Connect with us
banner epikhirisis

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προκριματικά Champions League: Δυνατές οι πρώτες αναμετρήσεις για τον Γ’ γύρο

Published

on

c.l. 010251.jpg

Δυνατά ματς, με φαβορί και… ερωτηματικά περιλαμβάνει το αποψινό (5/8) πρόγραμμα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Αρχικά στις 20:00 στο «Ελέντα Στάντιον» διεξάγεται η σκανδιναβική μάχη, ανάμεσα σε Μάλμε και Κοπεγχάγη. Οι Σουηδοί βρίσκονται σε πλήρη δράση εδώ και αρκετό καιρό και για να προκριθούν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League χρειάστηκε να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ΡΦΣ από τη Λετονία την οποία και πέρασαν με δυο νίκες. Από την άλλη η Κοπεγχάγη θα δώσει τον έκτο της επίσημο αγώνα για την τρέχουσα σεζόν, μετρώντας 5/5 σε Δανία και Ευρώπη. Η ομάδα του Γιάκομπ Νέεστρουπ είχε εύκολο έργο στον δεύτερο προκριματικό, αφού με συνολικό σκορ 3-0 ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντρίτα.

Στη «μάχη» ρίχνεται και η πρωταθλήτρια Κύπρου, Πάφος, η οποία στις 21:00 αντιμετωπίζει στο Λούμπλιν της Πολωνίας την Ντινάμο Κιέβου. Μετά τη «βόμβα» με τον Νταβίντ Λουίζ η ομάδα της μεγαλονήσου θα επιχειρήσει να κάνει το μεγάλο βήμα, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία, καθώς προκρίθηκε από τα πολύ δύσκολα ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Από την άλλη η Ντιναμό Κιέβου μετά τις δυο «τριάρες» στη Χάμρουν, ξεκίνησε νικηφόρα και στο πρωτάθλημά Ουκρανίας επικρατώντας στην πρεμιέρα 1-0 της Βέρες Ρίβνε.

Ισορροπημένο, αλλά με μεγάλο φαβορί είναι το ματς που διεξάγεται στη γειτονική, Βόρεια Μακεδονία. Στις 21:00, η Σκεντίγια, φιλοξενεί την Καραμπάγκ, έχοντας πετύχει μεγάλες προκρίσεις απέναντι στους Νιού Σεντς, αλλά και στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Από την άλλη η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, πέρασε… δια περιπάτου από τα ματς με την Σέλμπουρν από την Ιρλανδία.

Τέλος στις 21:45 η Ρέιντζερς μετά τις μεγάλες «μάχες» με τον Παναθηναϊκό, έχει ακόμη μια πολύ δύσκολη αποστολή. Οι «Τζερς» φιλοξενούν στο «Άιμπροξ» την επικίνδυνη Βικτόρια Πλζεν που απέκλεισε με μεγάλη ανατροπή μέσα στη Βέρνη τη Σερβέτ.

Advertisement

Το πρόγραμμα της Τρίτης (5/8)
Μάλμε-Κοπεγχάγη (20:00)
Ντιναμό Κιέβου-Πάφος (21:00)
Σκεντίγια-Καραμπάγκ (21:00)
Ρέιντζερς-Βικτόρια Πλζεν (21:45)

Περισσότερα Εδω!

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο