ΚΟΣΜΟΣ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσική μέγγενη σε πόλεις «κλειδιά», λιμάνια και εργοστάσια ενέργειας


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το ανησυχητικό στοιχείο για τη συνέχεια των εχθροπραξιών στον πόλεμο της Ουκρανίας προκύπτει από τη συνομιλία που είχαν Πούτιν – Μακρόν
Ελάχιστους καρπούς απέδωσε η δεύτερη απόπειρα διαπραγμάτευσης μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων εν μέσω πολέμου, η οποία έγινε το απόγευμα της Πέμπτης σε λευκορωσικό έδαφος και διήρκεσε περί τις 3,5 ώρες, την ώρα που οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να βομβαρδίζουν πόλεις – κλειδιά και να σφίγγουν τον κλοιό στην Ουκρανία.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Πρώτον, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν «συντόμως» σε έναν τρίτο γύρο συνομιλιών και, δεύτερον, ότι αμφότερες θα στηρίξουν τη δημιουργία «ανθρωπιστικών διαδρόμων» ώστε να διευκολυνθεί η απομάκρυνση των αμάχων από τα πεδία των συγκρούσεων, κάτι ωστόσο που μένει να αποσαφηνιστεί πώς θα γίνει, καθώς και να υπάρξουν εγγυήσεις ασφαλείας από ανεξάρτητους παρατηρητές.
Ενας από τους ρώσους διαπραγματευτές δήλωσε ότι συμφωνήθηκε «πιθανή κατάπαυση του πυρός», όμως μόνο στις περιοχές τις οποίες αφορούν οι προαναφερθέντες «ανθρωπιστικοί διάδρομοι». Πράγμα που σημαίνει ότι οι Ρώσοι θα συνεχίσουν να επιχειρούν στρατιωτικά.
Παρά ταύτα, ο ίδιος είπε ότι θεωρεί πως τα συμφωνηθέντα συνιστούν «ουσιαστική πρόοδο» στις διαπραγματεύσεις. Επίσης, είπε ότι στο δεύτερο μίτινγκ της Λευκορωσίας συζητήθηκαν «στρατιωτικά και ανθρωπιστικά ζητήματα», όπως και η μελλοντική «πολιτική διευθέτηση» του πολέμου.
Από πλευράς του, ένας από τους ουκρανούς διαπραγματευτές δήλωσε ότι «το Κίεβο δεν έλαβε τα αποτελέσματα που υπολόγιζε» από τις συνομιλίες του δεύτερου γύρου. Υστερα από αυτά συνεπάγεται ότι η κήρυξη ανακωχής ή κατάπαυσης πυρός δεν είναι υπόθεση των επομένων ημερών.
Ανελέητο σφυροκόπημα
Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν τον έλεγχο της Χερσώνας μετά από σκληρές μάχες και κατά πως φαίνεται ο ρωσικός στρατός επιδιώκει να μπλοκάρει την ουκρανική έξοδο προς τη θάλασσα. Παράλληλα, σκληραίνει η πολιορκία στη Μαριούπολη.
Την ίδια ώρα, έξω από την πρωτεύουσα Κίεβο, μία δύναμη περίπου 15.000 Ρώσων βρίσκεται με το δάκτυλο στη σκανδάλη, έτοιμοι για επίθεση. Αμερικανικές πηγές ασφαλείας υποστηρίζουν ότι έχουν «κολλήσει» και βρίσκονται σε αναμονή για τον ανεφοδιασμό τους.
Μία πόλη που έχει στοχοποιήσει ο ρωσικός στρατός είναι η Ζαπορίζια όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης και στο οποίο, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, παρ’ ολίγον η κατάσταση να ξεφύγει μετά από φωτιά που ξέσπασε σε περιβάλλοντα χώρο του εργοστασίου, δίπλα από πυρηνικούς αντιδραστήρες.
Το άτυπο debate Πούτιν – Ζελένσκι
Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ένα άτυπο debate ανάμεσα στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τον Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς προχώρησαν σε δηλώσεις την ίδια ώρα.
Ο ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η «στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία εξελίσσεται βάσει σχεδίου και χρονοδιαγράμματος, χαρακτήρισε «νεοναζί» τους Ουκρανούς που μάχονται και επαίνεσε τους στρατιώτες του, αποκαλώντας τους «ήρωες». Παραδέχθηκε δημοσίως για πρώτη φορά ότι ο ρωσικός στρατός έχει καταγράψει απώλειες.
