Connect with us

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με Δήμο Σκιάθου

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε μία πρωτοπόρα συνεργασία με Δήμο Σκιάθου ανακοινώνει την προκήρυξη επιμορφωτικών προγραμμάτων, ως μία κοινωνική, εκπαιδευτική δράση με πολλαπλασιαστικά οφέλη. Επιπλέον,  λαμβάνουν υπόψη τις συνέπειες του COVID 19 στον ελληνικό πληθυσμό και τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ανάγκες του. Τα Προγράμματα απευθύνονται όχι μόνο σε επαγγελματίες, αλλά και στο ευρύ κοινό.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Τα προγράμματα αφορούν τους τομείς της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, της Παιδοψυχολογίας, του Coaching, της Τέχνης και της Γυναικείας Ψυχολογίας. Στοχεύουν στην αντιμετώπιση των συναισθηματικών επιπτώσεων της πανδημίας και  εξασφαλίζουν μία ποιοτική γνώση. Τα δίδακτρα των προγραμμάτων είναι αρκετά μειωμένα (συμβολικό ποσό 100 ευρώ ετησίως).  Τα έσοδα από τα δίδακτρα διατίθενται σε άλλες επιμορφωτικές και κοινωνικές δράσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε αμοιβές εκπαιδευτών ή στελεχών και του διοικητικού προσωπικού.

 

Μεθοδολογία Διδασκαλίας

Τα Προγράμματα πραγματοποιούνται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, ασύγχρονα, χωρίς να απαιτούν την ταυτόχρονη παρουσία του εκπαιδευόμενου, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μελετά βάσει του δικού του χρόνου και των υποχρεώσεών του, ενώ υπάρχουν και σύγχρονες διδασκαλίες ανατροφοδότησης μέσω της πλατφόρμας ZOOM  (9 δίωρες). Κάθε μηνιαία ενότητα θα περιλαμβάνει βίντεο, πρωτότυπο και συναφές υλικό για προσωπική μελέτη και ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης.

 

Ποιότητα Προγράμματων

Τα Προγράμματα υλοποιούνται  από το Πανεπιστημίου Αιγαίου, το οποίο και απονέμει με την ολοκλήρωση του εκάστοτε προγράμματος στον κάθε εκπαιδευόμενο Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης, στο οποίο θα αναγράφονται οι ακριβείς αποδιδόμενες ευρωπαϊκές επαγγελματικές πιστωτικές μονάδες (ECVET).

 

Μοριοδότηση

Τα Προγράμματα εξασφαλίζουν την εξής μοριοδότηση (πρόκειται για όσα είναι άνω των 7 μηνών και 300 ωρών):

– 2 Μόρια στο σύστημα διορισμών και προσλήψεων εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ – αναπληρωτές, αδιόριστοι υποψήφιοι)

– 10 μόρια για διορισμούς εκπαιδευτικών ΤΕ και ΔΕ

– 0,5 Μόρια στη διαδικασία επιλογής στελεχών εκπαίδευσης (Nόμος 4547 (ΦΕΚ Α’ 102/12.06.2018 , Άρθρο  24,περίπτωση ββ και άρθρο 21, α)

 

 

 

Προγράμματα Μαΐου

  • Παιδοψυχολογία (εννεάμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα 450 ωρών, δίδακτρα 100 ευρώ εφάπαξ- Έναρξη 10/05/2021). Προκήρυξη και εγγραφή: https://bit.ly/3dvimWT
  • Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (εννεάμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα 450 ωρών, δίδακτρα 100 ευρώ εφάπαξ- Έναρξη 10/05/2021). Προκήρυξη και εγγραφή: https://bit.ly/3sn43bt
  • Εισαγωγή στη Γυναικεία Ψυχολογία: Εκδήλωση ενδιαφέροντοςΠροεγγραφές για το ΔΩΡΕΑΝ 6μηνο πρόγραμμα Εισαγωγή στη Γυναικεία Ψυχολογία ή το αντίστοιχο Μοριοδοτούμενο 9μηνο Πρόγραμμα (δίδακτρα 100 ευρώ εφάπαξ- Έναρξη 15/05/2021) https://forms.gle/iWNScpaJLQpkUYHKA
  • Η Συνταγογράφηση της Τέχνης: Τέχνη, Θεραπεία και Προσωπική Ανάπτυξη (εννεάμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα 450 ωρών, δίδακτρα 100 ευρώ εφάπαξ- Έναρξη 20/05/2021) Εκδήλωση ενδιαφέροντοςΠροεγγραφές:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSch0h17qOsuqqbVI1ivkQ1ywu04RO4J3rfNHQKMuXSMEFyRQQ/viewform?fbclid=IwAR3Hs_o4T-M6Cuu6Uiiv1GUfSjvHiqypo_k82Xf1BlU23J5Px6m7duof1LA

 

 

 

 

 

Η καινοτομία όμως των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας δε σταματά εδώ!

 

  • Δύο ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ προσφορές που αφορούν όσους έχουν αποφοιτήσει, φοιτούν ή προεγγράφονται στα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με δυνατότητα επέκτασης σε δύο ακόμα πρόσωπα που θα μας υποδείξετε.
  1. Δωρεάν μαθήματα αγγλικών για αναγνωρισμένη από το κράτος πιστοποίηση γλωσσομάθειας

 

  1. Εισαγωγή στους υπολογιστές και στο διαδίκτυο για πρόσωπα άνω των 65 ετών

 

 

Προκήρυξη και εγγραφή:  https://bit.ly/2OPA11z

 

 

 

Πληροφορίες για τα προγράμματα:

https://psichologiagr.com ,           http://psichologia.gr  ,               http://ppv.aegean.gr

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  22251036520, 2251036580, 2251045006, 6988019804, 6982213401, 6940911716

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή