Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

“Ραγίζει καρδιές” ο Ρέμος από το Ηρώδειο: Αφιέρωσε το τραγούδι “άγγελος μου” στα παιδιά της “Ελπίδας” – “Για τα παιδιά που άντεξαν αυτόν τον πόνο” (Βίντεο και εικόνες)

Published

on

remos synalia irodeio.jpg

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος στην εμβληματική σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού όπου το βράδυ της Δευτέρας (29/09) πραγματοποίησε μια μαγευτική συναυλία, αφιερωμένη στην υποστήριξη του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο. Σημειώνεται ότι, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τη στήριξη του σωματείου, στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο. Από τη σκηνή του Ηρώδειου, ο Αντώνης Ρέμος αφιέρωσε το τραγούδι «άγγελος μου» στα παιδιά της Ελπίδας, κάνοντας ειδική μνεία και στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Διαβάστε: Αντώνης Ρέμος: Συγκλονίζει μιλώντας για την Μαρινέλλα – Φτάσαμε στο σημείο να πούμε γιατί δεν “έφυγε” το μοιραίο εκείνο το βράδυ (Βίντεο)




remos-irodeio7



Ρέμος: Ο άγγελος μας, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, που κάνατε αυτό το βράδυ πραγματικότητα και βρίσκομαι εδώ απόψε κοντά σας. Αλλά να θυμόμαστε ότι, η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη για τον άγγελό μας, την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, την Ελπίδα που θα είναι πάντα μέσα στις καρδιές μας και μέσα στην ψυχή μας. Και όλα αυτά τα παιδιά που άντεξαν αυτόν τον πόνο. Τον αντέξανε γιατί είχαν δίπλα τους, τον άγγελο, την Μαριάννα τους», είπε ο τραγουδιστής, εκφράζοντας στη συνέχεια τη συγκίνηση του, για την παρουσία της γυναίκας τους και της κόρης τους, οι οποίες βρίσκονταν κάτω από τη σκηνή, παρακολουθώντας τη μαγευτική συναυλία.   


Αντώνης Ρέμος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Σημειώνεται ότι, ο Αντώνης Ρέμος, ο εμβληματικός καλλιτέχνης που έχει χαράξει πορεία σχεδόν 30 χρόνων, ανέβηκε στη σκηνή του Ηρωδείου για να ερμηνεύσει τα αμέτρητα τραγούδια από τη δισκογραφία του, που αγαπήθηκαν από το κοινό. Επιπλέον, special Guest στη σκηνή εμφανίστηκε και ο Jack Savoretti – ο χαρισματικός τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη φωνή και την μοναδική ικανότητα να γεφυρώνει τη βρετανική φινέτσα με τη μεσογειακή ψυχή. Με σημαντική παρουσία στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές σκηνές και τραγούδια γεμάτα συναίσθημα, νοσταλγία και αυθεντικότητα, ο Savoretti κλήθηκε να ενώσει τις μουσικές του μελωδίες με τον ήχο της Ελλάδας σε μια σπάνια καλλιτεχνική συνύπαρξη.

 

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο