MEDIA
Πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου με ηχηρά ονόματα στα μικρόφωνα

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Το MEGA News 104,6 ετοιμάζεται να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026, συστήνοντας στο κοινό ένα νέο 24ωρο ενημερωτικό ραδιόφωνο με δημοσιογράφους από διαφορετικούς χώρους και γενιές. Με την ALTER EGO MEDIA πίσω από το νέο εγχείρημα, ο σταθμός φιλοδοξεί να βρίσκεται διαρκώς στην καρδιά της επικαιρότητας, συνδυάζοντας άμεσο ρεπορτάζ, ανάλυση, σχολιασμό και διαφορετικές προσεγγίσεις στα γεγονότα. Σημαντικό κομμάτι της φιλοσοφίας του θα αποτελεί και η επικοινωνία με τους ακροατές.
Στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας βρίσκεται ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης, ενώ Διευθυντής Ενημέρωσης αναλαμβάνει ο Γιώργος Κακούσης και Διευθυντής Προγράμματος ο Νίκος Νικολακόπουλος.
Τα πρόσωπα που μπαίνουν στα μικρόφωνα του “MEGA News 104,6”
Στη δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού εντάσσονται ο Παύλος Τσίμας, η Ράνια Τζίμα, ο Γιώργος Χουδαλάκης, ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, η Ανθή Βούλγαρη, ο Γιώργος Παπαχρήστος, η Νίκη Λυμπεράκη, η Αναστασία Γιάμαλη, ο Δήμος Βερύκιος, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Βασίλης Τσεκούρας, ο Νικήτας Κορωνάκης, ο Χρήστος Χωμενίδης, η Τζίνα Μοσχολιού, η Ελένη Στεργίου, ο Δημήτρης Αλφιέρης και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.
Μαζί τους θα βρίσκονται η Μαρία Αστερίου, ο Γιώργος Λιάνης, η Μάιρα Μπάρμπα, ο Γιάννης Χρηστάκος, ο Σωτήρης Μπολάκης, ο Μάκης Προβατάς, η Ζωή Λιάκα, ο Γρηγόρης Μπέκος, η Σοφία Μπερετάνου, ο Δημήτρης Καραστεφανής, ο Κώστας Αλατζάς, η Ελένη Ευαγγελοδήμου, η Μυρτώ Λαλιούτη, ο Άρης Ραβανός, ο Δημήτρης Χόνδρος, η Εύα Βισβάρδη, ο Βασίλης Σφήνας και ο Γιάννης Διαμαντής.
Πρόκειται για πρόσωπα με διαφορετικές διαδρομές και δημοσιογραφικές εμπειρίες, τα οποία θα καλύπτουν την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και τον κόσμο, δίνοντας έμφαση στο ρεπορτάζ, την ερμηνεία των γεγονότων και την αξιοπιστία της πληροφόρησης.
Ισχυρή παρουσία και στην αθλητική ενημέρωση
Ξεχωριστό κομμάτι του προγράμματος καταλαμβάνει ο αθλητισμός, με επικεφαλής της σχετικής δημοσιογραφικής ομάδας τον Παναγιώτη Περπερίδη. Η κάλυψη θα είναι καθημερινή, με ρεπορτάζ, συνδέσεις και παρεμβάσεις από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις και εξελίξεις.
Στα μικρόφωνα θα συναντηθούν επίσης ο Μπάμπης Χριστόγλου και ο Μιχάλης Λεάνης, ενώ στο πρόγραμμα θα έχουν παρουσία ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος, ο Κώστας Γκόντζος και ο Βαγγέλης Μίχος, με ενημέρωση και σχολιασμό γύρω από την αθλητική επικαιρότητα.
Το πρόγραμμα του MEGA News 104,6 δεν θα περιορίζεται, πάντως, στην καθαρή ειδησεογραφία. Χρήσιμες πληροφορίες για την καθημερινότητα, διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων, επικοινωνία με το κοινό και ένα διακριτό μουσικό στοιχείο θα συνθέτουν την ταυτότητα του νέου ραδιοφωνικού σταθμού.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ23 ώρες agoΆνοδος στην ευρωπαϊκή τιμή του φυσικού αερίου – Υψηλές τιμές στην χονδρική του ηλεκτρικού ρεύματος
LIFESTYLE17 ώρες agoΓωγώ Δελογιάννη: “Πρώτη φορά με μπικίνι χωρίς να κρυφτώ” – Η ανάρτηση της γνωστής σεφ που σπάει τα στερεότυπα (Εικόνα)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ24 ώρες agoΚοβάσεβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι η Ρεάλ Μαδρίτης της Ελλάδας»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ22 ώρες agoΚρατικός Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 5,77 δισ. ευρώ στο επτάμηνο – Πάνω από τον στόχο κατά 1,35 δισ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ19 ώρες agoΚΚΕ: Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις, που επηρεάζουν άμεσα τη λειτουργία των σχολείων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ20 ώρες agoΧαμός για το Ελλάδα-Ισπανία: Έφυγαν ήδη πάνω από 9.000 εισιτήρια
MEDIA20 ώρες agoΠότε επιστρέφουν Ντίνος Σιωμόπουλος και Στέλλα Γκαντώνα
MEDIA23 ώρες agoΤο ξεκαρδιστικό τρέιλερ με Χαραλαμπούδη και Τσουβέλα









