Connect with us

OIKONOMIA

«Προσοχή» προστατεύουμε τις μέλισσες | in.gr

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ταυτισμένη με τη ζωή μας είναι η ύπαρξη των μελισσών. Αυτές είναι οι γονιμοποιητές των περισσότερων φυτικών ειδών, αυτές παράγουν το μέλι και σε αυτές οφείλεται η παραγωγή μεγάλου μέρους της τροφής παγκόσμια. Αποτελούν τους σημαντικότερους ρυθμιστές της προστασίας των δασικών και αγροτικών οικοσυστημάτων και είναι ανεκτίμητη η προσφορά τους, στη φύση, στον άνθρωπο, στην οικολογία, στην ισορροπία ανθρώπου και περιβάλλοντος, στη ζωή μας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τα γεωργικά φάρμακα που είναι επικίνδυνα για τις μέλισσες, φέρουν σχετικές ενδείξεις επί της ετικέτας τους και μπορούν εύκολα να ενημερωθούν οι χρήστες των γεωργικών φαρμάκων, έτσι ώστε να λάβουν τα ενδεικνυόμενα μέτρα.

Σημαντικό ρόλο θα πρέπει να έχουν στην ενημέρωση και οι συνταγογράφοι γεωργικών φαρμάκων, υπεύθυνοι επιστήμονες, καθώς και ο υπεύθυνος επιστήμονας -πωλητής του καταστήματος εμπορίας γεωργικών φαρμάκων συμβάλλοντας στην ορθολογική χρήση των φυτοπροστατευτικών ουσιών – γεωργικών φαρμάκων καθώς οι πωλήσεις γεωργικών φαρμάκων, επιτρέπονται μόνο σε κατόχους του πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων, και μάλιστα κατόπιν συνταγής.

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των χρηστών γεωργικών φαρμάκων

Ο χρήστης γεωργικών φαρμάκων, ο οποίος υποχρεωτικά πρέπει να είναι κάτοχος του πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων, ώστε να του επιτρέπεται η αγορά και χρήση γεωργικών φαρμάκων και μόνο κατόπιν συνταγής , μεταξύ των άλλων υποχρεώσεων που έχει, οφείλει και να ενημερώνει εγγράφως τους μελισσοκόμους της περιοχής όπου ενδέχεται να μετακινηθεί το ψεκαστικό νέφος και οι μέλισσες των οποίων, ενδέχεται να εκτεθούν σε αυτό, σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν από το χρόνο ψεκασμού, έτσι ώστε οι μελισσοκόμοι να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των μελισσών.

Σημαντικό είναι οι μελισσοκόμοι να αναγράφουν στις κυψέλες τον κωδικό τους το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή τους ώστε να είναι δυνατή η έγκαιρη ειδοποίησή τους .

Μετά την επιλογή του πλέον κατάλληλου γεωργικού φαρμάκου, και την ενημέρωση για την εφαρμογή όπως αναφέρεται παραπάνω, λαμβάνονται επιπλέον υπ’ όψη , τα παρακάτω μέτρα προστασίας των μελισσών:

  • Πρέπει να ελέγχεται η παρουσία και δραστηριότητα μελισσών στο χωράφι. Τονίζεται ότι το μελίτωμα που παράγουν οι αφίδες είναι ελκυστικό για τις μέλισσες.
  • Πρέπει να εφαρμόζονται πιστά, πάντα, τα οριζόμενα επί της συσκευασίας του γεωργικού φαρμάκου και όσον αφορά τις μέλισσες.
  • Απαγορεύεται η εφαρμογή γεωργικών φαρμάκων που αναφέρουν επί της συσκευασίας τους επικινδυνότητα στις μέλισσες, όταν η καλλιέργεια ή τα ζιζάνια είναι ανθισμένα, εκτός εάν άλλως αναφέρουν οι οδηγίες χρήσης του γεωργικού φαρμάκου.
  • Συνιστάται ψεκασμός τις βραδινές ώρες, όταν οι μέλισσες έχουν σταματήσει να πετάνε, καθώς αυτό επιτρέπει να περάσουν μερικές ώρες για να στεγνώσει το ψεκαστικό υγρό.
  • Αποφυγή της δημιουργίας μετακινούμενου ψεκαστικού νέφους.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

OIKONOMIA

Προϊόντα ΠΟΠ: Στα νησιά παράγεται το 51% – Δυνατότητες και προβλήματα

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ανεκτίμητο αγροδιατροφικό θησαυρό χαρακτήρισε η γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστίνα Καλογήρου τα 113 προιόντα ΠΟΠ-ΠΓΕ της χώρας, τα οποία συνδεδεμένα με το τουριστικό προϊόν (57 απ’ αυτά νησιωτικά) μπορούν να εξασφαλίσουν εμπορικές επιτυχίες στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τοποθετώντας τον αγροτοδιατροφικό τομέα ως κυρίαρχο στοιχείο του νέου αναπτυξιακού μοντέλου των νησιών κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) που πραγματοποιείται σε γνωστό ξενοδοχείο της Ουρανούπολης Χαλκιδικής, η κυρία Καλογήρου, τόνισε ότι «ο τουρισμός από μόνος του δεν είναι αρκετός για την ανάπτυξη ενός τόπου αλλά χρειάζεται ένα συνολικό μοντέλο που περιλαμβάνει, τον πρωτογενή, τον δευτερογενή και τον τριτογενή τομέα. Τα παραγόμενα προϊόντα είναι αυτά που εμπλουτίζουν το τουριστικό προϊόν ενός τόπου και του δίνουν την ιδιαίτερη ταυτότητα, σε συνδυασμό με τις φυσικές ομορφιές που προσδιορίζουν τα χαρακτηριστικά του» σημείωσε.

Μεγάλες οι δυνατότητες των νησιών

Το γεγονός ότι το 51% από τα 113 ΠΟΠ-ΠΓΕ του ελληνικού και ευρωπαϊκού καταλόγου (δεν συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτά οι οίνοι και τα αλκοολούχα) παράγεται στη νησιωτική Ελλάδα, που καλύπτει μόλις το 17% της έκτασης της χώρας, αποδεικνύει σύμφωνα με την κυρία Καλογήρου «τι πλούτος, τι μεγάλες δυνατότητες υπάρχουν στα νησιά μας και πόσες μεγάλες ευκαιρίες υπάρχουν για να συνδεθούν αυτά με το τουριστικό προϊόν και το όνομα του κάθε νησιού».

«Η ανάδειξη του αγροδιατροφικού τομέα στα νησιά εντάσσεται στην εθνική προσπάθεια που κάνουμε για την άσκηση μιας ολοκληρωμένης αναπτυξιακής πολιτικής στο νησιωτικό χώρο» επισήμανε η κυρία Καλογήρου χαρακτηρίζοντας καθοριστικό τον ρόλο των νησιωτικών Επιμελητηρίων και του ΕΟΑΕΝ που «ως σύμμαχος και συνεργάτης» στην άσκηση πολιτικής φέρνουν τον νησιώτη αγρότη και παραγωγό κοντά στο επιχειρείν.

Ειδικά για τα μικρά και τα διαπόντια νησιά που χρειάζονται εξειδικευμένες πολιτικές το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υλοποιεί δύο προγράμματα των «Μικρών Νησιών του Αιγαίου» ετήσιου προϋπολογισμού 25,1 εκατ. ευρώ και του «Πράσινου Αγροτουρισμού» προϋπολογισμού 49 εκατ. ευρώ (για το συνολο των νησιών) που λειτουργούν συμπληρωματικά με τα προγράμματα άλλων υπουργείων και στηρίζουν την σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με τον τουρισμό.

«Ζούμε σ έναν ευλογημένο τόπο»

Τα τοπικά προϊόντα αποτελούν «σημαία» του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια για την ανάδειξη της περιοχής ως γαστρονομικού προορισμού κι όπως είπε στην συνέλευσή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ.Κουφίδης «ζούμε σ ένα ευλογημένο τόπο, που καλούμαστε να εξελίξουμε όσο περισσότερο γίνεται…»

Τους στόχους και τις προτεραιότητες μιας ολοκληρωμένης Νησιωτικής Πολιτικής παρουσίασε (διαδικτυακά) στη συνέλευση του ΕΟΑΕΝ ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών και Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής Μ.Κόνσολας, ενώ η ειδική γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Μαριαλένα Αθανασοπούλου παρουσίασε (επίσης διαδικτυακά) τα διαθέσιμα εργαλεία πρόληψης και διαχείρισης της υπερχρέωσης των επιχειρήσεων.

Προβλήματα

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε αναλυτικά στην υφιστάμενη κατάσταση, παρουσιάζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις – μέλη των νησιωτικών επιμελητηρίων και του ΕΟΑΕΝ.

Στην ομιλία του υπογράμμισε ότι οι επιχειρήσεις του τουρισμού πριν προλάβουν να συνέλθουν από τις απανωτές κρίσεις των 12 τελευταίων χρόνων βρίσκονται σήμερα ενώπιον μεγάλων προβλημάτων, αυτών που προκαλούν το κόστος της ενέργειας, τα καύσιμα και ο πληθωρισμός.

Ο κ. Σκιαδαρέσης ζήτησε να ληφθούν μέτρα όπως π.χ. επαναφορά του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ σε όλα τα νησιά, εφαρμογή της ρήτρας νησιωτικότητας, επέκταση του μεταφορικού ισοδύναμου σε όλα τα καύσιμα, απαλλαγή καταβολής του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου των μόνιμων κατοίκων προς το νησί τους κ.α.

Ο ίδιος έθεσε κατά τη διάρκεια της συνέλευσης και το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζει αυτή τη σεζόν ο κλάδος του τουρισμού.

«Αυτήν τη στιγμή», είπε,«από υπολογισμούς που έχουν γίνει υπάρχουν στις τουριστικές επιχειρήσεις των νησιών περί τις 50.000 κενές θέσεις εργασίας και πολλές επιχειρήσεις δεν μπορούν να λειτουργήσουν…» και πρότεινε να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα με νομοθετική ρύθμιση αντίστοιχη με αυτή των (ξένων) εργατών γης.

Παράλληλα, πρότεινε τη δημιουργία μιας πλατφόρμας που θα καταγράφει τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στις τουριστικές επιχειρήσεις και η οποία θα λειτουργεί υπό την ευθύνη Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και ΟΑΕΔ.

Στην 51η γενική συνέλευση του ΕΟΑΕΝ συμμετέχουν, δια εκπροσώπων τους, περισσότερα από 16 Επιμελητήρια νησιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

OIKONOMIA

ΓΣΕΕ: Κρίση τιμών στα είδη διατροφής, ανεπαρκής η αύξηση των μισθών

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η κρίση στις τιμές των ειδών διατροφής ευρείας κατανάλωσης είναι εδώ. Μετά την κρίση που προκάλεσε η έκρηξη των τιμών στα καύσιμα και στην ηλεκτρική ενέργεια, ήλθε η ανεξέλεγκτη αύξηση στις τιμές βασικών τροφίμων που πλήττει δυσανάλογα τα φτωχότερα νοικοκυριά. Οι τιμές των ειδών διατροφής τον Απρίλιο εμφανίζουν «ανησυχητική αύξηση» σε διψήφια ποσοστά, ενώ δαπάνες για στέγαση ξεπέρασαν το 35%.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η πρόσφατη αύξηση του κατώτατου μισθού, όπως και τα μέτρα για την συγκράτηση των τιμών ενέργειας είναι προς την «σωστή κατεύθυνση αλλά είναι ανεπαρκή».

