Κορυφώνεται η σύγκρουση στη Βουλή στη συζήτηση για την πρόταση μορφής. Δείτε live.

Ξεκίνησαν οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή στη συζήτηση για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που υπέβαλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οι πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να τοποθετηθούν όχι μόνο για τη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα», αλλά εφ’ όλης της ύλης. Να θυμίσουμε ότι η συζήτηση είναι προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί περί τις 20:00 για να ακολουθήσει η ψηφοφορία.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε live

Πρώτη σύγκρουση Μητσοτάκη – Τσίπρα το Σάββατο

Να σημειώσουμε ότι το Σάββατο είχαμε, πάντως, πρόωρη σύγκρουση ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την ομιλία του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη.

Ο κ. Μητσοτάκης σε αυστηρούς τόνους απέρριψε εκ νέου την κριτική που επαναδιατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η σημερινή κυβέρνηση, σε αντίθεση με εκείνη υπό την πρωθυπουργία του κ. Τσίπρα, αναγνωρίζει τα λάθη, ζητεί συγνώμη από τους πολίτες και προβαίνει σε διορθώσεις, όπου αυτές είναι αναγκαίες για να υπηρετούνται οι ανάγκες της κοινωνίας.

Ο κ. Τσίπρας από την πλευρά του έκρινε ότι είναι ανεπαρκή όσα είπε ο κ. Στυλιανίδης αναφορικά με τους κρατικούς χειρισμούς και τα λάθη κατά τις ώρες της σφοδρής κακοκαιρίας ειδικά στην Αττική. Και σημειώνοντας ότι αναγνώριση λαθών δεν είναι ειλικρινής αν δεν υπάρξουν και παραιτήσεις αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών, έστρεψε εκ νέου τα πυρά του πρόσω δικά στον πρωθυπουργό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Με ένα έξτρα self-test η επιστροφή στα σχολεία τη Δευτέρα – Όλες οι διευκρινίσεις