Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσυνέδριο ΚΙΝΑΛ για την ενέργεια με τη συμμετοχή του Γιάννη Μανιάτη

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Με την ενεργειακή κρίση και το «ράλι» ανατιμήσεων που ψαλιδίζει το εισόδημα νοικοκυριών και επιχειρήσεων να εντείνεται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επιμένει στην ανάδειξη της κοινωνικής ατζέντας και διοργανώνει το δεύτερο περιφερειακό προγραμματικό προσυνέδριο του στην Κοζάνη, την προσεχή Κυριακή των Βαΐων με θέμα «Για μια κοινωνικά δίκαιη απάντηση στην ενεργειακή κρίση».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μεταξύ των ομιλητών αίσθηση προκαλεί η παρουσία του πρώην υπουργού Ενέργειας, Γιάννη Μανιάτη για πρώτη φορά σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ από το 2015, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα τον κ. Μανιάτη φερόταν να «πολιορκεί» η ΝΔ για να τον υπουργοποιήσει σε προηγούμενους ανασχηματισμούς.

Προτείνοντας κι επιμένοντας στην επιβολή πλαφόν στη ρήτρα αναπροσαρμογής και στα τιμολόγια, τη φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας ώστε να μην είναι μόνο το κράτος (μέσω των επιδοτήσεων) και οι πολίτες (μέσω των αυξήσεων) που υφίστανται τις συνέπειες της κρίσης, το Κίνημα Αλλαγής όσο αφορά τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό τάσσεται υπέρ της ομαλότερης απεξάρτησης από το λιγνίτη, δηλαδή μικρότερη μεταβατική περίοδο με το φυσικό αέριο, ώστε να οδηγηθούμε γρηγορότερα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Σημαντική θέση στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει η ταχύτερη μετάβαση προς την «πράσινη» εποχή με ένα καλύτερο δίκτυο υψηλής διασυνδεσιμότητας, ώστε χιλιάδες Έλληνες να είναι και παραγωγοί και καταναλωτές. Να μην περιοριστούμε μόνο στα μεγάλα έργα ΑΠΕ, αλλά κατά κάποιο τρόπο να κοινωνικοποιηθεί η παραγωγή ενέργειας με τη δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων ιδίως στον αγροτικό-κτηνοτροφικό τομέα, στον τομέα της μεταποίησης, αλλά και στα σπίτια  με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε κατοικίες. Είναι αναγκαίες οι επενδύσεις με τη δημιουργία νέων υποσταθμών και αναβάθμισης του δικτύου.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει ζητήσει από τον ΑΔΜΗΕ και τον ΔΕΔΔΗΕ να εκπονήσουν συγκεκριμένη μελέτη, η οποία θα επικαιροποιείται κάθε δύο χρόνια και θα απαντά στο ερώτημα πόσες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μπορεί να αντέξει το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, τι έργα πρέπει να γίνουν ώστε να υπάρχει η δυνατότητα απορρόφησης των ανανεώσιμων με χρονικό ορόσημο  το 2030.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του προσυνεδρίου για την ενέργεια, τις εργασίες θα ανοίξει ο Γιώργος Αρβανιτίδης, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του Κοινοβουλευτικού Τομέα Περιβάλλοντος – Ενέργειας και θα ακολουθήσει η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Παρεμβάσεις θα κάνουν ο πρώην υπουργός Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης, ο Βλάσης Οικονόμου, διευθυντής Ινστιτούτου Ευρωπαϊκής και Κλιματικής Πολιτικής (IEECP), ο τομεάρχης Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγή, αν. καθηγητής ΕΜΠ και μέλος της επιτροπής Προγράμματος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ενέργειας Χάρης Δούκας, ο Αρθούρος Ζερβός, πρόεδρος REN21 και ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ και ο Στέργιος Λογοθετίδης, ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ και πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Νανοτεχνολογίας HOPE-A.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Έναρξη: 11:00 π.μ. – Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού

Ομιλίες:

– Γιώργος Αρβανιτίδης, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής Κοινοβουλευτικού Τομέα Περιβάλλοντος

και Ενέργειας

– Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

– Γιάννης Μανιάτης, αν. καθηγητής ΠΑΠΕΙ, π. υπουργός Ενέργειας

– Βλάσης Οικονόμου, διευθυντής Ινστιτούτου Ευρωπαϊκής και Κλιματικής Πολιτικής (IEECP)

– Χάρης Δούκας, αν. καθηγητής ΕΜΠ και μέλος της επιτροπής Προγράμματος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ενέργειας

– Αρθούρος Ζερβός, πρόεδρος REN21, ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ

– Στέργιος Λογοθετίδης, ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ, πρόεδρος Συνδέσμου Εταιρειών Νανοτεχνολογίας HOPE-A

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης  επιμελητηρίων και παραγωγών ενέργειας, επιστημόνων καθώς και εργαζομένων από το ενεργειακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γλυφάδα: Βόλτα με κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα του δήμου

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ακόμα ένας δήμος της Αττικής, ο δήμος Γλυφάδας, επενδύει περιβαλλοντικά στην ηλεκτροκίνηση.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Όπως ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή, εγκρίθηκε χρηματοδότηση 441.000 ευρώ, για την προμήθεια ηλεκτρικών κοινόχρηστων ποδηλάτων και σταθμών κλειδώματος και φόρτισης, οι οποίοι θα εγκατασταθούν σε επιλεγμένα σημεία της πόλης.

«Ποδηλατόδρομους δημιουργήσαμε από το μηδέν σε πολλά σημεία της Γλυφάδας μας. Και συνεχίζουμε να φτιάχνουμε νέους, μεθοδικά και οργανωμένα στην παραλία, στους πρόποδες του Υμηττού και αλλού. Τώρα, στην εξίσωση προσθέτουμε και τα ποδήλατα, ηλεκτρικά μάλιστα», δηλώνει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

«Με σημαντική ευρωπαϊκή χρηματοδότηση που ήδη έχει εγκριθεί, η πόλη μας αποκτά ολοκληρωμένο σύστημα κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων. Θα μπορεί όποιος θέλει να τα χρησιμοποιεί, ξεκινώντας από το βουνό να πηγαίνει προς τη θάλασσα και αντίστροφα ή να πηγαίνει μια βόλτα ή να μετακινείται για να κάνει κάποια δουλειά ή για να χρησιμοποιήσει το λεωφορείο ή το τραμ στη συνέχεια. Στηρίζουμε δηλαδή και τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και βελτιώνουμε ασφαλώς την ποιότητα ζωής για όλους» είπε.

«Φιλικά προς το περιβάλλον, άνετα και εύκολα στη χρήση, τα ηλεκτρικά ποδήλατα θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει, τόσο τη δημιουργία θέσεων κλειδώματος και φόρτισής τους, όσο και ανάπτυξης web και mobile εφαρμογών, για την διευκόλυνση όλων των πολιτών που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν» κατέληξε ο δήμαρχος.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η Βουλή θα κυρώσει τα μνημόνια συνεργασίας με τη Β. Μακεδονία όταν το εθνικό συμφέρον το επιτρέψει

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

«Οι κυρώσεις των μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία θα έρθουν για κύρωση στην εθνική αντιπροσωπεία όταν το εθνικό συμφέρον το επιτρέπει», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργου Καμίνη.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Ελλάδα δεν έχει τη δυνατότητα να έχει αναθεωρητική πολιτική

«Θα έρθουν όταν το εθνικό συμφέρον και το πρόγραμμα της Βουλή το επιτρέψει. Καταλαβαίνουμε, υπάρχει καθυστέρηση στους χρόνους αλλά υπάρχει και η ευρύτερη θεώρηση του εθνικού συμφέροντος, την οποία δικαιούται να κάνει η κάθε κυβέρνηση και υπό αυτή την έννοια, επαναλαμβάνω, όταν κρίνει θα έρθουν προς ψήφιση», σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών.

Ο κ. Δένδιας τόνισε πως εάν κληθούμε να απαντήσουμε για το εάν «η ύπαρξη της σταθερότητας, οι φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα και η ευρωπαϊκή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας είναι ή δεν είναι προς το συμφέρον της πατρίδας μας. Νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων, ανεξαρτήτως παρελθόντος, έχει απαντήσει πως είναι προς το συμφέρον της πατρίδας μας».

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών επεσήμανε στον βουλευτή ότι «τόσο το κόμμα της ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχουν εκφράσει συγκεκριμένες επιφυλάξεις εστιαζόμενες επί ορισμένων θεμάτων και διατυπώσεων της Συμφωνίας αλλά η καθαρή θέση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι εφόσον κυρωθεί η Συμφωνία η ΝΔ θα την τηρήσει ισχύει. Η κυβέρνηση της Ελλάδος δεν έχει τη δυνατότητα να έχει αναθεωρητική πολιτική σε συμφωνίες που έχει υπογράψει ανεξαρτήτως κυβερνήσεων».

