Στόχος «αδιάκοπων πυρών» είναι εδώ και ώρες η πόλη Σεμπέκινο στη Ρωσία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ άνθρωποι και να υποστούν ζημιές πολλά κτίρια, δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης της περιφέρειας Μπέλγκοροντ Βιατσεσλάβ Γκλαντκόφ.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
«Το Σεμπέκινο είναι αντιμέτωπο με αδιάκοπα πυρά», κατήγγειλε ο Γκλαντκόφ στο Telegram, κατηγορώντας τις ουκρανικές δυνάμεις ότι βομβαρδίζουν «το κέντρο και την περιφέρεια» της πόλης.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
«Δεν υπάρχουν νεκροί»
«Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν. Δεν υπάρχουν νεκροί», πρόσθεσε ο ίδιος. «Επίσης λαμβάνουμε κλήσεις για πολλά περιστατικά ζημιών σε ιδιωτικές κατοικίες και πολυκατοικίες, σε κάποιες από τις οποίες οβίδες τρύπησαν τους τοίχους», σημείωσε.
«Φυσικά η ζωή αμάχων, των κατοίκων απειλείται. Κυρίως στο Σεμπέκινο και τα γύρω χωριά», διευκρίνισε ο Γκλαντκόφ, εξηγώντας ότι θα οργανωθεί η απομάκρυνση κατοίκων, «όταν ηρεμήσει η κατάσταση». Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο εχθρός δεν έχει διευσδύσει στο έδαφος της περιφέρειας Μπέλγκοροντ», αλλά «συνεχίζονται τα μαζικά πυρά».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