ΕΛΛΑΔΑ
Ριτσώνα: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης σε αυτοσχέδιο τζαμί σε δομή φιλοξενίας


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σε βάρος του φερόμενου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία
Tη σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρονου κοριτσιού από το Ιράν, στη δομή φιλοξενίας στη Ριτσώνα Ευβοίας, ερευνά η Αστυνομία.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας της ανήλικης Ιρανής, το μεσημέρι του Σαββάτου ένας Αφγανός πήρε την κόρη του από το χέρι, την έβαλε μέσα στο αυτοσχέδιο τζαμί της δομής και άρχισε να τη φιλάει στο στόμα.
Το συμβάν ερευνά η αστυνομία ενώ σε βάρος του φερόμενου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, η οποία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, με την έρευνα να είναι σε εξέλιξη.
Γράψτε το σχόλιό σας


Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ
Έγκλημα στην Άρτα: Ανθρωποκυνηγητό για τον 29χρονο που σκότωσε τον πεθερό του – Διέφυγε στο βουνό


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του Αστροχώρι Άρτας από το στυγερό έγκλημα με δράστη έναν 29χρονο και θύμα τον 80χρονο πεθερό του. Συγκεκριμένα, ο δράστης σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 80χρονο πεθερό του μετά από καβγά που είχαν μεταξύ τους.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Από χθες το απόγευμα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του 29χρονου, ενώ χθες βράδυ αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητό του και πλέον θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή στα όρια των Νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας, ενώ όπως τονίζει το epirustv μέσα σε αυτό δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος και εικάζεται ότι ο 29χρονος πιθανότατα το έχει πάρει μαζί του.
Επιπλέον, αστυνομικές πήγες ανέφεραν ότι τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του 80χρονου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.
Τέσσερις σφαίρες δέχτηκε ο πατέρας για να προστατέψει την κόρη του
Σύμφωνα με το epiruspost, το έγκλημα έγινε στην αυλή του ηλικιωμένου άνδρα ενώ είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους για οικογενειακούς λόγους. Στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, ο 29χρονος πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του arta2day.gr, ο δράστης είχε στοχεύσει αρχικά με την καραμπίνα την 36χρονη πρώην γυναίκα του, αλλά ο πατέρας της μπήκε μπροστά για να την σώσει με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Ο 29χρονος έχει οξύθυμο χαρακτήρα
Ο 29χρονος ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή. Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδάκι 2,5 ετών.
Το ζευγάρι είχε πάρει πρόσφατα διαζύγιο
Σύμφωνα με το protothema.gr το ζευγάρι πολύ πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο, καθώς υπήρχε ασυμφωνία χαρακτήρων, ενώ η 36χρονη γυναίκα είχε πει στους δικούς της ότι ζει ένα δράμα με τον πρώην άντρα της να την ζηλεύει και να είναι επιθετικός απέναντί της.
Ο 80χρονος ηλικιωμένος δεν άντεχε άλλο την ζωή που περνούσε η κόρη του στα χέρια του 29χρονου γαμπρού του, και έτσι την υποστήριξε στο διαζύγιο, ενώ την φιλοξενούσε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του μαζί με το εγγόνι του.
Εχθές το μεσημέρι, ο 29χρονος ξεκινώντας από το σπίτι του στο χωριό Μεσόπυργο Άρτας, επισκέφτηκε το σπίτι του πεθερού του με πρόφαση να δει το 2 ετών παιδί του, όμως όλα πήραν απρόσμενη τροπή. Ξέσπασε καυγάς και στη συνέχεια ο 29χρονος φέρεται να πήρε το όπλο και να πυροβόλησε.
H ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου
Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, αναφέρεται ότι «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 80χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο».
Η σύλληψη του 29χρονου, που κατάγεται από τον Μεσόπυργο Άρτας, θεωρείται από την Αστυνομία θέμα χρόνου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΕΛΛΑΔΑ
34 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ώρο


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σύμφωνα με την ημερήσια ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.
Σύμφωνα, με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Σάββατο 13 Αυγούστου 2022, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4).

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αφορά τις εξής περιοχές:
- Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου (ΠΕ Ρόδου)
Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Αθώος ο 21χρονος που βοήθησε 14χρονη να φύγει από το σπίτι
Το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της ανωτέρω Περιφερειακής Ενότητας τίθεται σε μερική επιφυλακή, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υπηρεσιακές απαιτήσεις, που πιθανόν να προκύψουν λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία κίνδυνου 4).
Απευθύνεται έκκληση στους συμπολίτες μας:
- Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα θα μπορούσε να προκαλέσει εκδήλωση πυρκαγιάς.
- Να παρακολουθούν τις πληροφορίες για την πρόληψη δασικών πυρκαγιών που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα και στους επίσημους λογαριασμούς του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Facebook και στο Twitter.
- Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, να ειδοποιούν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.
Τέλος, παρακαλούμε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.
//platform.twitter.com/widgets.jshttps://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ12 ώρες ago
Το άγαλμα που άφησε άφωνες τις υπηρεσίες του Δήμου στα Παλαιά Βόλου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Αυτός είναι ο 34χρονος που απείλησε την 26χρονη σύντροφό του με κατσαβίδι στο Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αρπαγής ενός βρέφους- Στον Βόλο αναζητούν οι αρχές τον πατέρα του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Απίστευτο περιστατικό σε ιερό ναό της Νέας Ιωνίας- Ιερέας απαγόρευσε ζευγάρι να μπει στο ναό επειδή …φορούσαν μάσκες