Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πρόεδρος του Δ.Σ. ο Δημήτρης Μαϊμάρης –

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα την 9 Ιανουαρίου 2022, σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο “Αντλιοστάσιο”,  οι δημαιρεσίες στο Δήμο Τεμπών για την εκλογή νέου Προεδρείου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη δεύτερη θητεία της τετραετίας 2019-2023, από την ημερομηνία εκλογής έως τις 31.12.2023, εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος, της παράταξης του Δημάρχου κ. Γιώργου Μανώλη, Μαϊμάρης Δημήτρης, ενώ στις θέσεις του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Ανδρέου από την παράταξη του κ. Κολλάτου και  Παναγιώτης Γκατζόγιας  από την παράταξη του Δημάρχου αντίστοιχα. Αφού η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Μαρία Κωστή, δήλωσε, ότι η παράταξή της δεν συμμετέχει στη διαδικασία και έτσι για γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε από την πλειοψηφία.

Ο κ. Δημήτρης Μαϊμάρης καταλαμβάνει τη θέση του απερχόμενου προέδρου κ. Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος κατά γενική ομολογία άφησε πολύ καλή εικόνα κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Η συνέχεια στην προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών, έρχεται σε έναν έμπειρο άνθρωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως είναι ο κ. Δημήτρης Μαϊμάρης και είναι βέβαιο ότι θα κρατήσει ψηλά το κύρος τους σώματος.

Ο κ. Δημήτρης Μαϊμάρης εκλέγεται ως δημοτικός σύμβουλος από το 2011, στο Δήμο Τεμπών και είναι πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Κουλούρας, όπου και στον τομέα αυτό δούλεψε δημιουργικά και με προσωπικό ζήλο.

Ο κ. Δημήτρης Μαϊμάρης ήταν καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και τώρα είναι συνταξιούχος.

 H ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Την εκλογική διαδικασία κήρυξε ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Γεώργιος Νικολάου. Ο νέος πρόεδρος κ. Δημήτρης Μαϊμάρης έλαβε 15 ψήφους, σε σύνολο 19, ο νέος αντιπρόεδρος Νίκος Ανδρέου έλαβε 14 ψήφους και ο νέος γραμματέας κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας έλαβε 12 ψήφους .

Μετά την εκλογή του νέου προεδρείου ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης ευχαρίστησε το απερχόμενο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών για την άψογη συνεργασία και συνεχάρη τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τα νέα μέλη, και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνουν δηλώνοντας τα εξής: «Ο κ. Δημήτρης Μαϊμάρης διαθέτει μακρά εμπειρία σε θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς έχει διατελέσει αρκετές τετραετίες δημοτικός σύμβουλος.  Τον χαρακτηρίζει η ευγένεια και η ευθύτητα του χαρακτήρα του, καθώς και ο σεβασμός του στους δημοκρατικούς θεσμούς και διαδικασίες. Είμαι βέβαιος με τη συμβολή όλων των δημοτικών συμβούλων θα μπορέσει να υπηρετήσει άξια τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών».

Ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών κ. Δημήτρης  Μαϊμάρης ευχαρίστησε το σώμα δηλώνοντας μεταξύ άλλων:” Η εκλογή μου στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι εξαιρετικά μεγάλη τιμή για μένα.

Νιώθω ιδιαίτερη χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη, καθώς η θέση του προέδρου αποτελεί το βαρόμετρο στη λειτουργία του κορυφαίου δημοκρατικού συλλογικού οργάνου ενός δήμου, του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρόθεσή μου είναι να προασπίσω κάθε δημοκρατική διαδικασία που εξελίσσεται στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω τη θέση του προέδρου με εντιμότητα,μαχητικό πνεύμα και αυταπάρνηση δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στις ανάγκες, στις αγωνίες και στα άλυτα προβλήματα των συμπολιτών. Θα εργάζομαι ώστε να ληφθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις για το συμφέρον των δημοτών. Θα είμαι πρόεδρος όλων των δημοτικών συμβούλων.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους σας.

Καλή χρονιά με υγεία, υπομονή, αγάπη και με τη βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά».

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σε ότι αφορά τη σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής για τη διετία 2022-2023, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά και την ανάδειξη των εκλεγμένων μελών αυτής κατά την ως άνω ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σίμος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Χρήστος Κρικώνης και Αθανάσιος Βλάχος, Αντιδήμαρχοι.

Γεώργιος Κυρίτσης, Κώστας Ζαρδούκας, Κώστας Κολλάτος και  Ιωάννης Κοντογιάννης, δημοτικοί σύμβουλοι.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Χρήστος Κακαγιάννης, Παναγιώτης Γκατζόγιας, Κώστας Τσεργάς και Ιωάννης Αργυρίου, δημοτικοί σύμβουλοι.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Αντίστοιχα, η σύνθεση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τη διετία 2022-2023, όπως διαμορφώθηκε μετά και την ανάδειξη των εκλεγμένων μελών αυτής, είναι η κάτωθι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ντόντος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Ζήσης Γκανάτσιος και Βασίλης Σίμος, Αντιδήμαρχοι.

Αθανάσιος Καραναστάσης, Νίκος Μητσογιαννης, Αχιλλέας Διψάνας, Ιωάννης Κοντογιάννης, δημοτικοί σύμβουλοι

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Δημήτρης Μαϊμάρης, Χρήστος Κακαγιάννης, Αστέριος Σαΐτης και Αργυρώ Νταναβάρα, δημοτικοί σύμβουλοι.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Παρουσίασαν τις ειδικότητες των δημόσιων αγροτικών ΙΕΚ του ΕΛΓΟ -ΔΗΜΗΤΡA –

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τις ειδικότητες που μπορούν οι νέοι να παρακολουθήσουν στα δημόσια αγροτικά ΙΕΚ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ παρουσιάστηκαν σήμερα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε χώρο της Αβερώφειου Γεωργικής Σχολής που φέτος συμπληρώνει 111 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στην εκπαίδευση νέων σε θέματα γεωργίας και κτηνοτροφίας.
Την παρουσίαση των ειδικοτήτων έκαναν ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ -ΔΗΜΗΤΡΑ, Σέρκος Χουρουτουνιάν μαζί με τον διευθύνοντα σύμβολο του οργανισμού, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, παρουσία του πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ζήση Μαμούρη, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, του αντιπεριφερειάρχη αγροτικών Θεμάτων Θεσσαλίας, Αποστόλη Μπίλλη, του αντιδημάρχου Λαρισαίων, Γιάννη Αλεξούλη, υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων αγροτών και πολλών άλλων.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Στην Αβερώφειο Γεωργική σχολή βρέθηκαν και ξεναγήθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις της, μαθητές από αντίστοιχα τμήματα σχολείου της Πολωνίας.


Την ξενάγηση των μαθητών και εκπαιδευτικών συνοδών του σχολείου έκανε ο καθηγητής της Αβερώφειου Γεωργικής Σχολής, Νίκος Τσουλούφας μαζί με τους σπουδαστές της σχολής.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσίασης των ειδικοτήτων των δημόσιων αγροτικών ΙΕΚ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, πραγματοποιήθηκαν ειδικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα το ΙΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ – Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας, παρουσίασε τις ειδικότητες του “Διαχειριστή Συστημάτων Εκτροφής Αγροτικών Ζώων” και του “Τεχνικού Συντήρησης και Επισκευής Γεωργικών Μηχανημάτων”.
Επίσης, η διοίκηση του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, η Διευθύντρια του ΙΕΚ, αλλά και επαγγελματίες – απόφοιτοι της Σχολής αναφέρθηκαν στα πολύτιμα εφόδια που έχουν αποκομίσει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.


Αύριο, Τετάρτη 25 Μαΐου, το ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας, θα παρουσιάσει την ειδικότητα “Τεχνικός Ξυλογλυπτικής και Εφαρμογών σε Ξύλινες Κατασκευές”, ενώ η εκδήλωση με θέμα: “Καλλιέργησε το μέλλον σου: Γίνε Νέος Αγρότης”, θα ξεκινήσει στις 11.00 π.μ. Σε αυτήν η Διοίκηση του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, ο Διευθυντής του ΙΕΚ, καθώς και επαγγελματίες – απόφοιτοι της Σχολής θα αναφερθούν στον σημαντικό εκπαιδευτικό ρόλο του ΙΕΚ για τη μετέπειτα επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση των αποφοίτων του στον κλάδο της Ξυλογλυπτικής και των Εφαρμογών σε Ξύλινες Κατασκευές.

ertnews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ο Όλυμπος των χρωμάτων και των αρωμάτων «πόζαρε» σε δεκάδες φωτογράφους

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ο Όλυμπος των χρωμάτων, των αρωμάτων, των γεύσεων, των μύθων και του μυστηρίου «πόζαρε» σε δεκάδες φωτογράφους, που ταξίδεψαν για να γνωρίσουν τα περίφημα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά ,που φύονται στις πλαγιές του και ακόμα να παρατηρήσουν τις επιπτώσεις που η κλιματική αλλαγή  επιφέρει στο μυθικό βουνό.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Για τον λόγο αυτό την Κυριακή 22 Μαΐου 2022  πραγματοποιήθηκε, σε ένα ολοήμερο μαγικό οδοιπορικό σε μεγάλα υψόμετρα,  η πρώτη  από τις τρείς βιωματικές  ορειβατικές δραστηριότητες  με τίτλο: “ Στα μονοπάτια των θεών του Ολύμπου-Περπατώ, γνωρίζω και προστατεύω τα ΑΦΦ του Ολύμπου» , που διοργάνωσε  ο Χιονοδρομικός- Ορειβατικός-Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σπαρμού Ολύμπου,  στο πλαίσιο της Δράσης 5 του Έργου με τίτλο «Τα Αρωματικά Φαρμακευτικά Φυτά Ολύμπου, ως πρόκληση για διατήρηση της βιοποικιλότητας –Olympus+».

Γνωριμία με τα περίφημα  Αρωματικά –Φαρμακευτικά Φυτά του Ολύμπου

Τυχεροί στην πρώτη αυτή  βιωματική ορειβατική εξόρμηση στο μυθικό βουνό  ήταν  δεκάδες  μέλη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού  Volos Lens του Βόλου, με εξειδίκευση στην τέχνη της φωτογραφίας, αλλά και άλλοι πολίτες από διάφορα μέρη της χώρας, ακόμα και το εξωτερικό, που γνώρισαν τα μοναδικά αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά του Ολύμπου στο φυσικό τους περιβάλλον και ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να τα αποθανατίσουν με τις φωτογραφικές τους μηχανές, μέσα από επιλεγμένες διαδρομές , όπως επίσης και αποθανάτισαν  τοπία  του Ολύμπου, που έχουν  υποστεί αλλοιώσεις λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Έτσι θα  έχουν  και τη δυνατότητα να λάβουν μέρος  στον ανοιχτό Διεθνή Φωτογραφικό διαγωνισμό ,που βρίσκεται σε εξέλιξη  στο πλαίσιο του Έργου  από τον ΧΟΠΣ Σπαρμού ( με τη συνεργασία της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας) και εξελίσσεται  από1 Απριλίου  έως 30 Σεπτεμβρίου 2022. (σχετικές πληροφορίες https://olympus-protect.gr ).

Θερμή υποδοχή από τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα

Αξίζει να σημειωθεί ότι την υποδοχή των επισκεπτών στην περιοχή έκανε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, που υποστηρίζει ένθερμα το Έργο Olympus+, στην κεντρική πλατεία της πόλης, παραδίδοντας  αναμνηστικά και τοπικά προϊόντα του ΝΔ Ολύμπου  στον πρόεδρο του Φορέα Volos Lens κ. Αργύρη Ζαφειρίδη,  εξαίροντας το σημαντικό τους έργο στην ανάδειξη προορισμών, μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τη μεγάλη δημοσιότητα που έχουν οι δράσεις τους, ενώ δέχτηκε την προσφορά μιας εξαίρετης φωτογραφίας, τυπωμένης σε αλουμίνιο, ενός αρχοντικού του Πηλίου.

Από τις δύο πλευρές συμφωνήθηκε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί με σκοπό την ανάδειξη των δυνατών σημείων της περιοχής, όπως είναι ο Όλυμπος, το εντυπωσιακό περιβάλλον, τα  μοναδικά τοπικά προϊόντα και η πολιτιστική κληρονομιά. 

Μια μαγική μέρα στο μυθικό βουνό 

Ο ΧΟΠΣ Σπαρμού, που αποδείχτηκε εξαίρετος οικοδεσπότης και δικαιώνει την καλή του φήμη στο χώρο  του ορειβατικού τουρισμού και των μεγάλων διοργανώσεων, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους επισκέπτες για τα περίφημα ΑΦΦ του Ολύμπου , τη χρησιμότητά τους στην υγεία του ανθρώπου, τις περιοχές που αυτά φύονται και παράλληλα να γνωρίσουν τα μοναδικά  τοπία του Ολύμπου  και τις τοπικές γεύσεις, μέσα από  ένα θαυμάσιο οδοιπορικό.

Οι δράσεις που υλοποιήθηκαν την Κυριακή 22/5, με ευθύνη του ΧΟΠΣ Σπαρμού είναι :

  • Ενημέρωση για το μυθικό βουνό και τη χλωρίδα του από τον Διευθυντή του Κέντρου Περιβαλλοντικής  Εκπαίδευσης Κισσάβου –Ελασσόνας κ. Ανδρέα Γκανάτσιο
  • Επίσκεψη στο βιολογικό αγρόκτημα παραγωγής Αρωματικών- Φαρμακευτικών Φυτών στις πλαγιές του Ολύμπου «Εν Ολύμπω», με οικοδεπότη τον κ. Γκόλτσιο Ιωάννη  (γευσιγνωσία ΑΦΦ )-Λήψη Φωτογραφιών
  • Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Σπαρμού Ολύμπου και ξενάγηση από τους μοναχούς της Μονής (υψόμετρο 1000 μέτρα) – https://imsparmou.gr/,  Λήψη Φωτογραφιών
  • Μικρός περίπατος σε παρακείμενο φαράγγι με τη συνοδεία έμπειρων ορειβατών, προκειμένου να αναδειχθεί η μαγεία του Ολύμπου – Λήψη Φωτογραφιών
  • Αναζήτηση και φωτογράφιση του περίφημου τσαγιού Ολύμπου σε υψόμετρο 1600 μ. με τη συνοδεία έμπειρων ορειβατών.- Λήψη Φωτογραφιών
  • Ελαφρύ γεύμα στην έδρα του Χιονοδρομικού Ορειβατικού –Περιβαλλοντικού Συλλόγου Σπαρμού Ολύμπου ( γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων).
  • Επίσκεψη στην «Οινοποιία Ελασσόνας» , με τα μοναδικά βιολογικά κρασιά από τους αμπελώνες του ΝΔ Ολύμπου ( ενημέρωση για την παραγωγή εκλεκτών οίνων από τους ιδιοκτήτες της οινοποιίας κ.κ. Γ.Φτίκα και Γ. Λόλα, οινογνωσία).

Σημαντικός ο ρόλος του ΧΟΠΣ Σπαρμού στην υλοποίηση του Έργου 

Ο ΧΟΠΣ Σπαρμού έχει αναλάβει να υλοποιήσει σημαντικές και κομβικές δράσεις στο πρόγραμμα Olympus+ , όπως: Μελέτη και  Κατασκευή βοτανικού κήπου ΑΦΦ Ολύμπου , Διοργάνωση 3 βιωματικών ορειβατικών εκδηλώσεων στον Όλυμπο,  Δημιουργία Εκπαιδευτικού παιχνιδιού για παιδιά,  Διοργάνωση Φωτογραφικού Διαγωνισμού  και  Διοργάνωση εκδήλωσης για ενημέρωση των Νέων.

Ένα Έργο που συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξη 

Η Πρόεδρος του ΧΟΠΣ Σπαρμού κ. Νίκου Βίκυ δήλωσε ότι:  «Το Έργο Olympus+ , με δικαιούχο και συντονιστή Φορέα το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ’ , έχει εγκριθεί προς υλοποίηση και εντάσσεται στο πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Φυσικό περιβάλλον & καινοτόμες δράσεις 2021», στο πλαίσιο του μέτρου: «Καινοτόμες δράσεις με τους πολίτες», στον άξονα: «Δράσεις διαχείρισης φυσικού περιβάλλοντος», είναι  διάρκειας 18 μηνών, από τις 1 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2023 και στοχεύει στη βιώσιμη ανάπτυξη της παρολύμπιας περιοχής, μέσα από την ανάδειξη των Αρωματικών –Φαρμακευτικών Φυτών και Βοτάνων και την ενημέρωση –ευαισθητοποίηση μεγάλων κοινωνικών ομάδων για την Κλιματική Αλλαγή».

Οι άλλοι εταίροι του έργου είναι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο Φορέας  Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου (ΟΦΥΠΕΚΑ-Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας) και ο  ΧΟΠΣ  Σπαρμού  .

Η επόμενη εξόρμηση στον Όλυμπο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 . Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν, ανεξάρτητα από ηλικία, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Νίκου Βίκυ, Mobile: 6937-261789,  EMail : xossparmos@gmail.com.

Όλες οι πληροφορίες για το Έργο: www.olympusprotect.gr, www.perrevia.net.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
OIKONOMIA5 λεπτά ago

Σταϊκούρας: Η ελληνική οικονομία διαθέτει αντοχές και ισχυρή δυναμική

ΚΟΣΜΟΣ6 λεπτά ago

Ευλογιά των πιθήκων: Κίνα κατηγορεί ΗΠΑ για διαρροή του ιού

ΘΕΣΣΑΛΙΑ7 λεπτά ago

Παρουσίασαν τις ειδικότητες των δημόσιων αγροτικών ΙΕΚ του ΕΛΓΟ -ΔΗΜΗΤΡA –

ΠΟΛΙΤΙΚΗ16 λεπτά ago

Άσκηση πυρόσβεσης δίπλα στα διυλιστήρια του Δήμου Μαλεβιζίου

ΕΛΛΑΔΑ17 λεπτά ago

Κοροναϊός: 5.588 νέα κρούσματα, 11 νεκροί και 149 διασωληνωμένοι

ΚΟΣΜΟΣ26 λεπτά ago

Κλιματική αλλαγή: Ο καύσωνας των 50 βαθμών στην Ινδία είναι «εικόνα από το μέλλον»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ36 λεπτά ago

Μπαχτσελί: Ο Μητσοτάκης είναι ύπουλος και άνανδρος – Φιλοδοξεί να γίνει το πιόνι της Δύσης

ΕΛΛΑΔΑ37 λεπτά ago

Σάλος στη Ζάκυνθο: Έστησαν πύργο μπροστά στο «Ναυάγιο»

ΚΟΣΜΟΣ45 λεπτά ago

Εμβόλιο: Η Σουηδία προσφέρει και 5η δόση στους άνω των 65 

ΕΛΛΑΔΑ56 λεπτά ago

Ναύπλιο: Πατέρας πυροβόλησε τον γιο του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι

ληστεία
ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Ληστεία σε καφετέρια της Ν. Ιωνίας- Όσα είπε ο ιδιοκτήτης στο ASTRA

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Θλίψη για τον θάνατο 58χρονο Βολιώτη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου – Πέθανε ο σπουδαίος Βολιώτης μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου

ηλικιωμένος
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Βόλος: Ηλικιωμένος κατέρρευσε στη μέση του δρόμου

Δημοφιλή