ΕΛΛΑΔΑ
Προσωρινά κρατούμενος ο 44χρονος κατηγορούμενος για το τροχαίο δυστύχημα

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος της 17ης Μαΐου 2026 επί της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, καθώς ο 44χρονος κατηγορούμενος οδηγείται προσωρινά στη φυλακή. Ειδικότερα, ο Β’ τακτικός Ανακριτής Πλημμελειοδικών Ρόδου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, αποδίδοντάς του απόπειρα αλλοίωσης αποδεικτικών στοιχείων και παραβίαση του έκτου περιοριστικού όρου, σύμφωνα με τη Δημοκρατική.
Διαβάστε: Τραγωδία στη Ρόδο: Δύο γυναίκες νεκρές σε σφοδρό τροχαίο στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου (Eικόνες)
Η έκδοση του εντάλματος στη Ρόδο και το “μαύρο κουτί”
Ο ανακριτής έκρινε ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την έκδοση εντάλματος, λόγω φερόμενης απόπειρας του κατηγορουμένου να επέμβει σε αποδεικτικά στοιχεία και στην παραβίαση του όρου που του απαγόρευε κάθε ενασχόληση με μηχανοκίνητα μέσα.
Ο 44χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος υπό 6 περιοριστικούς όρους. Ο πρώτος αφορούσε την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ ακολουθούσε η υποχρέωση αυτοπρόσωπης εμφάνισής στο Αστυνομικό Τμήμα. Επίσης, του είχαν επιβληθεί η καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 50.000 ευρώ, η αφαίρεση της άδειας οδήγησης κάθε μηχανοκίνητου μέσου, η απαγόρευση οδήγησης και η απαγόρευση ενασχόλησης με μηχανοκίνητα μέσα.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τη Δημοκρατική, ξεκίνησε και η πραγματογνωμοσύνη στον τόπο του ατυχήματος. Ο εμπειρογνώμονας αναμένεται να εξετάσει και το μαύρο κουτί του αυτοκινήτου. Τα δεδομένα που αναμένεται να λάβει θεωρούνται καθοριστικά για τη διακρίβωση των αιτίων του δυστυχήματος.
Η καταγγελία
Σύμφωνα με καταγγελία ο 44χρονος φέρεται να επικοινώνησε με οδηγό εταιρείας οδικής βοήθειας, στη μάντρα της οποίας φυλάσσεται το όχημα. Φέρεται να ζήτησε να γίνουν ενέργειες που θα κατέστρεφαν στοιχεία. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος φέρεται να επιχείρησε να προσεγγίσει και δεύτερο οδηγό. Ο 44χρονος δεν αρνήθηκε ότι επιδίωξε επικοινωνία για το όχημα, επιχείρησε όμως να δώσει διαφορετικό κίνητρο. Όπως υποστήριξε, σκοπός του ήταν να βεβαιωθεί ότι δεν θα καταστραφεί.
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

VIDEO22 ώρες agoΦορολογικές Δηλώσεις 2026: Έκπτωση φόρου έως 4% – Ποιοι τη δικαιούνται
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΚαταιγίδες, χαλάζι και θερμοκρασίες έως 33 βαθμούς την Παρασκευή
ΒΟΛΟΣ24 ώρες agoΛιμεναρχείο Βόλου: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αύριο Παρασκευή
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΤζέιμς Δαλαμάγκας: Ντύθηκε παπάς και το έσκασε από την Αυστραλία με πλαστό διαβατήριο
ΛΑΡΙΣΑ23 ώρες agoΚινητοποίηση με τρακτέρ στην Γιορτή Κερασιού στην Αγιά
LIFESTYLE20 ώρες agoΆννα Βίσση: Με τον εγγονό της σε αγώνα του NBA στη Νέα Υόρκη – Το στιγμιότυπο που δημοσίευσε (Εικόνες)
ΒΟΛΟΣ9 ώρες agoΑθώοι οι γιατροί από τον Βόλο και τη Λάρισα που κατηγορούνταν για το αδίκημα της έκδοσης ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση
MEDIA4 ώρες agoΗ Ξένια παρασύρεται από τον Θαλή και κινδυνεύει ξανά













