ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Πριν ακόμη προλάβει να μπει στο σπίτι που είχε νοικιάσει για θερινές διακοπές, έπεσε λιπόθυμος στην αυλή και πέθανε

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Αβοήθητος, σύμφωνα με καταγγελία στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, άφησε την τελευταία του πνοή 73χρονος από τη Θεσσαλονίκη στην Αγ. Κυριακή, όπου μόλις είχε αφιχθεί για θερινές διακοπές με τη σύζυγό του, χθες το απόγευμα.
Πριν ακόμη προλάβει να μπει στο σπίτι που είχε νοικιάσει, έπεσε λιπόθυμος στην αυλή, ενώ η σύζυγός του καλούσε σε βοήθεια και δυστυχώς την ώρα εκείνην απουσίαζαν από το περιφερειακό ιατρείο Τρικερίου και οι δύο αγροτικές γιατροί, σύμφωνα με καταγγελία.
Αμεσα ενημερώθηκε για το περιστατικό ο αντιδήμαρχος Βασίλειος Μανέτας, ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.
Μέσα στην αναστάτωση ενημερώθηκε το περιστατικό ιδιώτης γιατρός που παραθέριζε στην περιοχή, και έσπευσε να βοηθήσει.
Εντούτοις, διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι ανέφεραν ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος.
Ο ιδιώτης γιατρός παρείχε επί τόπου πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς, για τον 73χρονο ήταν ήδη αργά, καθώς δεν επανερχόταν.
Τελικά, παρελήφθη νεκρός από το ασθενοφόρο που έφθασε στο σημείο λόγω της απόστασης, μετά από 40 λεπτά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγός του ενημέρωσε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα και πρόσφατα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.
Ο αιφνίδιος θάνατος του παραθερίστα προκάλεσε οργή στους κατοίκους της περιοχής, που συγκλονίστηκαν με την τραγική κατάληξη πριν καν το ζευγάρι προλάβει να ξεκινήσει τις διακοπές του, και καταγγέλλουν ότι την ώρα του συμβάντος δεν υπήρχε γιατρός.
«Ο 73χρονος πέθανε αβοήθητος, καθώς όταν έφθασε βοήθεια είτε από τον ιδιώτη γιατρό είτε από το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, ήταν ήδη νεκρός», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.
Στο περιφερειακό ιατρείο εργάζονται δύο αγροτικές γιατροί. Η μια απουσίαζε με ρεπό και η δεύτερη με άδεια που της χορηγήθηκε από το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, σύμφωνα με πληροφορίες.
Επισημαίνεται ότι η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου περιμένει να αναβαθμιστεί η λειτουργία του περιφερειακού ιατρείου σε πολυδύναμο, με πέντε οργανικές θέσεις, που έχουν εξαγγελθεί.
Κ. Μ.
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες agoΝεκρός 57χρονος με τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ14 ώρες agoΓιαννακόπουλος: «Καταφέραμε να δουν πλέον ακόμα και οι τυφλοί – Αξίζατε να είστε πρωταθλητές»!
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΈνας νεκρός μετά από πυροβολισμούς στα Εξάρχεια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ5 ώρες agoΣοβαρές καταγγελίες από Αγγελόπουλους: «Αν κάποιος δεν θέλει έναν διαιτητή, στέλνει 40 παιδιά στο σπίτι του;»
VIDEO23 ώρες agoΜια ξεχωριστή παράσταση με τίτλο «9.000 Πρόβατα και 9.000 Γίδια» στον Βόλο
VIDEO23 ώρες agoΣτην κορυφή της αιμοδοσίας η Λάρισα σύμφωνα με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ8 ώρες agoΑπίθανος Βεζένκοφ στα μπουζούκια: «Κόουτς, ερχόμουν κρυφά όλη τη χρονιά, τώρα μπορώ να ανέβω στη σκηνή»
ΚΟΣΜΟΣ20 ώρες agoΠρωθυπουργός Πακιστάν: Το επόμενο 24ωρο η οριστικοποίηση της συμφωνίας ΗΠΑ και Ιράν













