ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Στηρίζει το ΚΙΝΑΛ την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Να αποδεικνύεται στην πράξη η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, τόνισε ο Παναγιώτης Βλάχος
Στηρίζει την αποστολή στρατιωτικού υλικού στον πόλεμο της Ουκρανίας το ΚΙΝΑΛ με τον υπεύθυνο Επικοινωνίας του κόμματος και συνεργάτη του κ. Ανδρουλάκηνα τονίζει ότι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη πρέπει να εκφραστεί και με την ενίσχυση του αμυντικού εξοπλισμού της χώρας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
«Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν είναι κάτι ρητορικό. Είναι καιρός η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη να αποδεικνύεται στην πράξη- και πρέπει να εκφράζεται τόσο από την ενίσχυση του αμυντικού εξοπλισμού μιας χώρας όσο και από την απαγόρευση πώλησης όπλων από ευρωπαϊκά σε τρίτα κράτη, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Τουρκίας», υπογράμμισε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Βλάχος.
Προσέθεσε, «όλοι μας θα θέλαμε μία διαφορετική εξέλιξη στην Ουκρανία, αλλά πρέπει να υπερασπιστούμε το διεθνές δίκαιο και τη νομιμότητα. O Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο και η Ευρώπη είναι υποχρεωμένη να δράσει».
Ειδικότερα για το θέμα της αποστολής οπλισμού από την Αθήνα, ο Παναγιώτης Βλάχος, μιλώντας στο Open αναγνώρισε ότι «μπορεί να υπάρχουν ενστάσεις για την αποστολή όπλων από την Ελλάδα χωρίς την αναγκαία ενημέρωση των πολιτικών δυνάμεων από την κυβέρνηση», από την άλλη όμως, διευκρίνισε, «η χώρα μας είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και με δεδομένη την κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου, συμμετέχει μαζί με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια».
Διαβάστε επίσης – Οικονόμου για Ουκρανία: Συμμετέχουμε ενεργά στις αποφάσεις των συμμάχων μας
Επιπλέον, «τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη, ανάμεσά τους η Ιταλία και η Πορτογαλία, έχουν ήδη αποστείλει οπλισμό στην Ουκρανία. Έχει ενεργοποιηθεί αυτή τη στιγμή ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός για την Ειρήνη με απόφαση των Υπουργών Εξωτερικών της Ένωσης. Αυτό είναι ένα μοντέλο, το οποίο πρέπει να ακολουθείται σε κάθε περίπτωση που κάποιο κράτος- μέλος χρειάζεται την ανάλογη βοήθεια».
Εν κατακλείδι, «μπορεί ο καθένας μας να έχει τις ενστάσεις του σχετικά με τον τρόπο που έχει χειριστεί η Ευρώπη μια σειρά από κρίσεις και ζητήματα. Όμως, οι κρίσεις είναι ο μόνος δρόμος να μάθει από τα παθήματά της. Έχει ξεκινήσει μια διαδικασία για την Κοινή Άμυνα, για τη στρατηγική ενεργειακής αυτονομίας και κοινές πολιτικές κοινωνικής αλληλεγγύης», επισήμανε κλείνοντας ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
Γράψτε το σχόλιό σας


Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Milliyet: «Πόλεμος στο Αιγαίο και λάθη της νεαρής Τουρκικής Δημοκρατίας»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σταθερή είναι η παρουσία άρθρων γνώμης, δηλώσεων και αναλύσεων στον τουρκικό Τύπο, που επιχειρούν να αποδείξουν ότι η Ελλάδα είναι ο παραβάτης του διεθνούς δικαίου και των συνθηκών. Μία θέση που κατά την Τουρκία δικαιολογεί την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας σε νησιά και θαλάσσιες περιοχές, καθώς και τις τουρκικές απειλές και προκλήσεις.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ενδεικτικό το άρθρο του Οζάι Σεντίρ, της Μιλλιέτ, που θεωρείται κοντά στο περιβάλλον του τούρκου υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ και των τουρκικών κρατικών υπηρεσιών με τίτλο «Πόλεμος στο Αιγαίο και λάθη της νεαρής Δημοκρατίας».
Διαβάστε επίσης: Καλίν: Όπως το Oruc Reis, έτσι και το Αμπντούλ Χαμίντ θα κάνει έρευνες – Είμαστε απολύτως νόμιμοι
Ιστορική αναδρομή
Το άρθρο ξεκινάει με ιστορική αναδρομή σημειώνοντας ότι «η Ιταλία, η οποία ηττήθηκε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, διεξήγαγε ειρηνευτικές συνομιλίες με τους Συμμάχους στο Λονδίνο και το Παρίσι το 1945-46. Η Ελλάδα συμμετείχε σε όλες αυτές τις διασκέψεις- η Τουρκία δεν συμμετείχε καν ως παρατηρητής στις συνομιλίες αυτές».
Υπενθυμίζει ότι «το αίτημα του Feridun Cemal Erkin, Γενικού Γραμματέα του τουρκικού ΥΠΕΞ, να συμμετάσχει στη διάσκεψη απορρίφθηκε από την Πρωθυπουργία «με την αιτιολογία ότι δεν συμμετείχαμε στον πόλεμο». Λάθος, βέβαια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η νεαρή Τουρκική Δημοκρατία γύρισε την πλάτη της στο Αιγαίο. Αντιθέτως, έχουμε πολλές εντάσεις με την Ιταλία, η οποία παρέμεινε ιδιοκτήτρια των Δωδεκάνησων μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης».
Οι «μάχες» της Τουρκίας για τα Ίμια και το Καστελόριζο
«Θυμόμαστε την ‘επιχείρηση’ στα Ίμια το 1996, η Τουρκία είναι μια χώρα που αποβίβασε στρατεύματα και ύψωσε σημαίες στις νησίδες και τους βράχους γύρω από το ιταλικό νησί Καστελόριζο τον Δεκέμβριο του 1923, το 1927 και το 1929. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων της Λωζάνης, η τουρκική αντιπροσωπεία είχε προσπαθήσει ιδιαίτερα σκληρά να κρατήσει το Καστελόριζο στην Τουρκία. Ενώ το Καστελόριζο θυσιάστηκε, τα νησιά Tavşan γύρω από τα Δαρδανέλια παρέμειναν στην Τουρκία» σημειώνει το άρθρο.
Η αποστρατικοποίηση
«Τόσο η Συνθήκη της Λωζάννης, στην οποία η Τουρκία είναι συμβαλλόμενο μέρος, όσο και η Συνθήκη των Παρισίων του 1947, βάσει της οποίας τα Δωδεκάνησα μεταβιβάστηκαν από την Ιταλία στην Ελλάδα, περιέχουν ακριβείς διατάξεις για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου» σημειώνει ο αρθρογράφος.
«Παραβιάζει η Ελλάδα τις συμφωνίες»;
Και ερωτά: «Παραβιάζει σήμερα η Ελλάδα τις διεθνείς συμφωνίες; Ναι, το κάνει, αλλά ενώ το κάνει αυτό, παίζει επίσης ένα μεγάλο παιχνίδι» επισημαίνοντας ότι «οι Έλληνες διπλωμάτες αναφέρονται σε μια ομιλία που έκανε το 1936 ο τότε τούρκος υπουργός Εξωτερικών Tevfik Rüştü Aras στην τουρκική Εθνοσυνέλευση. Σε εκείνη την ομιλία, ο Aras είπε ότι η Ελλάδα είχε το δικαίωμα να εξοπλίσει τα νησιά της Λήμνου και της Σαμοθράκης».
«Η Συνθήκη του Montreux καλύπτει το καθεστώς των Στενών και των νησιών στα Στενά. Στη Συνθήκη δεν υπάρχει καμία αναφορά στα νησιά της Λήμνου ή της Σαμοθράκης, αλλά η Ελλάδα χρησιμοποιεί το επιχείρημα στον πρόλογο» σημειώνει το δημοσίευμα.
Αδικαιολόγηγη η Αθήνα
Και συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι «η κατάσταση που δικαιολογεί τη θέση της Τουρκίας εδώ είναι η εξής: Ακόμα και αν υποθέσουμε για μια στιγμή ότι το προοίμιο της Συνθήκης του Montreux ανοίγει μια πόρτα για την Ελλάδα για τα νησιά της Λήμνου και της Σαμοθράκης, αυτό δεν δικαιολογεί την Ελλάδα να παραβιάσει τη Συνθήκη της Λωζάννης και να εξοπλίσει τα νησιά της Χίου ή της Λέσβου, της Σάμου και της Ικαρίας στα βάθη του Τσεσμέ. Ομοίως, υπάρχουν ρήτρες αφοπλισμού για τα Δωδεκάνησα που πήρε από την Ιταλία το 1947».
Έχουμε να κάνουμε με μία θρασύτατη χώρα
Όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος «το πρόβλημα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μια θρασύτατη χώρα που παραβιάζει το διεθνές δίκαιο λέγοντας ότι αυτές οι συνθήκες είναι συνθήκες οριοθέτησης συνόρων και όχι αφοπλισμού».
Θέλουν όλο το Αιγαίο
Και συνεχίζει «υπάρχει ένα άλλο καλό παράδειγμα για να εξηγήσουμε την όρεξη της Ελλάδας να αποκτήσει όλο το Αιγαίο και την αδιαφορία της για το δίκαιο. Ακόμη και πριν η Γερμανία παραδοθεί, η Ελλάδα έστειλε ένα σημείωμα στους Συμμάχους ζητώντας να της δοθούν τα Δωδεκάνησα. Αυτό είναι το πιο συγκεκριμένο παράδειγμα της επεκτατικής συμπεριφοράς της. Από την άλλη πλευρά, η Τουρκία εκείνη την εποχή θεωρούσε το ζήτημα των Δωδεκάνησων ως δωροδοκία που θα την παρέσυρε στον πόλεμο.
Η Άγκυρα δεν δέχτηκε την προσφορά των Γερμανών, οι οποίοι είχαν αρχίσει να χάνουν τον πόλεμο, ν’αφήσουν τα Δωδεκάνησα στην Τουρκία – αντίθετα, προώθησε την προσφορά αυτή στους Βρετανούς και όταν οι Γερμανοί αποχώρησαν, οι Βρετανοί ανέλαβαν τα νησιά.
Στην πραγματικότητα, η Άγκυρα δεν είχε άδικο για τις δωροδοκίες που θα την παρέσυραν σε αυτόν τον πόλεμο. Τον Δεκέμβριο του 1941, ο Βρετανός ΥΠΕΞ Eden είχε συνάντηση με τον Stalin, ο οποίος κυβερνούσε τη Σοβιετική Ένωση, στη Μόσχα. Στη συνάντηση αυτή, ο Stalin είπε ότι τα Δωδεκάνησα, η Βόρεια Συρία και ένα μέρος της Βουλγαρίας θα έπρεπε να δοθούν στην Τουρκία. Η Άγκυρα γνώριζε αυτόν τον διάλογο μεταξύ των ηττημένων της στιγμής εκείνης, αλλά δεν έκανε τίποτα γι’ αυτό».
Ο εναέριος χώρος και τα χωρικά ύδατα
Επιστρέφοντας στο θέμα του εναέριου χώρου και των 12 ναυτικών μιλίων, που σύμφωνα με τον αρθρογράφο «είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μεταξύ μας και της Ελλάδας» και ξεκίνησε «από τα πρώτα χρόνια της Δημοκρατίας», το δημοσίευμα σημειώνει ότι «η Ελλάδα επέκτεινε τον εναέριο χώρο της στα 10 μίλια το 1931».
Η Ελλάδα δεν έχει ακυρώσει την εμπόλεμη κατάσταση με την Αλβανία
Και συνεχίζει: «Ας μην ξεχνάμε ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών ήταν αρκετά καλές εκείνη την εποχή και ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Βενιζέλος πρότεινε τον Mustafa Kemal Atatürk για το Νόμπελ Ειρήνης το 1934. Αν ρωτάτε γιατί η Άγκυρα δεν αντέδρασε σε αυτή την απόφαση, υπάρχουν δύο λόγοι. Πρώτον, η Ελλάδα είχε λάβει μια τέτοια απόφαση προκειμένου να δημιουργήσει έναν διανησιωτικό εναέριο χώρο. Δεύτερον, η Ελλάδα δεν κατέγραψε επίσημα την απόφαση αυτή μέχρι το 1975. Το 1975, κατά τη διάρκεια μιας άσκησης που διοργάνωσε η Τουρκία, η θέση αυτή διατυπώθηκε επίσημα για πρώτη φορά και η Τουρκία απάντησε αμέσως: «Δεν αναγνωρίζουμε» και έκτοτε τα μαχητικά μας πετούν τακτικά εντός των επίμαχων 4 μιλίων.
Η Ελλάδα αύξησε την υφαλοκρηπίδα της [χωρικά ύδατα] στα 6 μίλια το 1936 και η Τουρκία στα 6 μίλια το 1964. Όταν η Ελλάδα θέλησε να αυξήσει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια μετά την ‘Ειρηνευτική Επιχείρηση’ της Κύπρου το 1974, η Τουρκία παρενέβη και το 1975, ο τούρκος ΥΠΕΞ Çağlayan ενημέρωσε τις ΗΠΑ με επιστολή του ότι μια τέτοια κατάσταση θα θεωρούνταν πράξη πολέμου. Την 1η Ιουνίου 1995, η Αθήνα, αναφερόμενη στη 2η Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας, δήλωσε ότι επιφυλάσσεται του δικαιώματος να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια.
Η τουρκική Εθνοσυνέλευση εξέδωσε δήλωση στην οποία δήλωνε ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα εξουσιοδοτούσε την κυβέρνηση να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών μέτρων. Να σας θυμίσω ότι η Ελλάδα, η οποία επικρίνει την Τουρκία για την απόφασή της casus belli η οποία δεν έχει περάσει από την τουρκική Βουλή, δεν έχει ακυρώσει την εμπόλεμη κατάσταση με την Αλβανία στη Βουλή της».
Θα πήγαινε η Τουρκία σε πόλεμο;
Το δημοσίευμα καταλήγει προειδοποιώντας εμμέσως με πόλεμο θέτοντας το εξής ερώτημα: «Θα πήγαινε η Τουρκία σε πόλεμο για να αποτρέψει την εγκαθίδρυση μιας τάξης που αφήνει το 70% των υδάτων του Αιγαίου στην Ελλάδα, μειώνει την ανοιχτή θαλάσσια περιοχή στο 19% και αφήνει στην Τουρκία μερίδιο 7% στο Αιγαίο, όπου ένα πλοίο που ταξιδεύει από την Κωνσταντινούπολη στη Σμύρνη θα πρέπει να περάσει από ελληνικά χωρικά ύδατα; Ας απαντήσει η Ελλάδα και σε αυτό το ερώτημα…»

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συμμαχίες στην Νοτιανατολική Ασία αναζητά η Ελλάδα – Σε Βιετνάμ και Καμπότζη ο Δένδιας


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Εναλλακτικούς προορισμούς για την ελληνική διπλωματία με στόχο νέες συμμαχίες και συνεργασίες, «έξω από το κουτί» αναζητά η Αθήνα. Ενόψει και της υποβολής υποψηφιότητας της χώρας για μία θέση μη μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ την περίοδο 2025-26.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σε αυτό το πλαίσιο ο Yπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, τη Δευτέρα ξεκινά επίσκεψη στο Βιετνάμ όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο του Βιετνάμ, Ngyen Xuan Phuc, καθώς και από τον Πρωθυπουργό της χώρας, Pham Minh Chinh, ενώ θα έχει συνομιλίες με τον Βιετναμέζο ομόλογό του, Bui Thanh Son.
Διαβάστε επίσης: Νέος διπλωματικός μαραθώνιος της Αθήνας με το βλέμμα σε επενδύσεις και Τουρκία
Με ατζέντα το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας
Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο Υπουργών Εξωτερικών αναμένεται να καλύψουν κυρίως τις προοπτικές ενίσχυσης των διμερών σχέσεων σε ευρύ φάσμα τομέων (όπως οικονομία, ναυτιλία και τουρισμός), τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – Βιετνάμ, την κοινή προσήλωση των δύο χωρών στο Διεθνές Δίκαιο, συμπεριλαμβανομένου του Δικαίου της Θάλασσας, καθώς και διεθνείς εξελίξεις.
Κατά την επίσκεψη προγραμματίζεται ακόμα η υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ των Διπλωματικών Ακαδημιών των Υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών.
Ενίσχυση στην Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του Βιετνάμ
Στο πλαίσιο ειδικής τελετής, θα παραδοθεί επίσης οικονομική ενίσχυση του Υπουργείου Εξωτερικών με αποδέκτη την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του Βιετνάμ. Η ενίσχυση θα παραδοθεί στον Υφυπουργό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Βιετνάμ, Hoang Dao Cuong, με τον οποίο ο Υπουργός Εξωτερικών θα έχει και συνάντηση για τη διμερή συνεργασία.
Κατά την παραμονή του στο Ανόι, ο Υπουργός Εξωτερικών θα καταθέσει στέφανο στο Μαυσωλείο του Ho Chi Minh (Mαυσωλείο Uncle Ho’s).
Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών στο Ανόι έπεται της επίσκεψης της Αντιπροέδρου του Βιετνάμ, Vo Thi Anh Xuan, στην Αθήνα το 2021 και της επίσκεψης της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο Ανόι, τον παρελθόντα Μάιο.
Επόμενος σταθμός Καμπότζη
Από το Ανόι ο Δένδιας αναμένεται να μεταβεί στην Καμπότζη μέχρι και την Τετάρτη, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 55ης Συνόδου του Οργανισμού Κρατών Νοτιανατολικής Ασίας «ASEAN».
Στις 3 Αυγούστου, θα υπογραφεί το Όργανο Εισδοχής στη Συνθήκη Φιλίας και Συνεργασίας σε Νοτιοανατολική Ασία (Treaty of Amity and Cooperation in Southeast Asia – TAC).
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Όργανο Εισδοχής στην «TAC» αναμένεται να υπογράψουν, στο πλαίσιο της ίδιας τελετής, πέραν της Ελλάδας και εκπρόσωποι της Δανίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Κατάρ, της Ολλανδίας και του Ομάν.
Συναντήσεις στο περιθώριο του ASEAN
Στο περιθώριο των εργασιών του ASEAN, ο Υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να έχει συναντήσεις με σειρά ομολόγων του από κράτη – μέλη του ASEAN. Ειδικότερα, με τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Μπρουνέι, Σουλτάνο Hassanal Bolkiah, και τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών της Ταϋλάνδης, Don Pramudwinai, καθώς και με τους Υπουργούς Εξωτερικών της Σιγκαπούρης, Vivian Balakrishnan, και της Καμπότζης, Prak Sokhonn 2 Αυγούστου.
Επιπροσθέτως, την Τετάρτη, αναμένεται να συναντηθεί με την Υπουργό Εξωτερικών της Ινδονησίας, Retno Marsudi, και με τους Υπουργούς Εξωτερικών της Ινδίας και των Φιλιππίνων, S. Jaishankar και Enrique Manalo αντιστοίχως.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Πέθανε 46χρονος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
43χρονος πέθανε στον ύπνο του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
«Έσκισε» στις πανελλαδικές εξετάσεις ο Βολιώτης Κωνσταντίνος Βουρούκος, απόφοιτος του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Αστικό Λεοφωρείο βούλιαξε σε λακκούβα στο δρόμο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΤΟ YACHT«Mayan Queen IV» -Ο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
-
Χωρίς κατηγορία1 ημέρα ago
Τουρμπίνα αεροπλάνου την πέταξε στην θάλασσα στην Σκιαθο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Τροχαίο στην οδό Κύπρου- Δύο τραυματίες
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Τραγικός επίλογος για ηλικιωμένο ζευγάρι στον Άγιο Βασίλειο Βόλου.