Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

«Πράσινο κοτόπουλο» από το τμήμα Γεωπονίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Η «ανάπτυξη συστήματος παραγωγής ορνίθειου κρέατος με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και με πλήρη απουσία αντιβιοτικών», αποτελεί αντικείμενο ερευνητικού έργου που εκπονεί το τμήμα Γεωπονίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος «ανοίγονται νέοι δρόμοι στο πεδίο της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο ερευνητικό πρόγραμμα».
Η εναρκτήρια συνάντηση του ερευνητικού έργου, με προϋπολογισμό ενός εκατομμυρίου ευρώ, έγινε στις εγκαταστάσεις του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «Πίνδος».
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το προϊόν που θα προκύψει από την έρευνα θα φέρει την ονομασία «πράσινο κοτόπουλο ελεύθερο χρήσης αντιβιοτικών».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το άρθρο:

Πηγη:https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/ioanina/prasino-kotopoylo-apo-to-tmima-geoponias-panepistimioy-ioanninon/

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή