Ο Χουάν Αρρεντόντο συνεχίζει: «Περάσαμε ένα σημείο ελέγχου και άρχισαν να μας πυροβολούν. Έτσι, ο οδηγός έστριψε και συνέχισαν να μας πυροβολούν».

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Χουάν Αρρεντόντο που ήταν μαζί με τον αμερικανό δημοσιογράφο Μπρέντ Ρενό που σκοτώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής την ώρα της μάχης στο Ιρπίν της Ουκρανίας.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Ημασταν απέναντι από μια από τις πρώτες γέφυρες στο Ιρπίν. Θα κινηματογραφήσουμε πρόσφυγες που φεύγουν και μπήκαμε σε ένα αυτοκίνητο. Κάποιος προσφέρθηκε να μας πάει στην άλλη γέφυρα» περιγράφει ο δεύτερος Αμερικανός δημοσιογράφος, που σώθηκε από την επίθεση.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Χωρίς να γνωρίζει ακόμα ότι ο άλλος δημοσιογράφος είναι νεκρός, ο Χουάν Αρρεντόντο συνεχίζει: «Περάσαμε ένα σημείο ελέγχου και άρχισαν να μας πυροβολούν. Έτσι, ο οδηγός έστριψε και συνέχισαν να μας πυροβολούν».

Από το νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, ο άνθρωπος αυτός μιλάει την ώρα που γιατροί περιποιούνται τα τραύματά του.

Για τον φίλο του που έπεσε νεκρός -αλλά ακόμα ο ίδιος δεν το γνωρίζει- λέει: «Ο φίλος μου είναι ο Μπρεντ Ρενό και έχει πυροβοληθεί και έχει μείνει πίσω. Δεν ξέρω πώς είναι. Είδα ότι έχει πυροβοληθεί στον λαιμό, χωριστήκαμε. Εμένα με μετέφερε ένα ασθενοφόρο».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Γυναίκα της έβαλε φωτιά, επειδή την ζήλευε αρρωστημένα – Η απίστευτη μεταμόρφωσή της μετά από 200 επεμβάσεις