

LIFESTYLE
Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Μητέρα για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγους μόνο μήνες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία απολαμβάνει στο έπακρο κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της, όπως και ο σύζυγός της, Γρηγόρης Μόργκαν, καθώς τα πάντα για το ζευγάρι είναι πρωτόγνωρα και υπέροχα.
Η δημοσιογράφος που βιώνει την απόλυτη ευτυχία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μάλιστα συχνά μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που μπήκε στον πειρασμό να ανεβάσει ένα viral challenge για το φύλο του μωρού που περιμένει.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (10.04.2025) μοιράστηκε ως story στο Instagram μία νέα φωτογραφία στην οποία φανερώνεται το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της, καθώς πλέον βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η πόζα της είναι ασπρόμαυρη και η ίδια δείχνει να έχει πολύ χαλαρή διάθεση, καθώς στέλνει στους followers της ένα φιλί, ενώ τραβάει selfie. Μάλιστα, σε αυτή φαίνεται ξεκάθαρα η προχωρημένη εγκυμοσύνη της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στις 7 Μαρτίου αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι έγκυος, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τον Γρηγόρη Μόργκαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Τόσοι κύκλοι γύρω από τον Ήλιο, μέχρι να φτάσει η μέρα που η καρδιά μας θα χτυπάει τόσο δυνατά και για πάντα για έναν ακόμη λόγο… Για τη ζωή που μεγαλώνει και το μικρό θαύμα που έρχεται στην οικογένειά μας. Το πιο πολύτιμο και ανεκτίμητο δώρο γενεθλίων δεν έρχεται σε κουτί – έρχεται με μια μικρή καρδούλα που διάλεξε εμάς για γονείς. Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο μέλλοντα μπαμπά», είχε γράψει με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της.
Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στις 3 Μαρτίου μίλησε για πρώτη φορά on air για την εγκυμοσύνη της, μέσω της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Κώστα Τσουρού στην οποία συμμετέχει.
«Με σεβαστήκατε. Όλα αυτά τα χρόνια λέω ότι είναι άσχημο να ρωτάς μία γυναίκα πότε θα κάνει παιδί και εάν είναι έγκυος. Με σεβαστήκατε, μπορεί όντως κάποιοι να το είχατε καταλάβει. Απλά θέλαμε τόσο καιρό να το κρατήσουμε για εμάς, μέχρι να σιγουρευτούμε, να βγουν όλες οι εξετάσεις έτσι όπως πρέπει. Μέχρι και οι γονείς μας το έμαθαν μετά το πρώτο τρίμηνο. Το κρατήσαμε για εμάς», είχε δηλώσει.
«Τώρα νιώθω μια απελευθέρωση που μπορώ να κυκλοφορώ άνετα. Είμαι στον πέμπτο μήνα. «Όλα καλά θα είναι, θετικές σκέψεις. Είμαι πολύ χαρούμενη, το θέλαμε και οι δύο», είχε αναφέρει ακόμα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

-
ΒΟΛΟΣ10 ώρες ago
Βόλος- Άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του, όταν ξαφνικά ένιωσε μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή- Παρουσίασε έντονα σημάδια ανακοπής- Σώθηκε χάρη στον απινιδωτή
-
ΒΟΛΟΣ10 ώρες ago
Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου για 55χρονο εργαζόμενο, πατέρα τριών παιδιών
-
VIDEO19 ώρες ago
ΣΟΚ ΣΤΟ ΒΟΛΟ – ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ 71ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ώρες ago
Βόλος: Πολλοί αγνοούσαν ότι είχαν υψηλή πίεση ή αυξημένο σάκχαρο στις προληπτικές εξετάσεις που έκανε ο Ερυθρός Σταυρός
-
VIDEO16 ώρες ago
“ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ – ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 25-30 ΝΕΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ11 ώρες ago
Ξεπερνούν τους 25 οι νέοι καρκινοπαθείς που δέχεται κάθε μήνα το Αχιλλοπούλειο
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες ago
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 10 Απριλίου
-
VIDEO19 ώρες ago
ΕΙΡ. ΜΑΡΟΥΠΑ: “Ο 50ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ”