Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πώς παίζεται το στοίχημα

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ο στοιχηματισμός στο αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης ή ενός αγώνα είναι μια δραστηριότητα που καταγράφεται στην ανθρώπινη ιστορία από τα χρόνια της αρχαιότητας. Δείγματα τυχερών παιχνιδιών και στοιχηματισμού έχουν βρεθεί από τον πολιτισμό της Κίνας 3.000 χρόνια πριν, μέχρι την Μινωική εποχή, την αρχαία Ελλάδα και τη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στη σύγχρονη εποχή, το στοίχημα κερδίζει συνεχώς νέους φίλους και στην εποχή του διαδικτύου, ο παίκτης που θέλει να στοιχηματίσει μπορεί να το κάνει πιο εύκολα από ποτέ.

Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί πώς παίζεται το στοίχημα; 

Το Stoiximaweb.gr ετοίμασε τον πλήρη οδηγό για να διαβάσεις με απλά και σύντομα λόγια τι χρειάζεται να ξέρει κάποιος για να μπορεί να παίξει στοίχημα. 

Θα μιλήσουμε για τα απολύτως βασικά, αφού δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επιστήμονας για να μπορεί να τοποθετήσει ένα στοίχημα και να επωφεληθεί αν η πρόβλεψή του αποδειχθεί ορθή.

Γιατί παίζουμε στοίχημα;

Το στοίχημα έχει μεγάλη απήχηση σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Οι λόγοι που κάνουν αυτό το παιχνίδι τόσο δημοφιλές μπορεί να είναι διαφορετικοί για τον καθένα, αλλά έχουν τέσσερα βασικά σημεία:

 • Το στοίχημα είναι πολύ απλό να το μάθει κάποιος,
 • Η παρακολούθηση αθλητικών αναμετρήσεων είναι αγαπημένη ασχολία πολλών ανθρώπων και για κάποιους το στοίχημα κάνει την παρακολούθηση μιας αναμέτρησης πιο διασκεδαστική.
 • Υπάρχει η δυνατότητα οικονομικού οφέλους αν η επιλογή του παίκτη επιβεβαιωθεί.
 • Και όλα αυτά χωρίς ο παίκτης να χρειάζεται να ξοδέψει πολύ χρόνο για να παίξει, όπως συμβαίνει σε άλλα παιχνίδια.

Οι παίκτες μπορούν σήμερα να βρίσκουν όλα όσα χρειάζονται για να παίξουν στοίχημα πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά, από την άνεση του σπιτιού τους.

Στοίχημα Online

O πιο εύκολος τρόπος για να παίξει κάποιος στοίχημα σήμερα είναι μέσω διαδικτύου. Από την εμφάνιση των πρώτων στοιχηματικών εταιρειών στο διαδίκτυο στις αρχές του 20ού αιώνα, το διαδικτυακό στοίχημα έχει γίνει τρομερά δημοφιλές. Σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες εταιρείες στοιχήματος στο διαδίκτυο, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Το στοίχημα στο διαδίκτυο είναι σήμερα πολύ απλή διαδικασία. Μόλις ο παίκτης κάνει ΕΓΓΡΑΦΗ στη στοιχηματική εταιρεία της επιλογής του και βάλει εκεί ένα ποσό με τα οποίο θέλει να στοιχηματίσει, είναι έτοιμος για παιχνίδι!

Τι πρέπει να ξέρω για παίξω στοίχημα online;

Το κάθε στοίχημα αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία:

 1. Επιλογή σημείου
  Ο παίκτης επιλέγει την πρόβλεψη στην οποία θέλει να στοιχηματίσει, κάνοντας κλικ στην επιλογή του, η οποία μεταφέρεται αυτόματα στο δελτίο στοιχήματος, που συνήθως βρίσκεται στα δεξιά της σελίδας.
 2. Ποντάρισμα
  Ο παίκτης επιλέγει το ποσό που θέλει να ποντάρει, γράφοντας το ακριβές νούμερο στο ειδικό πεδίο του δελτίου.
 3. Απόδοση
  Η κάθε επιλογή συνοδεύεται από μία απόδοση, η οποία συμβολίζει το κέρδος του στοιχήματος σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί.

Επιλογή σημείου

Οι στοιχηματικές εταιρείες στο διαδίκτυο προσφέρουν δεκάδες διαφορετικές επιλογές για στοιχηματισμό σε κάθε αναμέτρηση.

Το πιο γνωστό στοίχημα και αυτό που βρίσκεται στην πρώτη θέση των επιλογών είναι το “Αποτέλεσμα Αγώνα” με επιλογές 1-Χ-2. Το “1” αντιστοιχεί σε νίκη της γηπεδούχου ομάδας, το “Χ” αντιστοιχεί στην ισοπαλία και το “2” αντιστοιχεί στη νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας.

Το αμέσως επόμενο σε δημοφιλία στοίχημα είναι αυτό που έχει γίνει γνωστό ως “Over/Under”. Εδώ το ποντάρισμα είναι είτε σε περισσότερα είτε σε λιγότερα γκολ ή πόντους, ανάλογα το άθλημα, από έναν προκαθορισμένο αριθμό γκολ ή πόντων.

Στο ποδόσφαιρο για παράδειγμα, το Over/Under αφορά συνήθως το όριο των 2,5 γκολ, που σημαίνει ότι αν επιτευχθούν 3 γκολ και πάνω κερδίζει το Over, ενώ με 2 γκολ και κάτω κερδίζει το Under.

Στο ποδόσφαιρο οι αμέσως επόμενες δημοφιλέστερες στοιχηματικές αγορές είναι:

 • Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Ναι/Όχι)
 • Ακριβές σκορ
 • Αποτέλεσμα ημιχρόνου
 • Αποτέλεσμα ημιχρόνου σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα (Ημίχρονο/Τελικό)
 • Σκόρερς

Από εκεί και πέρα οι επιλογές θα περιλαμβάνουν πιο λεπτομερείς προβλέψεις, οι οποίες γίνονται εύκολα κατανοητές από την περιγραφή του κάθε στοιχήματος.

Ποντάρισμα

Ο παίκτης που τοποθετεί στοίχημα, αφού επιλέξει το σημείο στο οποίο θέλει να στοιχηματίσει, επιλέγει και το ποσό που θέλει να ποντάρει.

Οι εταιρείες έχουν όρια μικρότερου και μεγαλύτερου πονταρίσματος. Το μικρότερο δυνατό ποντάρισμα είναι συνήθως 10 σεντς, ενώ το όριο μεγαλύτερου πονταρίσματος είναι διαφορετικό για κάθε στοίχημα.

Το πόσο μεγάλο ή μικρό πρέπει να είναι το ποντάρισμα του παίκτη εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες.

Για να το πούμε όμως με λίγα και απλά λόγια, η σωστή διαχείριση των χρημάτων στο στοίχημα επιβάλει πρώτα από όλα τον ορισμό ενός ποσού αποκλειστικά για αυτή τη δραστηριότητα, το οποίο προορίζεται για διασκέδαση.

Για τον μέσο παίκτη, το σύνηθες ποντάρισμα πρέπει να είναι 1% με 2% αυτού του ποσού, ανάλογα ποσό καλή θεωρεί την κάθε του επιλογή.

Αν κάποιος θέλει να παίξει πιο επιθετικά, δηλαδή με αρκετά μεγαλύτερο ρίσκο ή αλλιώς… “με την ταυτότητα στα δόντια”, μπορεί να ανεβάσει αυτό το ποσοστό μέχρι και στο 10% του συνολικού ποσού που προορίζεται αποκλειστικά για στοίχημα.

Αυτά τα ποσοστά τα θέτουμε ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο να χάσουμε όλα τα χρήματα που έχουν ορίσει για στοίχημα σε σύντομο χρόνο. Παίζοντας στοιχήματα με μικρά ποσά σχετικά με το συνολικό μας κεφάλαιο, εξασφαλίζουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας ακόμα και αν σταθούμε πολύ άτυχοι σε συνεχόμενες επιλογές.

Απόδοση

Η απόδοση του στοιχήματος καθορίζει το όφελος που θα λάβει ο παίκτης αν το στοίχημά του κερδίσει. Στις εταιρείες που είναι αδειοδοτημένες στην Ελλάδα η απόδοση ορίζεται σε δεκαδική μορφή, π.χ. 1,80.

Όταν ένα στοίχημα κερδίζει, το ποσό που επιστρέφεται στον παίκτη καθορίζεται από τον πολλαπλασιασμό ανάμεσα:

 • Στο ποσό που στοιχηματίστηκε
 • Στην απόδοση της συγκεκριμένης επιλογής όπως αυτή καθορίστηκε από την στοιχηματική εταιρεία τη στιγμή που ο παίκτης τοποθέτησε το στοίχημά του.

Κέρδος = [Ποσό που στοιχηματίστηκε] x [Aπόδοση της συγκεκριμένης επιλογής]

Αν για παράδειγμα έχουμε ένα ποντάρισμα €10 σε απόδοση 1,80 και το στοίχημα κερδίσει, το ποσό που επιστρέφεται στον παίκτη είναι:

€10 x 1,80 = €18

Αυτό το ποσό περιλαμβάνει και το αρχικό ποντάρισμα, άρα το καθαρό κέρδος είναι 8 ευρώ.

Σύνοψη

Ο παίκτης που θέλει να παίξει στοίχημα σήμερα, μπορεί να το κάνει πιο εύκολα από ποτέ, από την άνεση του σπιτιού του. Το μόνο που απαιτείται είναι η εγγραφή σε online στοιχηματική εταιρεία που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα και ο παίκτης είναι έτοιμος για παιχνίδι.

Το κάθε στοίχημα αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία:

 • Η επιλογή της πρόβλεψης (σημείο)
 • Την απόδοση του σημείου
 • Το ποσό του πονταρίσματος

Για να μπορέσει κάποιος να παίξει ένα στοίχημα, μπορεί να το κάνει σε τρία απλά βήματα:

 • Επιλογή σημείου
 • Επιλογή πονταρίσματος
 • Κλικ στην τοποθέτηση του στοιχήματος

Το κέρδος ενός στοιχήματος καθορίζεται από τον πολλαπλασιασμό του πονταρίσματος με την απόδοση.

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στοίχημα: Η προσωπικότητα της Ρόμα και το know-how του Μουρίνιο

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Βραδιά τελικού η αποψινή καθώς στα Τίρανα θα απονεμηθεί το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν. Τελικός του Κόνφερενς Λιγκ και το Betarades.gr έχει προγνωστικό από το σπουδαίο παιχνίδι Ρόμα – Φέγενορντ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Τελικός του Κόνφερενς Λιγκ που διεξάγεται στις 22:00 στο “Air Albania”, με τη Ρόμα να έχει τον τίτλο του φαβορί αλλά και έναν τεχνικό στον πάγκο της που γνωρίζει καλά πως να παίρνει αυτό που θέλει. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει βρεθεί τέσσερις φορές σε ευρωπαϊκούς τελικούς, μετρώντας ισάριθμες κατακτήσεις. Οι “τζιαλορόσι” προκρίθηκαν στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης προσπερνώντας την Τράμπζονσπορ, τερμάτισαν στην κορυφή αυτού κι έπειτα ξεπέρασαν τα εμπόδια των Φίτεσε, Μπόντο Γκλιμτ και Λέστερ. Εντός συνόρων η Ρόμα επικράτησε με 3-0 της Τορίνο εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική της Serie A, τερμάτισε στην 6η θέση και στο -1 από την 5η Λάτσιο.

 

Από την πλευρά της η Φέγενορντ έκλεισε με ήττα τις υποχρεώσεις της στην Eredivisie, καθώς ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την Τβέντε, έβαλε τέλος στο αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις και τερμάτισε στην 3η θέση. Η ομάδα από το Ρότερνταμ ξεκίνησε τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της από τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ: Πέταξε νοκ άουτ Ντρίτα, Λουκέρνη και Έλφσμποργκ, τερμάτισε στην 1η θέση του 5ου ομίλου με 14 βαθμούς (+6 από Σλάβια Πράγας) και ξεπέρασε τα εμπόδια των Παρτιζάν, Σλάβια Πράγας και Μαρσέιγ για να φτάσει στον 4ο ευρωπαϊκό τελικό στα 113 χρόνια ιστορία της. Ομάδα με ποιότητα η Φέγενορντ, ωστόσο υστερεί σε εμπειρία και παραστάσεις, ενώ θα βρει απέναντι της μια ομάδα που “διψάει” για το ευρωπαϊκό τρόπαιο, έχει προσωπικότητα και έναν προπονητή που γνωρίζει τον τρόπο. Θα στηρίξουμε τη Ρόμα στον αποψινό τελικό.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στοίχημα: Χάλιφαξ για πρόκριση

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι της Τρίτης (24/04), με “μάχες” για την άνοδο σε αρκετά πρωταθλήματα αλλά και δράση σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε πρόταση με αξία από τη National League Αγγλίας και την αναμέτρηση Χάλιφαξ – Τσέστερφιλντ, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην betshop. Πάμε να τη δούμε.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Νοκ άουτ αναμέτρηση για την προημιτελική φάση των πλέι οφ ανόδου. Η νικήτρια ομάδα θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στη League Two. Στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος τερμάτισε η Χάλιφαξ και έχει σήμερα το πλεονέκτημα έδρας. Δεν μπόρεσε να κλείσει θετικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, καθώς στην τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 από τη Στόκπορτ, βάζοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων (2-1-0). Θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, όπου εμφανίζεται πανίσχυρη, τρέχει ένα αήττητο σερί εννέα αναμετρήσεων εκεί, έχοντας κερδίσει τις επτά απ’ αυτές.

 

Από την πλευρά της η Τσέστερφιλντ τερμάτισε στην 7η θέση της κατάταξης και γνωρίζει πως η αποστολή της απόψε δεν θα είναι εύκολη. Αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Γουόκινγκ στο πιο πρόσφατο, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, σε κανένα από τα τρία τελευταία ματς δεν μπόρεσε να “ματώσει” τα αντίπαλα δίχτυα. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη εκτός έδρας, ηττήθηκε στις τρεις τελευταίες εξόδους της, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στις εννέα τελευταίες. Οι γηπεδούχοι έχουν παρουσιάσει συνολικά φέτος καλύτερο πρόσωπο και έχουν σήμερα το πλεονέκτημα έδρας, όπου στηρίζουν πολλά. Περιμένουμε ότι η Χάλιφαξ θα καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΕΛΛΑΔΑ1 λεπτό ago

Πάτρα: Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για την 65χρονη με λέπρα στο Ρίο

ΚΟΣΜΟΣ9 λεπτά ago

Κίνα: Προωθεί συμφωνία ελεύθερου εμπορίου και ασφάλειας με τις χώρες του Νότιου Ειρηνικού

LIFESTYLE13 λεπτά ago

Δίκη Ντεπ – Χερντ: Κατέθεσε η Κέιτ Μος

ΕΛΛΑΔΑ20 λεπτά ago

Θεσσαλονίκη: Προκαταρκτική εξέταση για τον εκφοβισμό και τον ξυλοδαρμό του 11χρονου μαθητή στον Εύοσμο

ΚΟΣΜΟΣ29 λεπτά ago

Σφαγή στο Τέξας: Το λόμπι των όπλων νίπτει τας χείρας του και καταγγέλλει τον «διαταραγμένο εγκληματία»

LIFESTYLE33 λεπτά ago

Αντιδράσεις από το κοινό για τα τρανσφοβικά του αστεία στο «SuperNature»

ΕΛΛΑΔΑ40 λεπτά ago

Έκρηξη με δύο τραυματίες στο Μαρκόπουλο

OIKONOMIA47 λεπτά ago

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Σχέδιο για την ποινικοποίηση της παραβίασης των κυρώσεων – Στόχος η οικονομική αξιοποίηση των assets υπέρ της Ουκρανίας

ΚΟΣΜΟΣ48 λεπτά ago

Μαρίνα Οβσιανίκοβα: Η δημοσιογράφος βραβεύτηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης για την αντιπολεμική δράση της

ΘΕΣΣΑΛΙΑ50 λεπτά ago

Στις γραμμές του μετρό στον Κορυδαλλό έπεσε ο 26χρονος Καρδιτσιώτης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ16 ώρες ago

Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Θλίψη για τον θάνατο 58χρονο Βολιώτη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου – Πέθανε ο σπουδαίος Βολιώτης μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου

ηλικιωμένος
ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Βόλος: Ηλικιωμένος κατέρρευσε στη μέση του δρόμου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας

Δημοφιλή