Για το «εάν η χώρα είναι ευχαριστημένη από την εφαρμογή της Συμφωνίας» ο υπουργός υπογράμμισε πως «υπάρχουν ζητήματα, όπως για τα σχολικά βιβλία, τα εμπορικά σήματα, την άρση της προσπάθειας της Βόρειας Μακεδονίας να εμφανιστεί ως διάδοχο σχήμα της αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου αυτό που ονομάζεται σαχαϊσμός. Και σε αυτά υπάρχουν ακόμα προβλήματα». «Σε ό,τι αφορά τη γενική τάση, αυτό που εκλαμβάνω και η αίσθησή μου, και είναι εντελώς πρόσφατη -ήμουν στα Σκόπια μόλις προχθές- είναι πως καταβάλλεται μια προσπάθεια από την άλλη πλευρά με προβλήματα, με τεράστιες αντιδράσεις της δικής τους εσωτερικής αντιπολίτευσης, η οποία τηρεί μια απολύτως αντιπαραγωγική στάση, αλλά πάντως καταβάλλεται μια προσπάθεια».

Το air-police

Για το θέμα του «air-police» ο κ. Δένδιας είπε ότι «η πραγματικότητα είναι πως για ικανό χρόνο η Πολεμική μας Αεροπορία είναι αυτή που κάνει το έργο, έστω εάν δεν υπάρχει κύρωση του συμβατικού κειμένου από τη Βουλή των Ελλήνων, όπως επίσης και η Ελλάδα παρέχει κάθε βοήθεια που μπορεί στη Βόρεια Μακεδονία, όπως και στην Αλβανία, για να διευκολυνθεί η ενταξιακή τους πορεία, βεβαίως με τις γνωστές τους αιρεσιμότητες που υπάρχουν στις περιπτώσεις των δύο χωρών».

Ο υπουργός Εξωτερικών ανέφερε πως υπάρχει μία «ευρύτερη προσπάθεια δημιουργίας στενών σχέσεων με τη χώρα αυτή, (τη Βόρεια Μακεδονία) και οφείλω να πω ότι έχει κάνει βήματα πολύ σημαντικά, φιλικών κινήσεων απέναντι στην Ελλάδα. Έχει υιοθετήσει το σύνολο των ευρωπαϊκών θέσεων απέναντι στην Τουρκία, όπως το ίδιο έχει κάνει και η Αλβανία». «Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει το απόλυτο συμφέρον για τη σταθερότητα στα Βαλκάνια. Να εμποδίσει τους αναθεωρητισμούς στα Βαλκάνια. Έχει απόλυτο συμφέρον να εμποδίσει τις αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια. Έχει κάθε λόγο και αξιακό αλλά και στενά αφορώντα το εθνικό συμφέρον να πράξει την ιδέα των πολυπολιτισμικών κοινωνιών στα Βαλκάνια. Έχει κάθε λόγο να εμποδίσει τη δημιουργία κυψέλης ισλαμικού φονταμενταλισμού στα Βαλκάνια, είτε πιο κοντά μας είτε βορειότερα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη», σημείωσε.

Ο κ. Δένδιας είπε ότι αυτόν τον μήνα και τον επόμενο θα έχει συνεχείς περιοδείες στα Βαλκάνια γιατί η κατάσταση εκεί, όπως στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, δημιουργεί τεράστιες ανησυχίες και «οφείλουμε να έχουν πάντοτε υπόψιν μας το ευρύτερο εθνικό συμφέρον. Και το ευρύτερο εθνικό συμφέρον ταυτίζεται με την ευρωπαϊκή πορεία όλης της περιοχής των Βαλκανίων και αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε».

Διαβάστε επίσης Μεβλούτ Τσαβούσογλου: «Εμείς δεν ζητάμε από καμία χώρα να αλλάξει το όνομά της, όπως έκανε η Ελλάδα με τη Μακεδονία»

Δεν δικαιολογείται τόσο μεγάλη καθυστέρηση

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε πως οι κυρώσεις των τριών μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία αφορούν τομείς σημαντικούς από γεωπολιτική, οικονομική και αμυντική σκοπιά. Υποστήριξε πως «δεν δικαιολογείται η τόσο μεγάλη καθυστέρηση και σιωπή που ακολουθεί η κυβέρνηση αυτά τα χρόνια». Ζήτησε «περισσότερη διαφάνεια αλλά γενναιότητα» λέγοντας ότι «από τη στιγμή που έχουμε αποδεχθεί ως χώρα τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν νομίζω ότι περιποιεί τιμή στη χώρα μας αυτή η κωλυσιεργία, αυτή η «κουτοπονηριά» για την αξιοπιστία μας στο εξωτερικό. Και δίνει την ευκαιρία στην άλλη πλευρά να κάνει αυτά που κάνει με τα εμπορικά σήματα και το αλλοτριωτικό περιεχόμενο των σχολικών τους βιβλίων».

Ο κ. Καμίνης απέδωσε ως βασικό λόγο αυτής της καθυστέρησης, «στο πολιτικό πρόβλημα που έχει η κυβερνητική πλειοψηφία στο εσωτερικό της» γιατί -όπως είπε- «βοά ο τόπος ότι πολλοί κυβερνητικοί βουλευτές, ιδιαίτερα από τη Βόρεια Ελλάδα, διατηρούν μεγάλες επιφυλάξεις και πιθανόν δεν θα έχει και την αναγκαία πλειοψηφία για να υπερψηφίσετε αυτά τα πρωτόκολλα». «Η κυβέρνηση ελπίζει ότι μπορείτε να στηριχθείτε στις δικές μας ψήφους για την υπερψήφισή τους», πρόσθεσε.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι όταν «τα μεγάλα ζητήματα της εξωτερικής μας πολιτικής έγιναν βορά μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων στο εσωτερικό και λαϊκισμού, η χώρα το πλήρωσε πολύ ακριβά, όπως το έχει πληρώσει και η Κύπρος. «Θέλουμε να ομαλοποιήσουμε τις σχέσεις μας με τη Βόρεια Μακεδονία σε μια περίοδο αστάθειας; Να κλείσουμε τα όποια μέτωπα που υπάρχουν από τον βορρά και αφοσιωθούμε εκεί που είναι ο βασικός μας κίνδυνος; Να ενθαρρύνουμε και να ενισχύσουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας. Η καθυστέρηση της κυβέρνησης δεν μας ικανοποιεί», κατέληξε ο κ. Καμίνης.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΕΛΛΑΔΑ1 λεπτό ago

Δίκη Φιλιππίδη: Τι είπε η δεύτερη μάρτυρας κατηγορίας που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού στο θέατρο Μουσούρη

ΘΕΣΣΑΛΙΑ7 λεπτά ago

Το Μουσικό Σχολείο στη Σικελία με πρόγραμμα Erasmus

OIKONOMIA8 λεπτά ago

Αισχροκέρδεια: Πρόστιμα 25.000 ευρώ σε πέντε βενζινάδικα

ΚΟΣΜΟΣ9 λεπτά ago

Η Ουκρανία απαιτεί από τη Γερμανία να σταματήσει ή να περιορίσει τις ροές φυσικού αερίου μέσω του αγωγού Nord Stream 1

ΠΟΛΙΤΙΚΗ19 λεπτά ago

Γλυφάδα: Βόλτα με κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα του δήμου

ΕΛΛΑΔΑ20 λεπτά ago

Εξάρχεια: Ατύχημα σε παιδική χαρά – 5χρονος τραυματίστηκε από πτώση καγκελόπορτας

ΜΑΓΝΗΣΙΑ25 λεπτά ago

Αποπληρώθηκαν τα παλιά χρέη στους εργαζομένους στο Γηροκομείο Βόλου

ΚΟΣΜΟΣ28 λεπτά ago

Ρωσία: Η Μόσχα παραδέχεται ότι θα χρειαστεί τεράστιους οικονομικούς πόρους για να στηρίξει τον πόλεμο στην Ουκρανία

ΘΕΣΣΑΛΙΑ29 λεπτά ago

Το δρόμο που συνδέει τον οικισμό της Νεράιδας με την Εθνική Οδό Φαρσάλων – Βόλου βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

LIFESTYLE32 λεπτά ago

Η Τζενιφερ Λόπεζ αποχαιρετά τον Ρέι Λιότα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ10 ώρες ago

Τον δρόμο της φυλακής θα πάρει ένας 54χρονος Σκιαθίτης νταής, για απειλές, ενδοοικογενειακή βλάβη σε ανίκανο άτομο και φθορές

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Ανέλαβε υπηρεσία η Κατερίνα Σούρλα στο Νοσοκομείο του Βόλου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago

Θλίψη στο Βόλο: Έφυγε ο Χρήστος Δημητρίου

πάρτι
ΜΑΓΝΗΣΙΑ9 ώρες ago

Στο νοσοκομείο 10 άτομα μετά το πάρτι των Μηχανολόγων

Δημοφιλή