Ο ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι κάλεσε τον Πούτιν για απευθείας συνομιλίες, ζήτησε από τη Δύση συνδρομή σε μαχητικά αεροσκάφη, σημειώνοντας ότι η Ευρώπη κινδυνεύει αν πέσει η Ουκρανία.
«Θέλω όλη την Ουκρανία»
Το ανησυχητικό στοιχείο πάντως για τη συνέχεια των εχθροπραξιών προκύπτει από τη συνομιλία που είχαν Πούτιν – Μακρόν.
«Οι στόχοι μας στην Ουκρανία θα επιτευχθούν σε κάθε περίπτωση». Ηταν, σύμφωνα με το Reuters, τα λόγια του Βλαντίμιρ Πούτιν προς τον Εμανουέλ Μακρόν, κατά την επικοινωνία τους το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγο πριν από τον νέο γύρο συνομιλιών ρωσικής και ουκρανικής αντιπροσωπείας.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας είχε μια νέα τηλεφωνική συνομιλία με τον ρώσο ομόλογό του και στη συνέχεια τηλεφώνησε στον ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπως ανακοίνωσε το Ελιζέ. Και σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το συμπέρασμα της γαλλικής προεδρίας είναι ότι στόχος του Πούτιν είναι η κατάληψη «ολόκληρης» της Ουκρανίας –αυτό είπε στο AFP σύμβουλος του Μακρόν, μετά τη συνομιλία του τελευταίου με τον ρώσο πρόεδρο.
Το τηλεφώνημα του Εμανουέλ Μακρόν με τον Βλαντίμιρ Πούτιν διήρκεσε 90 λεπτά και ήταν το τρίτο μεταξύ των δύο ανδρών από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου. Η επικοινωνία έγινε «κατόπιν αιτήματος του προέδρου Πούτιν», διευκρίνισε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν Καστέξ στο δίκτυο TF1.
«Η κατάσταση επί του πεδίου είναι αναμφισβήτητα πολύ δυσμενής» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι «αναμφισβήτητα, φαίνεται ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του, στη βούλησή του για την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας, την παράδοση της Ουκρανίας και αυτό, φυσικά, δεν είναι αποδεκτό». Απέναντι στη Μόσχα «απαιτείται μεγάλη αυστηρότητα επί των αρχών και ως προς τις κυρώσεις», με την παράλληλη αναζήτηση «της ειρήνης μέσω του διαλόγου», πράγμα που «αναμφισβήτητα είναι πολύ δύσκολο» πρόσθεσε.
Ο Μακρόν απάντησε στον Πούτιν προειδοποιώντας τον ότι όλη αυτή η εμμονή με την Ουκρανία θα κοστίσει στη Ρωσία. «Δεν υπήρχε τίποτα σε αυτά που είπε ο πρόεδρος Πούτιν που θα μπορούσε να μας καθησυχάσει» δήλωσε αξιωματούχος του Ελιζέ στο Reuters, εκτιμώντας ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας.
«Λες ψέματα στον εαυτό σου» είπε ο Μακρόν στον Πούτιν, σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο ίδιος αξιωματούχος στο Reuters. «Θα κοστίσει ακριβά στη χώρα σας, η χώρα σας θα καταλήξει απομονωμένη, αποδυναμωμένη και υπό κυρώσεις για πολύ καιρό».
Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο Πούτιν ισχυρίστηκε ότι οι ρωσικές δυνάμεις καταστρέφουν μόνον τις στρατιωτικές υποδομές της Ουκρανίας και ότι είναι ψέμα ότι πλήττονται πολιτικές υποδομές. Παράλληλα, από το Κρεμλίνο ανέφεραν ότι ο Πούτιν σχολίασε επίσης αναλυτικά το διάγγελμα του Μακρόν για την Ουκρανία, διαφωνώντας με πολλές από τις θέσεις που παρουσιάστηκαν.
«Ο πρόεδρος της Ρωσίας επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι στην αναφερόμενη ομιλία του Εμανουέλ Μακρόν δεν λέγεται λέξη για το σαμποτάζ από την ουκρανική ηγεσία των συμφωνιών του Μινσκ επί επτά χρόνια, καθώς και το γεγονός ότι οι δυτικές χώρες και η Γαλλία δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να αναγκάσουν το Κίεβο να συμμορφωθεί με αυτές» σημείωσαν από τη ρωσική προεδρία.
Γράψτε το σχόλιό σας


Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Αδιάκοποι οι ρωσικοί βομβαρδισμοί στο Ντονμπάς – Η Μόσχα κατηγορεί τη Δύση για την επισιτιστική κρίση


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Χωρίς τέλος είναι το δράμα του λαού της Ουκρανίας, όπου ο πόλεμος μαίνεται για 89η μέρα.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η Ρωσία σφυροκόπησε δεκάδες στόχους στην ανατολική Ουκρανία με αεροπορικές επιδρομές, πυρά πυροβολικού και πυραύλους καθώς οι χερσαίες δυνάμεις της επιχειρούν να περικυκλώσουν την πόλη Σεβεροντονέτσκ του Ντονμπάς, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ενώ ο επικεφαλής της αποσχισθείσας από την Ουκρανία αυτόκλητης «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ» δήλωσε πως οι μαχητές, που παραδόθηκαν στη χαλυβουργία Αζοφστάλ της Μαριούπολης, θα δικαστούν στην αποσχισθείσα περιφέρεια.
Η Ρωσία λέει ότι εκτόξευσε πυραύλους κρουζ για να καταστρέψει ουκρανικά όπλα
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα πως τέσσερις πύραυλοι Kalibr εκτοξεύθηκαν από υποβρύχιο στη Μαύρη Θάλασσα για να καταστρέψουν το στρατιωτικό εξοπλισμό μιας ουκρανικής ορεινής ταξιαρχίας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS και το Ρόιτερς επισημαίνει πως δεν ήταν αμέσως δυνατό να επαληθεύσει την πληροφορία.
Εξάλλου, στην ανατολική Ουκρανία, η ρωσική πολεμική αεροπορία έπληξε τέσσερα κέντρα διοίκησης, ένα σημείο επικοινωνιών, ένα αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα και 87 περιοχές στις οποίες υπήρχαν συγκεντρωμένα ουκρανικά στρατεύματα και στρατιωτικός εξοπλισμός, καθώς και επτά αποθήκες πυρομαχικών, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Το ρωσικό πυροβολικό έπληξε 73 θέσεις διοίκησης, 578 περιοχές στις οποίες ήταν συγκεντρωμένα ουκρανικά στρατεύματα κα στρατιωτικός εξοπλισμός, καθώς και 37 μονάδες πυροβολικού και όλμων σε θέσεις βολής, σύμφωνα πάντα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Η Ρωσία ανακοίνωσε επίσης πως κατέρριψε τρία ουκρανικά αεριωθούμενα Su-25.
Πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς θαλάσσης-εδάφους έπληξαν ουκρανικά όπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μαλίν στη δυτική Ουκρανία, τα οποία μεταφέρονταν προς ανατολάς, ανακοίνωσε επίσης το υπουργείο Άμυνας.
Φόβοι ότι το Σεβεροντονέτσκ θα γίνει η νέα Μαριούπολη
Φιλορωσικές δυνάμεις έχουν ήδη φθάσει στα περίχωρα του Σεβεροντονέτσκ, έγραψε εξάλλου στο Telegram πολεμικός ανταποκριτής της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης.
Το Ρόιτερς επισημαίνει πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την ακρίβεια των στρατιωτικών πληροφοριών που ανακοινώνονται από τις δύο πλευρές.
Good News: #Severodonetsk is still under #APU control this morning. RUS forces continue their practice of shelling non-military/infrastructure targets in the city including residential areas. #SlavaUkraini #Ukraine#ukrainianwar#UkraineInvasiond pic.twitter.com/Qf8ozJIAfK
— Uri Kikaski (@UKikaski) May 23, 2022
Η Μόσχα συνεχίζει να ενισχύει τη δύναμη πυρός της στο Ντονμπάς. Εκεί βρίσκονται, σύμφωνα με τον Σερχίι Χαϊντάι, περιφερειάρχη της Λουγκάνσκ, μονάδες που αποσύρθηκαν από την περιοχή του Χαρκόβου (βορειοανατολικά), δυνάμεις που πήραν μέρος στην πολιορκία της Μαριούπολης (νοτιοανατολικά), οι παραστρατιωτικές μονάδες των φιλορώσων αυτονομιστών των περιφερειών Ντανιέτσκ και Λουγκάνσκ, τσετσενικά στρατεύματα και μονάδες που ήρθαν να ενισχύσουν τις ανεπτυγμένες από τη Σιβηρία και από τη ρωσική Άπω Ανατολή.
https://t.co/UmcNobCxfD
La commissaria ucraina per i diritti umani Lyudmila Denisova pochi giorni fa ha detto: «I russi stanno facendo di #Severodonetsk la nuova #Mariupol«.— Globalist.it (@globalistIT) May 23, 2022
Κρίσιμο διακύβευμα στη μάχη για το Ντονμπάς, η πόλη Σεβεροντονέτσκ, βομβαρδίζεται από τα ρωσικά στρατεύματα «24 ώρες το 24ωρο», επέμεινε με αγανάκτηση ο κ. Χαϊντάι.
Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε χθες Κυριακή μέσω Facebook ότι τουλάχιστον επτά άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν στους βομβαρδισμούς 45 κοινοτήτων στην περιφέρεια Ντανιέτσκ.
Η τύχη της Σεβεροντονιέτσκ ενδέχεται να είναι παρόμοια με αυτή της Μαριούπολης, όπου η εικόνα σήμερα κατά τους Ουκρανούς παραπέμπει σε Αποκάλυψη έπειτα από εβδομάδες πολιορκίας. Πολλές συνοικίες έχουν μετατραπεί σε σωρούς συντριμμιών.
Εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι έφυγαν. Άλλοι είναι νεκροί. Ο απολογισμός είναι μέχρι τώρα άγνωστος, αλλά χωρίς αμφιβολία πολύ βαρύς.
🗺️ Severodonetsk, Luhansk Oblast
🗓 15.05
📌 48.95958237272346, 38.49012733012468
A civilian hospital devastated by shelling.
Source: https://t.co/RayRHgiCNm#Ukraine #Severodonetsk #UkraineWar #WarCrimes #WarInUkraine pic.twitter.com/nxkuRKjfJ5
— IPHR War Crimes Documentation (@IPHRosint) May 23, 2022
Ηγέτης Ρώσων αυτονομιστών: Οι Ουκρανοί του Azovstal θα δικαστούν στο Ντονέτσκ
Στο μεταξύ, ο επικεφαλής της αυτόκλητης «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ» που έχει αποσχισθεί στην ανατολική Κροατία, ο Ντένις Πουσίλιν, δήλωσε σήμερα πως «οι αιχμάλωτοι από το Αζοφστάλ κρατούνται στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ» και «σχεδιάζεται η οργάνωση ενός διεθνούς δικαστηρίου στο έδαφος της δημοκρατίας».
Στο σχετικό τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων Ιντερφάξ δεν διευκρινίζεται ποιες κατηγορίες μπορεί να απαγγελθούν σε βάρος τους.
Σε επιφυλακή οι Ρώσοι στρατιώτες
Την ίδια ώρα το Κρεμλίνο κάλεσε σήμερα τους Ρώσους στρατιώτες, να είναι σε επιφυλακή για «τρομοκρατικές επιθέσεις» μετά την επίθεση χθες Κυριακή εναντίον του διορισμένου από τη Μόσχα δημάρχου της πόλης Ενερχοντάρ στη νότια Ουκρανία.
«Οι στρατιώτες μας θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή και να λαμβάνουν μέτρα για να αποτρέπουν τέτοιες τρομοκρατικές επιθέσεις», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
Η Μόσχα κατηγορεί τη Δύση για την επισιτιστική κρίση
Παράλληλα ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι η Δύση προκάλεσε την παγκόσμια επισιτιστική κρίση επιβάλλοντας στη Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία τις αυστηρότερες κυρώσεις στην σύγχρονη Ιστορία.
Ο Πούτιν, επεσήμανε το Κρεμλίνο, συμφωνεί με την εκτίμηση του ΟΗΕ ότι ο κόσμος είναι αντιμέτωπος με μια επισιτιστική κρίση, η οποία ενδέχεται να προκαλέσει λιμό.
«Η Ρωσία ήταν πάντα ένας μάλλον αξιόπιστος εξαγωγέας σιτηρών», υπογράμμισε ο Πεσκόφ. «Δεν είμαστε εμείς η πηγή του προβλήματος», πρόσθεσε.
Εξάλλου ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου επεσήμανε ότι ανησυχεί για τη δίκη ενός Ρώσου στρατιώτη στο Κίεβο με την κατηγορία της διάπραξης εγκλήματος πολέμου.
Ο 21χρονος Βαντίμ Σισιμαρίν έχει παραδεχθεί ότι στις 28 Φεβρουαρίου σκότωσε έναν ηλικιωμένο άοπλο άμαχο στο χωριό Τσουπαχίφκα.
«Φυσικά και ανησυχούμε για την τύχη του πολίτη μας, αλλά, επαναλαμβάνω, δεν έχουμε την ικανότητα να προστατεύσουμε τα συμφέροντά του», δήλωσε ο Πεσκόφ.
Η Ρωσία δεν έχει διπλωματική αντιπροσωπεία στην Ουκρανία.
«Επανεκκίνηση συνομιλιών όταν η Ουκρανία θα έχει εποικοδομητική θέση»
Στο μεταξύ, ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Αντρέι Ρουντένκο, δήλωσε ότι η χώρα του, θα είναι έτοιμη να επιστρέψει σε διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία «μόλις το Κίεβο επιδείξει μια εποικοδομητική θέση», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Αναφορικά με την ανταλλαγή κρατουμένων του Αζοφστάλ από τη Ρωσία, το RIA μετέδωσε ότι ο Ρουντένκο δεν απέκλεισε ότι γίνονται συζητήσεις.
https://platform.twitter.com/widgets.js
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΚΟΣΜΟΣ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ισόβια στον Ρώσο στρατιώτη που δικάστηκε για εγκλήματα πολέμου


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ισόβια κάθειρξη. Αυτή είναι η ποινή για Ρώσο στρατιώτη, στην πρώτη δίκη για εγκλήματα πολέμου που έγινε στο Κίεβο.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο Ρώσος στρατιώτης, Βαντίμ Σισιμαρίν, ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία ενός άοπλου 62χρονου πολίτη.
Ο 21χρονος Ρδιοικητής τανκς ομολόγησε την ενοχή του σε περιφερειακό δικαστήριο του Κιέβου, ότι πυροβόλησε εναντίον ενός άοπλου άνδρα στις 28 Φεβρουαρίου, τέσσερις μόλις ημέρες μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής.
Τι είπε ο Ρώσος στρατιώτης
Οι εισαγγελείς της Ουκρανίας δήλωσαν ότι ο στρατιώτης ήταν μεταξύ τεσσάρων άλλων Ρώσων στρατιωτικών που πυροβόλησαν και έκλεψαν ένα ιδιόκτητο αυτοκίνητο για να διαφύγουν αφού το στράτευμά τους είχε γίνει στόχος των ουκρανικών δυνάμεων.
Ο δικηγόρος του Σισιμαρίν επεσήμανε ότι προσπαθούσε να σώσει τη ζωή του και επέρριψε την ευθύνη στους διοικητές του.
Όταν έφτασαν στην Chupakhivka, η οποία βρίσκεται περίπου 200 μίλια ανατολικά του Κιέβου, είδαν έναν άνδρα να κάνει ποδήλατο και να μιλά στο τηλέφωνό του.
Όπως είπαν, ο Σισιμαρίν έλαβε εντολή από άλλο στρατιώτη να σκοτώσει τον πολίτη για να τον αποτρέψει από το να σημάνει συναγερμό που βρίσκονταν στο χωριό.
Στη συνέχεια, σκότωσε τον άμαχο, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, αφού τον πυροβόλησε αρκετές φορές στο κεφάλι από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου.
«Μου διέταξαν να πυροβολήσω. Πυροβόλησα έναν. Έπεσε. Και συνεχίσαμε», ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Θλίψη για τον θάνατο 58χρονο Βολιώτη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου – Πέθανε ο σπουδαίος Βολιώτης μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου