1804 και μετά, οι Κούρδοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στους πολέμους της Ρωσίας με την Περσία και την Οθωμανική Τουρκία και ο ρωσικός στρατός τους χρησιμοποιούσε ολοένα και περισσότερο. Ο Πούτιν ακολουθεί την ίδια τακτική.

Το 2016, ο Ερντογάν κατηγόρησε τη Ρωσία ότι προμήθευε με αντιαρματικά όπλα και πυραύλους το PKK. Το 2020, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κατήγγειλε ότι η Μόσχα είχε συνομιλίες με την YPG, απλώνοντας το κόκκινο χαλί για τους «τρομοκράτες» του Ερντογάν. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Σεργκέι Λαβρόφ συναντήθηκε ξανά με αντιπροσωπεία της YPG.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, ο Ερντογάν έχει παραμείνει σιωπηλός. Τώρα, όμως, ο ίδιος ο τούρκος πρόεδρος εκβιάζει το ΝΑΤΟ γιατί δήθεν αυτές οι δύο δυτικοευρωπαϊκές χώρες, που απειλούνται από τη Ρωσία, στηρίζουν κούρδους τρομοκράτες.

«Η δυτική στρατιωτική συμμαχία είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να πει στον Ερντογάν αυτό που χρειάζεται να ακούσει» καταλήγει ο τούρκος δημοσιογράφος.

Πηγή: gatestoneinstitute.org

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Αεροσυνοδός κατήγγειλε τον Έλον Μασκ για σεξουαλική παρενόχληση – Το αρνείται και το διακωμωδεί ο ίδιος

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης της SpaceX, Έλον Μάσκ  φέρεται ότι πλήρωσε 250.000 δολάρια σε αεροσυνοδό του αεροπλάνου του προκειμένου να της κλείσει το στόμα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στο μεταξύ, έξαλλος είναι ο Έλον Μασκ με τις «απεχθείς», όπως της χαρακτήρισε, κατηγορίες σε βάρος του, ύστερα από δημοσίευμα του «Business Insider», που επικαλείται αεροσυνοδό της αεροδιαστημικής εταιρίας «Spaxe X» να τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση.

Πώς αποκαλύφθηκε το περιστατικό

Το δημοσίευμα του «Business Insider» ισχυρίζεται ότι, ο πάμπλουτος επιχειρηματίας πρότεινε στην αεροσυνοδό που δεν κατονομάζεται, να κάνουν σεξ αφού πρώτα της αποκάλυψε τον… ανδρισμό του και εν συνέχεια προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο με αντάλλαγμα να του κάνει «ερωτικό μασάζ». Οι ισχυρισμοί αυτοί διατυπώνονται σε έγγραφα που υπογράφει υπό καθεστώς ανωνυμίας μία φίλη της αεροσυνοδού.

Ωστόσο, ο Μασκ πέρασε στην αντεπίθεση διαψεύδοντας χθες το βράδυ τους ισχυρισμούς αυτούς στο Twitter. Θεωρεί ότι το θέμα «είναι πολιτικά υποκινούμενο» και το χαρακτήρισε «ποταπό». Πιστεύει ότι οι κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που αποκαλύφθηκαν χθες από το Insider ήταν μία «απεχθής» επίθεση με πολιτικό κίνητρο εν μέσω της εξαγοράς του Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Οι επιθέσεις εναντίον μου θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από πολιτικά σκοπιά – και αυτό είναι «απεχθές» – αλλά τίποτα δεν θα με αποτρέψει από το να αγωνιστώ για ένα ευοίωνο μέλλον και το δικαίωμά σας στην ελευθερία του λόγου», γράφει στο Twitter και προσθέτει: «Και, για την ιστορία, αυτές οι άγριες κατηγορίες είναι εντελώς αναληθείς».

Αμφισβήτησε επίσης την αξιοπιστία της φίλης της της αεροσυνοδού, γράφοντας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι «μία ακροαριστερή ακτιβίστρια-ηθοποιός στο Λος Άντζελες»…

Ποιες είναι κατηγορίες σε βάρος του

Η αεροσυνοδός, η οποία δεν κατονομάζεται, κατηγορεί τον πάμπλουτο επιχειρηματία ότι, το 2016 της έτριψε το πόδι ενώ της πρώτα της έδειξε τα προσόντα του και εν συνέχεια της πρόσφερε δώρα με αντάλλαγμα ένα ερωτικό μασάζ.

Όπως αναφέρει το «Business Insider», η αεροσυνοδός που εργάστηκε ως μέλος του πληρώματος ήταν με σύμβαση στο στόλο αεροσκαφών της SpaceX. Της έδειξε το ανδρικό του μόριο σε στύση, όπως λέει, της έτριψε το πόδι χωρίς τη συγκατάθεσή της και προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο με αντάλλαγμα ένα ερωτικό μασάζ.

Η αεροσυνοδός εκμυστηρεύτηκε επίσης στη φίλη της ότι, αφού πήρε τη δουλειά στην Space X, την ενθάρρυναν να πάρει άδεια ως μασέζ για να μπορεί να χαλαρώνει τον Έλον Μασκ. O δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της SpaceX και της Tesla φέρεται να της ζήτησε να τον επισκεφθεί στην καμπίνα του στη διάρκεια πτήσης με προορισμό το Λονδίνο, το 2016 «για ένα μασάζ σε όλο το σώμα».

Προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο

Όταν έφτασε η αεροσυνοδός, διαπίστωσε ότι ο Μασκ «ήταν εντελώς γυμνός εκτός από ένα σεντόνι που κάλυπτε το κάτω μέρος του σώματός του. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, υποστηρίζει η αεροσυνοδός, ο Μασκ «της έδειξε τα γεννητικά του όργανα» και στη συνέχεια «την άγγιξε και προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο αν «έκανε περισσότερα», αναφερόμενος στην εκτέλεση σεξουαλικών πράξεων».

Η αεροσυνοδός, που έχει αδυναμία στην ιππασία, αρνήθηκε να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά και συνέχισε το μασάζ. Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του νομικού τμήματος της SpaceX , Κρίστοφερ Καρντάσι , δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα δηλώνοντας στο Business Insider: «Δεν πρόκειται να σχολιάσω καμία συμφωνία διακανονισμού», τόνισε.

Διακωμωδεί το θέμα ο Μάσκ

Ο Έλον Μάσκ προσπάθησε να διακωμωδήσει το όλο θέμα ανεβάζοντας και νέο tweet  στο οποίο ζητά να αποκαλούμε το συγκεκριμένο σκάνδαλο «Elongate».

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΚΟΣΜΟΣ6 λεπτά ago

Πώς ο Ερντογάν υπονομεύει το ΝΑΤΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ16 λεπτά ago

Η Βάνα Μπάρμπα με καταπράσινο φόρεμα στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

ΕΛΛΑΔΑ17 λεπτά ago

Πάτρα: Ποια ήταν η αντίδραση της Πισπιρίγκου για το φιαλίδιο αίματος της Τζωρτζίνας

ΚΟΣΜΟΣ25 λεπτά ago

Αεροσυνοδός κατήγγειλε τον Έλον Μασκ για σεξουαλική παρενόχληση – Το αρνείται και το διακωμωδεί ο ίδιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ36 λεπτά ago

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Η κοινωνική αλλαγή είναι δυνατή, είπε ο Κώστας Σημίτης

ΕΛΛΑΔΑ37 λεπτά ago

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας σε σπίτι με λεία 800.000

ΚΟΣΜΟΣ45 λεπτά ago

Τουρκία: Aυτό είναι το νέο γεωτρύπανο του Ερντογάν – Ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ55 λεπτά ago

Προκλητικό το τουρκικό ΥΠΕΞ : «Η Ελλάδα παραβίασε τον εναέριο χώρο μας και εμείς απαντήσαμε»

ΕΛΛΑΔΑ56 λεπτά ago

Δίκη Ελένης Τοπαλούδη: Ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά στους δολοφόνους πρότεινε η εισαγγελέας

ΚΟΣΜΟΣ1 ώρα ago

Αίματα, ακαθαρσίες και άνθρωποι «ζόμπι»: Πεζοναύτης περιγράφει την κράτηση σε ψυχιατρείο της Ρωσίας

Δημοφιλή