Τα τελευταία στοιχεία για τις τιμές και τα σχόλια για τις αμοιβές και τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης, καταγράφονται στην ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ για την οικονομία και την απασχόληση το 2022 που θα παρουσιασθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Τα μηνύματα που εκπέμπει η έκθεση είναι ανησυχητικά, ιδιαιτέρως για τα φτωχότερα νοικοκυριά που είναι και ο «ασθενέστερος κρίκος της κοινωνικής αλυσίδας».

«Η ενεργειακή κρίση, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες αλλά και η έντονη κερδοσκοπία οδηγούν σε μια διαρκή αύξηση των τιμών υπονομεύοντας την αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών», σημειώνει η έκθεση.

Τα τελευταία στοιχεία είναι ενδεικτικά καθώς πλέον η κρίση έχει περάσει και στα βασικά είδη διατροφής.

Οι δαπάνες για στέγαση εμφανίζουν ραγδαία ανοδική τάση αγγίζοντας τον Μάρτιο του 2022 το 30% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2021, όταν τον Φεβρουάριο η αντίστοιχη ετήσια αύξηση ήταν της τάξης του 25,4% Τον Απρίλιο η αύξηση ήταν ακόμα μεγαλύτερη ξεπερνώντας το 35%.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τον Απρίλιο ο πληθωρισμός παρουσιάζει ανησυχητική διψήφια αύξηση στην κατηγορία των ειδών διατροφής και μη αλκοολούχων ποτών. Ο σχετικός δείκτης αυξήθηκε 10,9% σε σχέση με τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους, με την αύξηση να προέρχεται κυρίως από τα έλαια και λίπη (22%), το κρέας (14,1%), τα λαχανικά (13,8%) και τα γαλακτοκομικά (11,7%), ενώ σε επιμέρους κατηγορίες, όπως τα πουλερικά και το ελαιόλαδο, η αύξηση ξεπερνά το 20%.

Συνολικά ο πληθωρισμός του Απριλίου 2022 κατέγραψε την υψηλότερη τιμή των τελευταίων 27 ετών, καθώς ήταν ίσος με 10,2% έναντι του Απριλίου του 2021.

Το ηλεκτρικό ρεύμα

Σύμφωνα με την έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας, το μέγεθος και η ένταση της αύξησης των τιμών διατροφής θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε περιορισμό της κατανάλωσης. Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή θα πλήξει δυσανάλογα τα φτωχότερα νοικοκυριά, που απειλούνται με ποσοτική και ποιοτική υποβάθμιση της διατροφής και του βιοτικού επιπέδου τους.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η εξέλιξη της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο αποτελεί μια κατεξοχήν ανελαστική δαπάνη και συνεπώς απορροφά μεγάλο μέρος του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών.

Τον Απρίλιο η Ελλάδα είχε την ακριβότερη τιμή ρεύματος σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση με 248,35 ευρώ ανά MWh ελαφρώς υψηλότερη από αυτή της Ιταλίας (247,19 ευρώ ανά MWh) και της Μάλτας (239,57 ευρώ ανά MWh), ενώ μεγάλη είναι η διαφορά σε σχέση με την τιμή σε άλλες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου. Για παράδειγμα, στην Ισπανία η τιμή του ρεύματος ήταν 191,69 ευρώ ανά MWh και στην Πορτογαλία 192,2 ευρώ ανά MWh.

Ακρίβεια και ΑΕΠ

Κατά τους συντάκτες της έκθεσης όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο γεγονός ότι η κατανάλωση – που αποτελεί το σημαντικότερο προσδιοριστικό μέγεθος του ΑΕΠ – θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη και θα επιβραδύνει την εξέλιξή της εντός του 2022. Αυτό βεβαίως υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει ουσιαστική αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος και της απασχόλησης.

Η έκθεση εκτιμά ότι ως «σωστή αλλά ανεπαρκή» την πρόσφατη αύξηση του κατώτατου μισθού και τις παρεμβάσεις για τη συγκράτηση της τιμής της ενέργειας και σημειώνει ότι «οι αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων εξακολουθούν να συμπιέζουν την κατανάλωση και να υποβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο μεγάλου τμήματος της ελληνικής κοινωνίας».

Και προσθέτει: «η ενεργειακή κρίση σε συνδυασμό με κερδοσκοπικές πρακτικές στην αγορά της ενέργειας οδηγούν σε διαρκή αύξηση των τιμών της ενέργειας πλήττοντας με δραματικό τρόπο το διαθέσιμο εισόδημα των μισθωτών. Εκτός όμως από αυτό το μακροοικονομικό αποτέλεσμα, η ακρίβεια θα προκαλέσει και αύξηση της ανισότητας, αφού η απώλεια αγοραστικής δύναμης είναι υψηλότερη στα νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα».

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 λεπτά ago

Νίκος Ανδρουλάκης: «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν στρατηγικό σχέδιο για το μέλλον της οικονομίας»

ΕΛΛΑΔΑ5 λεπτά ago

Μπιλ Γκέιτς: Την Ακρόπολη επισκέφθηκε ο συνιδρυτής της Microsoft – Θα ταξιδέψει στα ελληνικά νησιά

OIKONOMIA12 λεπτά ago

Προϊόντα ΠΟΠ: Στα νησιά παράγεται το 51% – Δυνατότητες και προβλήματα

ΚΟΣΜΟΣ13 λεπτά ago

Νίκος Αναστασιάδης: Για τις τουρκικές προκλήσεις στην Αμμόχωστο θα ενημερώσει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

A.E.Λ.16 λεπτά ago

Η ΑΕΛ Δευτεραθλήτρια Ελλάδος 2021-22! (pics)

ΕΛΛΑΔΑ25 λεπτά ago

ΗΠΑ: Έναρξη απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Βοστώνης – Αθήνας

OIKONOMIA32 λεπτά ago

ΓΣΕΕ: Κρίση τιμών στα είδη διατροφής, ανεπαρκής η αύξηση των μισθών

ΚΟΣΜΟΣ33 λεπτά ago

Ισπανία: Η Μαδρίτη θα στείλει αντιαεροπορικούς πυραύλους στη Λετονία

ΕΛΛΑΔΑ44 λεπτά ago

Σέρρες: Πώς η ΕΛ.ΑΣ ανακάλυψε το γηροκομείο της «φρίκης» – Σοκάρουν οι καταγγελίες

ΜΑΓΝΗΣΙΑ44 λεπτά ago

Συναγερμός και στη Μαγνησία: Έρχονται επικίνδυνες «πυρομετεωρολογικές» συνθήκες

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Τον δρόμο της φυλακής θα πάρει ένας 54χρονος Σκιαθίτης νταής, για απειλές, ενδοοικογενειακή βλάβη σε ανίκανο άτομο και φθορές

ΜΑΓΝΗΣΙΑ9 ώρες ago

Οι Σεξουαλικές πόζες στο Tik tok από την 17χρονη από Αλμυρό που είχε καταγγείλει ασέλγεια από τον πατέρα της

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας

πάρτι
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Στο νοσοκομείο 10 άτομα μετά το πάρτι των Μηχανολόγων

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ώρες ago

Βόλος: Το νέο τετράστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης – Πως θα ονομάζεται και ποιες θα είναι οι παροχές του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Ανέλαβε υπηρεσία η Κατερίνα Σούρλα στο Νοσοκομείο του Βόλου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Θλίψη στο Βόλο: Έφυγε ο Χρήστος Δημητρίου

αυτοκίνητο
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Ν. Ιωνία

Δημοφιλή