MEDIA
Προσφέρει 42 ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Εικόνες)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Με σταθερή προσήλωση στη στήριξη της νέας γενιάς και με τη βεβαιότητα ότι η γνώση και οι σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες πρέπει να είναι προσβάσιμες σε όλους τους μαθητές της χώρας, η ΕΡΤ προχώρησε στη δωρεά 42 ολοκληρωμένων μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών σε οκτώ σχολικές μονάδες παραμεθόριων περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.Η πρωτοβουλία αυτή της ΕΡΤ αποτελεί μια ουσιαστική πράξη στήριξης προς τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των ακριτικών περιοχών, οι οποίοι κρατούν ζωντανά τα σχολεία και τις τοπικές κοινωνίες της παραμεθορίου.Μέσα από τα προγράμματα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, η ΕΡΤ αποδεικνύει έμπρακτα ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και στη νέα γενιά.
ΕΡΤ: Δωρεά 42 υπολογιστών σε σχολεία της παραμεθορίου
Η ΕΡΤ προχώρησε στη δωρεά 42 ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενισχύοντας οκτώ σχολικές μονάδες σε απομακρυσμένες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.Τα σχολεία που παρέλαβαν τον εξοπλισμό είναι τα εξής: τα δημοτικά σχολεία στο Καλπάκι, στον Παρακάλαμο, στο Δελβινάκι, στην Πωγωνιανή, στο Κεφαλόβρυσο, στην Κόνιτσα και στα Πράμαντα, καθώς και το Γυμνάσιο-Λύκειο Δολιανών.
Δήλωση του προέδρου της ΕΡΤ
Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Γιάννης Παπαδόπουλος, παρέδωσε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αναφέρθηκε στη σημασία της πρωτοβουλίας για τις τοπικές κοινωνίες και την εκπαίδευση.«Θεωρούμε χρέος μας να στεκόμαστε δίπλα στις ακριτικές κοινωνίες και να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της εκπαίδευσης και των ίσων ευκαιριών για όλους τους μαθητές, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους. Η στήριξη της νέας γενιάς και η ενδυνάμωση των σχολικών κοινοτήτων της Περιφέρειας αποτελούν βασική προτεραιότητα της ΕΡΤ. Ευχόμαστε οι υπολογιστές αυτοί να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο γνώσης, δημιουργίας και προόδου για τους μαθητές, αλλά και για τους εκπαιδευτικούς των ακριτικών περιοχών του νομού Ιωαννίνων».
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΣκότωσε με μαχαίρι τον φίλο του μετά από καβγά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ21 ώρες agoΗ αντίδραση Λεπενιώτη μετά την τιμωρία του: «Μέχρι τέλους»
ΒΟΛΟΣ22 ώρες agoΣυνεργείο οπτικών ινών προκάλεσε ρύπανση στη θαλάσσια περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου
MEDIA8 ώρες agoΗ Θάλεια λυτρώνεται και η Χριστίνα ζει το δικό της σκοτάδι
LIFESTYLE9 ώρες agoΑλεξάνδρα Νίκα: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της και η τρυφερή αποκάλυψη για το όνομα (Εικόνα)
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες agoΟι ημερομηνίες που αναμένονται οι Βάσεις από τις Πανελλήνιες
ΒΟΛΟΣ23 ώρες agoΠερίεργη υπόθεση βιασμού, ενδοοικογενειακής βίας και εκδικητικής πορνογραφίας σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ20 ώρες agoΘεμιστοκλέους στο ΕΡΤNews: Σε εξέλιξη μια από τις μεγαλύτερες προκηρύξεις γιατρών – Οι 300 θέσεις στα νησιά












