Απάντηση σε όσα λέγονται αναφορικά με το αν γνώριζαν για τις πράξεις του συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλου, έδωσαν οι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δια στόματος του Αντώνη Κανάκη, οι παρουσιαστές απάντησαν πως όσοι δηλώνουν πως εκείνοι ήξεραν την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και συνέχιζαν να τον έχουν δίπλα τους, είναι άνθρωποι που σίγουρα δεν έχουν παιδιά.

«Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να είμαστε τόσο ανόητοι»

Ο παρουσιαστής υπογράμμισε ότι ποτέ δεν θα κρατούσαν δίπλα τους έναν συνεργάτη αν γνώριζαν ότι έχει κάνει κάτι τέτοιο.

«Υπάρχει κάτι το οποίο δεν το διαπραγματευόμαστε – γιατί με πολλά μπορεί να διαφωνείτε μαζί μας – αλλά η εντιμότητα με την οποία στεκόμαστε απέναντί σας και η ακεραιότητά μας, δεν διαπραγματεύεται. Το βαρύ κομμάτι της σάτιρας, είναι ότι μπορεί να μιλάει για κάτι εξοργιστικό αλλά με χιουμοριστικό τρόπο. Όλοι αυτοί οι «στρατοί» εκεί έξω, όπως και ορισμένοι δημοσιογράφοι, μπορεί να πουν οτιδήποτε για εμάς. Εμείς απαντάμε σε αυτούς τους 10 που είναι μαζί μας:

Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο υποκριτές και να βγάζουμε αυτό το συναίσθημα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάτι τέτοιο… και να τον έχω δίπλα μου για τόσα χρόνια;», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε πως μπορεί να πιστεύει κάτι τέτοιο ένας άνθρωπος που έχει παιδιά…

«Μπορεί να ξέραμε τι είχε κάνει και να μην τον είχα αρπάξει εγώ ο ίδιος και δεν ξέρω τι θα του έκανα;» συνέχισε ο Κανάκης, αναφερόμενος στον ίδιο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Δείτε όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης:

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr