Απόγευμα που τελικώς σήμανε η «ισπανική υποχώρηση» του Παύλου Πολάκη. Σας μπέρδεψα; Aύριο στις λοιπόν 1 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ με βασικό θέμα την στρατηγική του κόμματος για την τραγωδία στα Τέμπη σε Βουλή και γενικώς.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Τώρα όμως έσκασε η επιστολή Πολάκη, δισέλιδη σε Αλέξη Τσίπρα και στα μέλη του ΠΓ για το δικό του θέμα. Θυμίζω πως εκκρεμεί η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος που θα συζητήσει την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του αψύ σφακιανού.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Τα Τέμπη όμως πάγωσαν τα όργανα. Και το θέμα αποπομπής του είχε πάει στις καλένδες. Τώρα ο Πολάκης λοιπόν έστειλε επιστολή με το… mea culpa του. Και για την επιμονή του για την υποψηφιότητα Χαιρετάκη στα Χανιά και για την στοχοποίηση δημοσιογράφων και τραπεζιτών.
Και άρα το νέο δεδομένο θα συζητηθεί αύριο στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ. Το αυστηρό μήνυμα Τσιπρα και από το Mega, πέρασε στους ενδιαφερόμενους, λέει το παρασκήνιο.