Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ψευτογιατρός: Πώς πουλούσε ελπίδα από το 2006

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Δεν έχουν τέλος τα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως από τη δράση και το «εμπόριο ελπίδας» που πουλούσε ο ψευτογιατρός ήδη μάλιστα από το 2006, δηλαδή πριν 17 χρόνια υποστηρίζοντας πως μπορεί να κάνει ανθρώπους με πολιομυελίτιδα να περπατήσουν.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Βίντεο ντοκουμέντα που έφερε στη δημοσιότητα το και η εκπομπή «LIVE NEWS» από την εκπομπή «Αποδείξεις» από το 2006 δείχνουν πως ο ψευτογιατρός έπειθε τα θύματά του να ακολουθήσουν την περιβόητη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στα βίντεο άνθρωπος που κατηγορείται για τουλάχιστον πέντε θανάτους ασθενών που τον πίστεψαν και τον πλήρωσαν, εξηγεί, αναλύει και προσπαθεί να πείσει για να κερδίσει χρήματα, ενώ ζητάει εχεμύθεια και συνολικά 45.000 ευρώ για να κάνει καλά ένα άτομο με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που τραβήχτηκε το 2006 δείχνει τον κατηγορούμενο πλέον ψευτογιατρό να υπόσχεται ίαση σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Αναλυτικά ο διάλογος με θύμα

-Θύμα: Έχουμε τα θέματα που σας έλεγα. Είναι μία ξαδέρφη μου 23 ετών, της οποίας της διαγνώσαν σκλήρυνση κατά πλάκας.

-Ψευτογιατρός: Δεν υπάρχει θέμα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχω κάνει και άλλους ασθενείς.

-Θύμα: Καλά;

-Ψευτογιατρός: Σχεδόν καλά, στο στάδιο που θα πάρουμε τον ασθενή

-Θύμα: Υπάρχουν δηλαδή ασθενείς που έχουν γίνει καλά;

-Ψευτογιατρός: Πάρα πολλοί.

Ο 66χρονος προκειμένου να πείσει τα θύματά του είχε υπολογίσει τα πάντα: πιθανές ερωτήσεις, μια ενδεχόμενη δυσπιστία του ατόμου που καθόταν απέναντί του αλλά και το τι έπρεπε να δείξει για να φανούν τα θαύματα που υποσχόταν ρεαλιστικά.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επιστρατεύει φωτογραφίες ενός νεαρού που, όπως λέει, έσωσε από τον εφιάλτη που περνούσε και τον έκανε να μπορεί μέχρι και να οδηγήσει.

-Ψευτογιατρός: Αυτό είναι ένα από τα παιδιά

-Θύμα: Που έγινε καλά;

-Ψευτογιατρός: Θα το δεις.

-Θύμα: Τι είχε αυτό το παιδί;

-Ψευτογιατρός: Σκλήρυνση.

-Θύμα: Σκλήρυνση; Μικρός και αυτός ε;

-Ψευτογιατρός: 22. Θα δεις. Θα δεις πολλά.

-Θύμα: Ήταν σε προχωρημένο στάδιο; Ή αρχικό;

-Ψευτογιατρός: [Λέει ασθένεια]

-Θύμα: Δεν την ξέρω αυτή την ασθένεια.

-Ψευτογιατρός: Παρόμοια με την σκλήρυνση.

-Θύμα: Δηλαδή αυτός σε πόσο καιρό που είχε την ασθένεια ήρθε;

-Ψευτογιατρός: Χρόνο.

-Θύμα: Και τώρα πόσος καιρός έχει περάσει;

-Ψευτογιατρός: 5 μήνες.

-Θύμα: Και είναι στάσιμος;

-Ψευτογιατρός: Όχι καλύτερα.

-Θύμα: Α καλύτερα κιόλας.

-Ψευτογιατρός: Φαντάσου ότι δεν οδηγούσε και οδηγεί.

«Στη ζωή οι ευκαιρίες δεν πρέπει να χάνονται»

«Η ζωή έχει ευκαιρίες», έλεγε ο ψευτογιατρός και σημείωνε προκειμένου να πείσει την ανυποψίαστη κοπέλα πως «αν τις αρπάξετε θα πετύχετε και θα πάρει και μια ευκαιρία. Αν την αφήσεις να περάσει, πέρασε. Δεν έχει κάτι άλλο».

-Ψευτογιατρός: Το κόστος να φανταστείς ότι μια θεραπεία το πρώτο δίμηνο έχει γύρω στις 25.000. Το πρώτο δίμηνο. Μετά το εξάμηνο θα χρειαστεί 10.000 και στον χρόνο θα χρειαστεί άλλες 10.000.

-Θύμα: Δηλαδή γύρω στις 45.000 ευρώ σύνολο.

-Ψευτογιατρός: Κατάλαβες; 25.000 θέλουν τα κύτταρα. Εκεί δεν μπορούμε να βάλουμε χέρι.

-Θύμα: Τα κύτταρα δηλαδή από πού τα παίρνουμε;

-Ψευτογιατρός: Από έμβρυα.

-Θύμα: Και πόσα χρόνια πρέπει να κάνουμε τη θεραπεία;

-Ψευτογιατρός: Δυο χρόνια.

-Θύμα: Αα, δύο χρόνια.

-Ψευτογιατρός: Αν στα δυο χρόνια από σήμερα και σε 2 χρόνια μείνει στάσιμη και δεν έχουμε καμία επιδείνωση τότε ξέχασε το.

Η συζήτηση συνεχίζεται και ο κατά τα άλλα θεραπευτής που δηλώνει ψαγμένος γιατρός, αναφέρεται και στον Γερμανό συνεργάτη του, που πλέον επίσης κατηγορείται.

-Ψευτογιατρός: 27 του μηνός που θα έρθει εδώ ο καθηγητής μου από τη Γερμανία, ο δόκτορ Φρίνγκεστερν, μπορεί να έρθει με τα χαρτιά της, να φέρει τα χαρτιά της όλα και να αρχίσουμε τις θεραπείες. Είναι πάρα πολύ εύκολο. Οι θεραπείες περιλαμβάνουν δύο στάδια. Το ένα στάδιο είναι της παίρνουμε αίμα, εδώ. Τον παίρνουμε στην Γερμανία και εξετάζουμε από τι προήλθε η σκλήρυνση κατά πλάκας, που εδώ δε θα σου πούνε ποτέ. Εφόσον ξέρουμε ότι μπορεί να είναι είτε γενετικό υλικό ή οτιδήποτε άλλο αν είχε η γιαγιά της, αν είχε ο παππούς της, αν είχαν κάποιοι συγγενείς και τα λοιπά. Υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε μπλοκάρισμα στην σκλήρυνση. Βάζουμε έναν επάνω στο αίμα που μπλοκάρει την σκλήρυνση.

Η διάγνωση, όπως λέει, γίνεται με ένα μηχάνημα που ονομάζει pet scan. Αυτό, όπως ακούει η συγγενής του ασθενούς, δείχνει ποια σημεία του εγκεφάλου δουλεύουν και ποια όχι για να προχωρήσει η δήθεν θεραπεία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

-Ψευτογιατρός: Να το αυτό είναι ένα pet scan εγκεφάλου και βλέπουμε τις ζημιές. Αυτά που είναι μαύρα είναι από σκλήρυνση. Ό,τι είναι μαύρο δε δουλεύει. Ό,τι είναι πορτοκαλί δουλεύει καλά και ό,τι είναι κίτρινο λειτουργεί με ένα ποσοστό λιγότερο τύπου 50%. Εντάξει; Εμείς πάμε να κάνουμε αυτές τις περιοχές οπότε ξαναδουλεύει ο εγκέφαλος. Παίρνουμε αυτές τις εξετάσεις, τις μελετάμε. Pet scan θα κάνει οπωσδήποτε, να δούμε τις περιοχές του εγκεφάλου που έχει την σκλήρυνση. Γιατί μετά τι κάνουμε; Μετά μπορούμε να δώσουμε πεπτίδια.

Δεύτερο ντοκουμέντο από τη δράση του ψευτογιατρού

Για μια 52χρονη ασθενή που παλεύει από τριών χρονών με την πολιομυελίτιδα, ο ψευτογιατρός είναι η τελευταία της ελπίδα όταν της λέει πως ξέρει τον τρόπο να την γιατρέψει πλήρως.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2006 και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά στο «LIVE NEWS», διακρίνεται λεπτό προς λεπτό την παθούσα να μπαίνει στο γραφείο του 66χρονου φυσιοθεραπευτή το οποίο παρεμπιπτόντως έχει κατακλυστεί από δεκάδες ασθενείς που περιμένουν αγόγγυστα τη σειρά τους για να ακούσουν από τα χείλη τουτη δήθεν λύση στο πρόβλημα υγείας. Μια λύση που «χωρούσε» μέσα σε αυτά τα περιβόητα μπουκαλάκια που τελικά δεν είχαν τίποτα περισσότερο από νερό και ζάχαρη αλλά οι απελπισμένοι ασθενείς τα πλήρωναν 180 και 200 ευρώ το κάθε ένα.

Συζήτηση με ασθενείς:

-Και εμένα μου είπε πεπτίδια δύο φορές την εβδομάδα. Τι να κάνουμε ρε παιδιά; Άμα έχεις τελευταία σου ελπίδα κάπου κάνεις οτιδήποτε.

-Πόσο;

-Μου είπε γύρω στα 180 – 200 ευρώ, το ένα πεπτίδιο, δύο φορές την εβδομάδα, 15.000 ευρώ είναι τα κύτταρα και μία εξέταση που θα κάνουμε στην Γερμανία είναι 3000 ευρώ.

Το κόστος είναι εξωφρενικό αλλά η 52χρονη γυναίκα είναι διατεθειμένη και δικαίως να πληρώσει όσο – όσο για την υγείας της. Θα καθίσει απέναντι από τον 66χρονο φυσικοθεραπευτή αλλά και τον «δάσκαλο» – όπως τον αποκαλεί – τον Γερμανό γιατρό με τον οποίο συνεργάζεται.

Ο Γερμανός της παίρνει το ιστορικό, το οποίο έχει από τριών.

-Πόσα χρόνια παλεύεις; 10;

-Από τριών χρονών. Τώρα είμαι 52.

Ο ψευτογιατρός εκτελεί χρέη διερμηνέα και ο Γερμανός με τη σειρά του της συστήνει άμεσα να αρχίσει θεραπεία με πεπτίδια που θα θεραπεύσουν όπως λέει όλες τις βλάβες.

-Με τα πεπτίδια ερεθίζονται αυτά και διορθώνουν τις βλάβες που έχεις στο μυϊκό σου σύστημα.

-Μου τα λέτε αλήθεια ρε παιδιά; Δηλαδή θα είμαι εντάξει;

Ο ψευτογιατρός μεταφράζει και ο Γερμανός γιατρός ξεσπά σε γέλια.

-Μου λέτε αλήθεια γιατρέ θα γιατρευτώ ή μου λέτε ψέματα;

-Από έρευνες τα τελευταία 10-15 χρόνια, υπάρχει η δυνατότητα και κάνουν επανεκκίνηση νεύρα τα οποία δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ.

Τη προειδοποιεί πως αν δεν ακολουθήσει αυτή τη θεραπεία για 12 εβδομάδες τότε μέσα σε τέσσερα χρόνια θα έχει παραλύσει πλήρως. Η αγωνία της ασθενούς κορυφώνεται.

-Μου είπες ότι είναι 3,5 χρόνια ακόμα, δηλαδή ότι σε 3,5 χρόνια πλέον θα παραλύσω, έτσι; Και είναι τα πράγματα άσχημα. Μου έδωσες ένα χρόνο και μου είπες για Αλτσχάιμερ ότι είμαι και στο πρώτο στάδιο.

-Θέλω να που πει πόσο χρόνο έτσι μου δίνει. Που μου είπες ότι τελειώνει κιόλας.

Τα πόσα που πλήρωναν

Ο Γερμανός γιατρός υπολογίζει στο χαρτί αλλά αποφεύγει τελικά να της δώσει σαφή απάντηση τονίζοντας ωστόσο ότι το Αλτσχάιμερ πρέπει να το προλάβουν πριν προχωρήσει.

-Αν κάνω όλα αυτά Σάκη θα είμαι εντάξει; Δηλαδή θα είμαι, ξέρεις, έχω πάθει ψυχολογικό, μου έχει μπει η εμμονή…

-Μπορούμε να κάνουμε αυτό

-Αν κάνω τη θεραπεία θα έχω έξι πάλι.

-Έξι.

-Θα ξεκινήσει, θα κάνει μία καμπύλη και θα σταματήσει και θα πηγαίνει ευθεία.

-Δηλαδή θέλω να πω ρε παιδί μου, εγώ τώρα που με είδες και μου λες: «Σούλα μου πρέπει να είσαι και στο πρώτο στάδιο Αλτσχάιμερ», πώς το κατάλαβες;

-Από την έρευνα. Η πρώτη είσαι; Δεν κατάλαβα.

-Ναι ε; Παιδιά σώστε με, σας παρακαλώ.

Η απελπισία την έχει κυριεύσει, με τους δύο άντρες που έχει απέναντι της να της υπόσχονται πως ξέρουν πως θα την βγάλουν από το σκοτάδι.

-Αν κάνω όλα αυτά τη γλίτωσα

-Αν κάνεις όλα αυτά θα σταθεροποιηθείς και θα πας καλύτερα.

-Μπορεί να επανέλθει σε μια κανονική ζωή

-Μπορείς να πας μέχρι και κανονική ζωή.

– Δηλαδή μπορεί πεθάνω από οτιδήποτε άλλο.

-Στα 80, ας πούμε.

Κι εκείνη την κομβική στιγμή ξεκινά η συζήτηση για το οικονομικό. 180-200 ευρώ το κάθε ένα πεπτίδιο που θα της δίνουν. 15.000 ευρώ τα βλαστοκύτταρα και 3.000 ευρώ η εξέταση στην κλινική της Γερμανίας.

Και άλλο ένα φάρμακο πειραματικό για να μου φύγει η αρρώστια μου, η πολιομυελίτιδα.

-Δηλαδή καμιά 20ριά θα είναι.

-Ναι. Εσείς;

-Στα 15.

-Δεκαπέντε εσείς. Η ουσία είναι να μας κάνει καλό όλο αυτό.

-Ό,τι σου λέει ο Γερμανός είναι τελειωμένη ιστορία.

-Καταλάβατε τι λέω; Αυτό που θα κάνουμε να μην κάνει κακό.

-Όχι, όχι. Δεν το νομίζω… Θα καλυτερεύσει. Να χειροτερέψει αποκλείεται.

Ήταν ο σύντομος διάλογος μεταξύ δύο ασθενών στο σαλονάκι του γραφείου με τη μία να είναι διατεθειμένη να δώσει 15 και τη δεύτερη 20 χιλιάδες ευρώ στους δύο άνδρες που τους υποσχέθηκαν γιατρειά.

Η κλινική στο Ανόβερο που διηύθυνε τότε ο Γερμανός γιατρός έμοιαζε σαν όαση στα μάτια τους.

-Πότε θα πάμε Γερμανία να μου βάλετε αυτό το φάρμακο να σταματήσει την αρρώστια;

-Οποιαδήποτε στιγμή;

-Ασφαλώς.

– Όποτε θέλετε πάμε.

-Το οποίο αυτό μου είπες πόσο στοιχίζει;

-3.000€.

Πλέον, η  βεντάλια των ερευνών ανοίγει και στη Γερμανία, καθώς η  αστυνομία  ζήτησε τη συνδρομή των γερμανικών αρχών, προκειμένου να προχωρήσουν σε έρευνα για τον Γερμανό γιατρό.

Υποστήριξε πως θεράπευσε τον αυτισμό

Τα ψέματα του ψευτογιατρού για να πείσει τους ασθενείς πως μπορεί να τους θεραπεύσει, ήταν πολλά. Ένα από τα ψέματα που χρησιμοποιούσε ήταν πως είχε καταφέρει να θεραπεύσει ένα παιδί που είχε αυτισμό, αφού η μητέρα γέννησε δεύτερο παιδάκι και τότε, χρησιμοποιήσαν τον πλακούντα ώστε να θεραπευτεί.

Η εκπομπή «LIVE NEWS» έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο ντοκουμέντο.

-Ήρθε εδώ μία κυρία η οποία είχε ένα παιδάκι με αυτισμό. Της είπαμε: «Είστε πάρα πολύ νέα, γιατί δεν κάνετε ένα παιδάκι;». Μου λέει: «Να κάνω». Κάνει το παιδάκι, παίρνουμε τον ομφάλιο λώρο, τον παίρνουμε, τον κόβω.

-Κι έγινε καλά;

-Ναι. Γιατί είναι αδελφός. Είναι αδελφός. Είναι αδελφό αίμα.

-Και το παιδάκι δεν έχει τίποτα τώρα;

-Μια χαρά είναι. Το κάναμε βέβαια σε διαστήματα.Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος ο «Μάξιμος Σαράφης» |

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Μετά την απολογία του

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο φερόμενος ως «Μάξιμος Σαράφης» ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση .

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαφορετική ποινική μεταχείριση επιφύλαξε η δικαιοσύνη στους άλλους δύο κατηγορουμένους οι οποίοι επίσης απολογήθηκαν σήμερα και αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν μπουν στο ανακριτικό γραφείο με το δικηγόρο του, ο 50χρονος εξέφρασε φόβους για τη ζωή του.

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή

Ο κατηγορούμενος σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε μέσα από τα κρατητήρια αποκαλύπτοντας ο ίδιος το πραγματικό του όνομα αρνείται οποιαδήποτε ποινική εμπλοκή στην υπόθεση και αποδίδει τη σύλληψη του σε πολιτικούς λόγους κάνοντας λόγο για στοχοποίηση του από το 2018 συνδέοντας τη με την υπόθεση της Νοβαρτις.

Αμέσως μετά το τέλος της απολογίας του, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση σταθμίζοντας τα στοιχεία της δικογραφίας και τις δικές του υπερασπιστικής θέσεις.Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Κορυδαλλός: Αναζητείται άνδρας που βασανίζει αδέσποτα – Στη δημοσιότητα η επικήρυξη

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Η καταγγελία έγινε από κατοίκους και φιλόζωους της περιοχής.

Κάτοικοι και φιλόζωοι στον Κορυδαλλό καταγγέλλουν πως άνδρας που κακοποιεί και βασανίζει αδέσποτα ζωάκια, κυκλοφορεί ελεύθερος και τραυματίζει με αεροβόλο τα τετράποδα της περιοχής.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Για τον εντοπισμό του έχουν τοποθετηθεί αφίσες ενώ έχει δημοσιοποιηθεί επικήρυξη.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το τελευταίο αποτρόπαιο περιστατικό αφορούσε μία γάτα, η οποία βρέθηκε νεκρή φέροντας χτυπήματα από αεροβόλο, καθώς είχε δεχτεί τέσσερις σφαίρες, στη σπονδυλική στήλη και την κοιλιά.

«Είναι μια κατάσταση που είναι φρικτή. Υποθέτω ότι για να έχει δύο σφαίρες στη σπονδυλική, το ζώο εκείνη τη στιγμή έτρωγε. Δεν υπάρχει και κάτι που να μπορεί να τα βοηθήσει, οι νόμοι είναι ανεπαρκείς» δήλωσε χαρακτηριστικά στο OPEN η Αθηνά Σιδερά, πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου «Αγία Βαρβάρα».

Σύμφωνα με την ίδια, τα περιστατικά είναι πολλά, ενώ πριν λίγο καιρό ένα άλλο ζωάκι είχε βρεθεί νεκρό, δεμένο με σύρμα, ενώ ανέφερε πως έχουν υποβάλει καταγγελία κατά αγνώστων και προς το παρόν δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης.Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
ΜΑΓΝΗΣΙΑ22 ώρες ago

Έφυγε από τη ζωή η Χρυσούλα Καρμπά- Κάϊρα από Βόλο

LIFESTYLE7 ημέρες ago

Ekaterina Novikova: Η Ρωσίδα influencer που προκαλεί «εγκεφαλικά» με το προκλητικό της ντύσιμο (pics)

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

ΣΚΙΑΘΟΣ : ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟ GOLF FISH

MEDIA5 ημέρες ago

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2023 στην ΕΡΤ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Τιμητική διάκριση για το λιμεναρχείο Σκιαθου και τον Νικο Κατσάμπα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΛΑΜΠΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΠΡΟΜΥΡΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ( PHOTO-VIDEO)

MEDIA4 ημέρες ago

Πλούσιο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ7 ημέρες ago

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης | Σπουδαία νίκη για το Πανόραμα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜ.Τ.Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ5 ημέρες ago

Στα αδέρφια Κοντοχριστόπουλου τα κύπελλα στο ξίφος ασκήσεως

Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή