Connect with us

OIKONOMIA

Ρεύμα: Πώς θα δοθούν τα 600 ευρώ – Αναλυτικά η διαδικασία

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τον Ιούνιο αναμένεται να ανοίξει ειδική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων από τους καταναλωτές προκειμένου να λάβουν επιδότηση έως 600 ευρώ για τις πρόσθετες χρεώσεις ρεύματος οι οποίες δεν έχουν καλυφθεί από τις εκπτώσεις που έχουν δοθεί μέσω των λογαριασμών, από τον Δεκέμβριο έως και τον Μάιο.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το κυβερνητικό σχέδιο για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων της ηλεκτρικής ενέργειας περιλαμβάνει επιδοτήσεις λογαριασμών ρεύματος και επιστροφή αυξήσεων των τιμών της κιλοβατώρας συνολικού ύψους 3,2 δισ. ευρώ καθώς και πλαφόν στα έσοδα των ηλεκτροπαραγωγών με ταυτόχρονη αναστολή λειτουργίας της ρήτρας αναπροσαρμογής.

Το κυριότερο σημείο των μέτρων που ανακοίνωσαν οι πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι η διαδικασία απευθείας επιστροφής αυξήσεων συνολικού ύψους 280 εκατ. ευρώ που επιβάρυναν ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές κύριας κατοικίας κατά την περίοδο Δεκεμβρίου 2021 – Μαΐου 2022. Πρόκειται για ανατιμήσεις που δεν καλύφθηκαν από τις επιδοτήσεις του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος.

Ποιους αφορά – Τα ποσά

Οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

– Επιστρέφεται το 60% του αυξημένου κόστους ρεύματος που έχουν χρεωθεί οι οικιακοί καταναλωτές για λογαριασμούς της κύριας κατοικίας τους, που έχουν εκδοθεί από 1η Δεκεμβρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022 (ανεξαρτήτως περιόδου αναφοράς κατανάλωσης λογαριασμού). Μετράει η ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού και με βάση αυτή γίνεται η επιστροφή, όχι βάσει της περιόδου κατανάλωσης.

– Η αποζημίωση αφορά οικιακούς καταναλωτές για χρεώσεις της κύριας κατοικίας τους, που δεν έχουν καλυφθεί από τις εκπτώσεις που έχουν δοθεί μέσω των λογαριασμών ρεύματος, είτε από το κράτος είτε από τους παρόχους.

– Η επιδότηση αφορά νοικοκυριά-φορολογικούς κατοίκους Ελλάδος, με δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα έως 45.000 ευρώ. Λαμβάνεται υπόψη το εισόδημα που δηλώθηκε στις φορολογικές δηλώσεις που υποβλήθηκαν το 2021.

– Τα ποσά της αποζημίωσης θα επιστρέφονται στον λογαριασμό IBAN του καταναλωτή.

– Η επιστροφή δίνεται σε όσους πλήρωσαν συνολική αύξηση ρεύματος τους έξι μήνες άνω των 30 ευρώ και επομένως θα λάβουν τουλάχιστον 18 ευρώ. Η επιδότηση δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 600 ευρώ, ανά καταναλωτή.

Αποζημίωση δικαιούνται και οι φοιτητές για τη φοιτητική κατοικία εφόσον υποβάλουν οι ίδιοι φορολογική δήλωση και έχουν δηλώσει τη φοιτητική κατοικία ως κύρια.

– Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη της ενίσχυσης είναι η υποβολή αίτησης σε ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα δημιουργείται από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την ΑΑΔΕ. Μέσω της πλατφόρμας θα αντλούνται τα στοιχεία της κύριας κατοικίας από την ΑΑΔΕ, όπως και ο σχετικός αριθμός του ρολογιού ρεύματος και ο ωφελούμενος θα βεβαιώνει τα στοιχεία αυτά ή θα τα επικαιροποιεί σε περίπτωση που έχει αλλάξει κύρια κατοικία. Κατόπιν, τα στοιχεία των χρεώσεων ρεύματος, για κάθε ρολόι, θα αντλούνται από τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας.

– Ο καταναλωτής δηλαδή δεν θα χρειάζεται να εισάγει τις χρεώσεις, αυτό θα γίνεται απευθείας από τις εταιρείες – παρόχους ενέργειας. Αυτό που θα κάνει είναι να εισέρχεται στην πλατφόρμα όπου θα εμφανίζεται η πρώτη κατοικία σύμφωνα με το Ε1, το ρολόι και το ποσοστό χρήσης. Στη συνέχεια θα συναινεί στην ορθότητα των στοιχείων ενώ σε περίπτωση που τα στοιχεία δεν είναι ορθά θα προχωρά στην επικαιροποίησή τους.

– Για όσους άλλαξαν κατοικία θα υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται στην Εφορία η οικία ως πρώτη κατοικία.

– Το ποσό επιστροφής υπολογίζεται, ανά μήνα, σύμφωνα με τον ακόλουθο μαθηματικό τύπο: Ποσό επιστροφής = (Ποσό ρήτρας αναπροσαρμογής λογαριασμού που εκδόθηκε εντός του μηνός – Ποσό έκπτωσης από το κράτος επί της ρήτρας αναπροσαρμογής – Ποσό έκπτωσης από τον πάροχο επί της ρήτρας αναπροσαρμογής) * Ποσοστό συνιδιοκτησίας ή χρήσης * 60%.

Επιδοτήσεις

Εξάλλου, για τον Μάιο και τον Ιούνιο, όπως έγινε γνωστό θα ισχύσουν οι επιδοτήσεις λογαριασμών ρεύματος όχι μόνο για τις κύριες αλλά και για τις μη κύριες κατοικίες και θα αφορούν και καταναλώσεις άνω των 300 κιλοβατώρων μηνιαίως. Για τον Μάιο η μέση μηνιαία επιδότηση για νοικοκυριά με κατανάλωση μέχρι 300 κιλοβατώρες ανέρχεται στα 56,6 ευρώ. Για μία οικογένεια με κατανάλωση 400 κιλοβατωρών η ενίσχυση είναι στα 65,6 ευρώ. Τον ίδιο μήνα επιχορήγηση ύψους 170 ευρώ ανά μεγαβατώρα θα λάβουν 1.250.000 επαγγελματικές παροχές. Στα 100 ευρώ ανά μεγαβατώρα θα είναι η επιδότηση μεσαίων επιχειρήσεων.

Πλαφόν

Από την 1η Ιουλίου και έως το τέλος του χρόνου θα επιβληθεί πλαφόν στην αποζημίωση των ηλεκτροπαραγωγών με τη χονδρεμπορική τιμή ρεύματος να μην ξεπερνά τα 150 ευρώ ανά μεγαβατώρα. Σκοπός είναι μαζί με τις επιδοτήσεις που θα συνεχιστούν στους λογαριασμούς ρεύματος και την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής η τιμή της κιλοβατώρας για τα νοικοκυριά να κινείται στα 0,15 ευρώ, λίγο πάνω δηλαδή από τα επίπεδα πριν από την κρίση.

«Φουσκωμένοι λογαριασμοί» – Αναλυτικά παραδείγματα για αναδρομική αποζημίωση

Σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος κύριας κατοικίας για το διάστημα Δεκεμβρίου 2021-Μαΐου 2022 η ρήτρα αναπροσαρμογής ανέρχεται συνολικά σε 1.300 ευρώ. Η κρατική επιδότηση για το συγκεκριμένο διάστημα ανήλθε σε 500 ευρώ.

Για τα 800 ευρώ της επιβάρυνσης ο καταναλωτής θα λάβει αποζημίωση 480 ευρώ.

Σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος κύριας κατοικίας για το διάστημα Δεκεμβρίου 2021-Μαΐου 2022 η ρήτρα αναπροσαρμογής ανέρχεται συνολικά σε 2.500 ευρώ. Η κρατική επιδότηση για το συγκεκριμένο διάστημα ανήλθε σε 1.000 ευρώ. Η επιβάρυνση των 1.500 ευρώ που απομένει δεν οδηγεί σε αποζημίωση 900 ευρώ καθώς ενεργοποιείται ο «κόφτης» και ο καταναλωτής θα δει στον τραπεζικό λογαριασμό του αποζημίωση 600 ευρώ.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

OIKONOMIA

Oxfam: Ένας νέος δισεκατομμυριούχος κάθε 30 ώρες στην πανδημία

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Περίπου 573 νέοι δισεκατομμυριούχοι έχουν προστεθεί στη σχετική λίστα των πιο πλούσιων ανθρώπων του κόσμου από το 2020, ανεβάζοντας το σύνολο παγκοσμίως σε 2.668 άτομα που έχουν περιουσία πάνω από 1 δισ. δολάρια, σύμφωνα με ανάλυση που δημοσίευσε η Oxfam την Κυριακή.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αυτό σημαίνει ότι ένας νέος δισεκατομμυριούχος προστίθετο περίπου κάθε 30 ώρες, κατά μέσο όρο, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η έκθεση, η οποία βασίζεται σε στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το Forbes, εξετάζει την αύξηση της ανισότητας τα τελευταία δύο χρόνια.

Ήταν προγραμματισμένη να συμπέσει με την έναρξη της ετήσιας συνάντησης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, ενός θεσμού όπου συγκεντρώνει μερικούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους και παγκόσμιους ηγέτες όλου του κόσμου.

Χορός δισεκατομμυρίων, ακραία φτώχεια για εκατομμύρια

Οι δισεκατομμυριούχοι έχουν δει τη συνολική καθαρή τους περιουσία να εκτινάσσεται κατά 3,8 τρισεκατομμύρια δολάρια, ή κατά 42%, στα 12,7 τρισεκατομμύρια δολάρια, κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μεγάλο μέρος της αύξησης τροφοδοτήθηκε από τα ισχυρά κέρδη στις χρηματιστηριακές αγορές, τα οποία υποβοηθήθηκαν από τις κυβερνήσεις που διοχέτευσαν χρήματα στην παγκόσμια οικονομία για να αμβλύνουν το οικονομικό πλήγμα του κορωνοϊού.

Μεγάλο μέρος της αύξησης του πλούτου σημειώθηκε τον πρώτο χρόνο της πανδημίας. Στη συνέχεια υπήρξε μια εξισορρόπηση και έκτοτε σημειώθηκε μια κάμψη, σύμφωνα με τον Μαξ Λόουσον, επικεφαλής της πολιτικής για την ανισότητα στην Oxfam.

Την ίδια στιγμή, η Covid-19, η αυξανόμενη ανισότητα και οι τιμές των τροφίμων που καλπάζουν, θα μπορούσαν να ωθήσουν έως και 263 εκατομμύρια ανθρώπους σε ακραία φτώχεια φέτος, αντιστρέφοντας την πρόοδο δεκαετιών, όπως ανέφερε η Oxfam σε έκθεση που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα.

«Δεν έχω δει ποτέ τόσο δραματική αύξηση της φτώχειας αλλά και του πλούτου, ταυτόχρονα, στην ιστορία», είπε ο Λόουσον.

Tρόφιμα, ενέργεια, φάρμακα, τεχνολογία

Οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν το αυξανόμενο κόστος της ενέργειας και των τροφίμων, αλλά οι εταιρείες σε αυτούς τους κλάδους και οι ηγέτες τους επωφελούνται από την αύξηση των τιμών, ανέφερε η Oxfam.

Οι δισεκατομμυριούχοι στον τομέα των τροφίμων και των αγροτικών επιχειρήσεων έχουν δει τον συνολικό πλούτο τους να αυξάνεται κατά 382 δισεκατομμύρια δολάρια, ή 45%, τα τελευταία δύο χρόνια. Περίπου 62 δισεκατομμυριούχοι τροφίμων δημιουργήθηκαν από το 2020.

Εν τω μεταξύ, η καθαρή περιουσία των ομολόγων τους στους τομείς του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και του άνθρακα εκτινάχθηκε κατά 53 δισεκατομμύρια δολάρια, ή 24%, από το 2020.

Σαράντα νέοι δισεκατομμυριούχοι δημιουργήθηκαν εν μέσω πανδημίας στη φαρμακοβιομηχανία, η οποία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της Covid-19 και απέσπασε δισεκατομμύρια μέσω δημόσιας χρηματοδότησης.

Ο τομέας της τεχνολογίας έχει δημιουργήσει επίσης πολλούς δισεκατομμυριούχους, συμπεριλαμβανομένων επτά από τους 10 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, όπως ο Ιλον Μασκ της Telsa, ο Τζεφ Μπέζος της Amazon και ο Μπιλ Γκέιτς της Microsoft. Αυτοί αύξησαν τον πλούτο τους κατά 436 δισεκατομμύρια δολάρια, στα 934 δισεκατομμύρια δολάρια, τα τελευταία δύο χρόνια.

Φορολογήστε στους πλούσιους

Για να αντιμετωπίσει την τρομακτική αύξηση της ανισότητας και να βοηθήσει όσους αγωνίζονται με την άνοδο των τιμών, η Oxfam πιέζει τις κυβερνήσεις να φορολογήσουν τους πλούσιους και τις εταιρείες.

Ζητεί προσωρινό φόρο 90% στα υπερκέρδη των εταιρειών, καθώς και εφάπαξ φόρο επί της περιουσίας των δισεκατομμυριούχων.

Η Oxfam διεκδικεί επίσης την επιβολή μόνιμου φόρου περιουσίας στους υπερπλούσιους. Προτείνει φόρο 2% σε περιουσιακά στοιχεία άνω των 5 εκατομμυρίων δολαρίων, που θα αυξάνεται στο 5% για καθαρή αξία άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Ετσι θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν 2,5 τρισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Οι φόροι περιουσίας, ωστόσο, δεν έχουν υιοθετηθεί από πολλές κυβερνήσεις. Οι προσπάθειες για επιβολή φόρων στην καθαρή περιουσία των πλουσιότερων Αμερικανών απέτυχαν να προχωρήσουν στο Κογκρέσο τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

OIKONOMIA

Saudi Aramco: Η παγκόσμια κοινότητα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με κραχ στα επίπεδα προσφοράς

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Αντιμέτωπη με ένα κραχ στα επίπεδα προσφοράς πετρελαίου μπορεί να βρεθεί η παγκόσμια κοινότητα, καθώς οι περισσότερες εταιρείες του κλάδου φοβούνται να επενδύσουν σε έργα αύξησης της παραγωγής ορυκτών καυσίμων λόγω των πράσινων πιέσεων που δέχονται.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Την προειδοποίηση αυτή έκανε, μιλώντας στο Reuters στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, o επικεφαλής του πετρελαϊκού κολοσσού της Saudi Aramco, Αμίν Νάσερ.

Όπως εξήγησε, ο επικεφαλής του σαουδαραβικού ομίλου ο κλάδος έχει φτάσει στα όρια παραγωγής του και δεν μπορεί να αυξήσει την παραγωγή πιο γρήγορα από ότι έχει υποσχεθεί.

Αυτό αιτιολογεί, κατά την άποψη του, το γιατί το Ριάντ (όπως και ευρύτερα οι χώρες παραγωγής) δεν ανταποκρίνονται στις πιέσεις της Δύσης να ανεβάσουν γρήγορα και αρκετά τα επίπεδα προσφοράς για να αντιμετωπιστεί η ενεργειακή κρίση και το ράλι των τιμών.

«Δεν θα σας χρειαστούμε από το 2030»

«Αν μπορούσαμε να αυξήσουμε τη δυνατότητα παραγωγής πριν το 2027, θα το είχαμε κάνει. Αυτό λέμε στους κυβερνώντες. Χρειάζεται χρόνος» εξήγησε.

Και μαζί με το χρόνο και σημαντικές νέες επενδύσεις, κάτι στο οποίο πολλές εταιρείες δεν ανταποκρίνονται.

«Χρειαζόμαστε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Μας λένε, δεν θα σας χρειαστούμε από το 2030, οπότε γιατί να πάμε και να εργαστούμε για ένα project που χρειάζεται 6-7 χρόνια. Ο μέτοχος σου δεν θα το επιτρέψει» υποστήριξε ο κ. Νάσερ.

Υπό την έννοια αυτή η διαδικασία της ενεργειακής μετάβασης μπορεί συχνά να αποδειχτεί χαοτική και αποδιοργανωτική.

«Όταν δεν έχεις έτοιμο ένα πλάνο Β, δεν δαιμονοποιείς το πλάνο Α» επεσήμανε.

Μάλιστα, υποστήριξε πως τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις στην ενεργειακή μετάβαση το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ενθαρρύνουν τελικά την χρήση άνθρακα (που είναι πιο ρυπογόνος) από πολλές ασιατικές χώρες. «Για τους κυβερνώντες στις χώρες αυτές η προτεραιότητα είναι να υπάρχει τροφή στο τραπέζι για τον κόσμο τους. Εάν ο άνθρακας μπορεί να το πετύχει στην μισή τιμή, τότε θα το κάνουν με άνθρακα».

Η ίδια η Saudi Aramco παραμένει εστιασμένη στον στόχο της αύξησης της παραγωγής της στα 13 εκατ. βαρέλια πετρελαίου την ημέρα, από τα σημερινά επίπεδα των 12 εκατ., μέχρι όμως το 2027.

Πηγή: ΟΤ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
VIDEO4 λεπτά ago

Λάρισα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για παιδικούς σταθμούς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 λεπτά ago

KKE: Καταγγέλλει το YouTube για λογοκρισία σε βάρος της δημοσιογράφου Σεμίνας Διγενή

ΕΛΛΑΔΑ6 λεπτά ago

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αποκαλύπτει η εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο για τη συνομιλία με την 33χρονη στις φυλακές

OIKONOMIA13 λεπτά ago

Oxfam: Ένας νέος δισεκατομμυριούχος κάθε 30 ώρες στην πανδημία

ΚΟΣΜΟΣ14 λεπτά ago

Η Ολένα Ζελένσκα επικρίνει τη Ρωσία: «Ο ουκρανικός λαός βιώνει αδιανόητη φρίκη»

VIDEO23 λεπτά ago

Λάρισα: Ξεκινά το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ24 λεπτά ago

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει τις δηλώσεις Ερντογάν για Μητσοτάκη – Περιμένει αντίδραση από τους συμμάχους

ΕΛΛΑΔΑ25 λεπτά ago

Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο μέρα μεσημέρι – Του άρπαξαν 800 ευρώ

OIKONOMIA32 λεπτά ago

Saudi Aramco: Η παγκόσμια κοινότητα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με κραχ στα επίπεδα προσφοράς

ΚΟΣΜΟΣ33 λεπτά ago

Πούτιν: Σκοπεύει με προσφορά «ειρήνης» να διασπάσει τη Δύση; – Θα πέσουν στην «παγίδα» οι Ευρωπαίοι ηγέτες;

ληστεία
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Ληστεία σε καφετέρια της Ν. Ιωνίας- Όσα είπε ο ιδιοκτήτης στο ASTRA

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου

47χρονος
ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Στο πένθος η 111 Πτέρυγα Μάχης: Έφυγε 47χρονος μοίραρχος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Πέθανε σε ηλικία 106 ετών ο Δημήτρης Κάλμπαρης από Βόλο- Ο τελευταίος επιζών ήρωας του έπους του ‘40

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Θλίψη για τον θάνατο 58χρονο Βολιώτη

Δημοφιλή