Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι έλεγε στην ψυχολόγο της για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τα ενδιαφέροντα συμπεράσματα της ψυχολόγου προέκυψαν, μετά τις συνεδρίες που έκανε τόσο με την προφυλακισμένη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η κλινική ψυχολόγος, η οποία διορίστηκε από την 18η ανακρίτρια, για την υπόθεση με τα νεκρά αδελφάκια της Πάτρας, συνέταξε τα συμπεράσματά της από την έκθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς.

Τα συγκεκριμένα συμπεράσματα προέκυψαν, μετά τις συνεδρίες που έκανε τόσο με την προφυλακισμένη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σε κάθε συνεδρία που είχε με τον πατέρα των παιδιών, εκείνος εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του καθώς τον αναγνώριζαν στον δρόμο και του επιτίθεντο φραστικά. Τον χαρακτηρίζει συνεργάσιμο και αναφέρει: «Ήταν φανερό το πρωταρχικό ενδιαφέρον να μην εμπλακεί ο ίδιος σε ό,τι γίνεται με τη σύζυγό του. Φάνηκε, επίσης, να τον ενδιαφέρει η εικόνα του σε εμένα νιώθοντας ενδεχομένως ότι αξιολογείται. Θέλησε μάλιστα να μάθει την γνώμη μου, ρωτώντας με και ευθέως.

Ωστόσο, δεν επέμεινε όταν δεν απάντησα στο ερώτημά του. Μοιάζει να μην επιμένει ιδιαίτερα όταν δεν παίρνει αυτό που αναμένει, όχι τόσο γιατί αποδέχεται το να μην παίρνει αυτό που επιθυμεί, όσο γιατί μοιάζει να επενδύει και να από-επενδύει πολύ γρήγορα από τις σκέψεις του, τις επιθυμίες του και τις σχέσεις με τους άλλους, ακόμα και με τους σημαντικούς άλλους, όπως είναι τα παιδιά του. Περιέγραψε τη ζωή της οικογένειάς του με τα τρία παιδιά που έφυγαν από τη ζωή, με ένα απρόσφορο συναίσθημα.

Φαίνεται να κάνει μια προσπάθεια καταστολής των συναισθημάτων του. Υπάρχει απουσία συναισθήματος, ενοχής και ανάμνησης. Φαίνεται να μην έχει επαφή με το συναίσθημά του και κάνει φυγές (διαφεύγει της πραγματικότητας) στην προσπάθειά του να διαχειριστεί αυτό που του συμβαίνει».

Ο Μάνος Δασκαλάκης περιέγραψε τα πάντα. Από τη γνωριμία του με την Ρούλα, τις σχέσεις με τους γονείς της, τις γεννήσεις και τους θανάτους των παιδιών τους. Προσπαθεί και ο ίδιος να διαχειριστεί την κατάσταση κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Μάλιστα σε κάποια συνεδρία είπε αναφερόμενος στο θάνατο της Μαλένας: «Μέχρι και τώρα δεν έχουμε μάθει από τι πέθανε το παιδί. Εγώ αποκλείω το περί ευθυνών Ρούλας στο συγκεκριμένο παιδί. Ξεκάθαρα. Ήταν το παιδί της. Ήμασταν τέλεια τότε, όχι απλά καλά. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος… Δεν υπάρχει γενικά λόγος να σκοτώσεις το παιδί σου. Θα πρέπει να είσαι ψυχικά άρρωστος για να κάνεις κάτι τέτοιο».

«Η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου παιδί, η Μαλένα της Ρούλας»

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έκρυψε την αδυναμία του στη Τζωρτζίνα… «η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου παιδί και η Μαλένα της Ρούλας… καταρχήν να σας πω ότι -η Μαλένα έχει γεννηθεί την ίδια μέρα και ώρα με την Ρούλα. Είναι ένα συν που προστίθεται ακόμα για τη σχέση τους…».

Ο πατέρας είπε ότι η μητέρα τότε έπαθε επιλόχειο κατάθλιψη. Όταν γεννήθηκε το παιδί, η μητέρα δεν ήθελε να το δει. Είπε χαρακτηριστικά: «…την τάιζε και την φρόντιζε με το ζόρι. Η ίδια δεν το ήθελε. Μετά το παραδέχτηκε. Κάποια στιγμή της έβαλα χέρι: Είναι το παιδί σου, τι είναι αυτά τα πράγματα που κάνεις; Και έτσι συνήλθε… Ήταν διστακτική με την Μαλένα τότε, πιο πολύ έπαιρνε την Τζωρτζίνα. Και μετά γύρισε τούμπα όλο αυτό. Μετά έγιναν αχώριστες, σε υπερβολική δόση αχώριστες».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όλο το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε και για τους θανάτους των παιδιών. Πώς τους έμαθε και ποια ήταν η αντίδρασή του. Για τη Μαλένα είπε: «Την ημέρα που κατέληξε, ήταν η πρώτη μέρα που έφυγα από το νοσοκομείο να πάω σπίτι (στην Αθήνα) να ξυριστώ. Δεν πρόλαβα. Ήμουν στο δρόμο που με πήρε η Ρούλα και μου είπε ‘τρέχα, το παιδί έμεινε’. Ολυμπιακό χωριό – Νοσοκομείο Ελπίδα. 13 λεπτά, 220 χιλιόμετρα, και παρακάλαγα να πάρει ο Θεός εμένα και να αφήσει το παιδί. Να φύγει το αυτοκίνητο από την πορεία και να αλλάξει όλο αυτό… όταν έφτασα στο νοσοκομείο η Ρούλα ούρλιαζε. Όταν έφτασα, προσπαθούσαν να κάνουν ανάνηψη στην Μαλένα.

Ο γιατρός προσπάθησε 45 λεπτά. Μετά βγαίνουν έξω, μας παίρνουν στο γραφείο, μας το ανακοινώνουν, η Ρούλα ήταν έξω φρενών, ήταν άλλος άνθρωπος. Δεν την είχα ξαναδεί έτσι, ούτε στην Ίριδα, ούτε στην Τζωρτζίνα.

Στη Τζωρτζίνα μπορώ να πω ότι η Ρούλα δεν έκλαψε καθόλου

«Είχε τρελαθεί τελείως (στην Μαλένα). Ούρλιαζε, χτυπιόταν, φώναζε «το παιδί μου»… και μόλις μπήκαμε μέσα να την δούμε, μόλις βγήκαν οι γιατροί, κάναμε αμάν να την βγάλουμε την Ρούλα από το δωμάτιο. Για αυτό και θεωρώ επειδή της είχε τεράστια αδυναμία της Μαλένας. Μπορεί να είναι εγωιστικό αυτό που θα πω από την μεριά της, αλλά ίσως επειδή είδε ότι η Τζωρτζίνα είχε αδυναμία σε εμένα, να αφοσιώθηκε στην Μαλένα, να έδωσε κάτι περισσότερο στην Μαλένα. Ήταν το παιδί της κυριολεκτικά, έλεγε «το παιδι» μου και «το παιδί» μου».

Οι συνεδρίες με τη Ρούλα

Η πρώτη συνεδρία της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κλινική ψυχολόγο ξεκίνησε με την κατηγορουμένη μητέρα να αναφέρει «πιστεύω ότι θα δώσετε την αλήθεια για το παιδί μου, το πιστεύω».

Στην ερώτηση, πώς είναι αυτή την περίοδο απάντησε «να σας πω ότι έχω ανάμεικτα συναισθήματα; Δηλαδή τώρα ζω το πένθος, είμαι μόνη μου. Και για την μπέμπα. Και για την Τζωρτζίνα δεν πρόλαβα. Για την Τζωρτζίνα ξεκάθαρα δεν έχω προλάβει καθόλου.

Τώρα μου βγαίνουν όλα. Το αίσθημα της αδικίας μεγάλο, με πνίγει. Και θυμός έρχεται, σας μιλάω ειλικρινά. Αλλά η απώλεια των παιδιών μου… ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα; Με συλλάβανε γρήγορα, δεν είμαι έξω να αποδεικνύω αυτά που λέω με διάφορα μέσα, όπως είναι το κινητό μου ας πούμε, ένα μήνυμα σε ένα γιατρό».

«Ο Μάνος ήταν προστατευτικός»

Στις συνεδρίες αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. Όταν τον γνώρισε, τον χαρακτήρισε ως «απλησίαστο». Τον είχε δει στο γήπεδο δεν θυμόταν καλά το όνομά του και ένα αίτημα φιλίας στο facebook ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η σχέση. Από την πρώτη στιγμή, όπως διηγείται, βλέπει ότι η μητέρα του έχει έναν τρομερό έρωτα για το γιο της. Που παντρεύτηκε και της στοίχισε, όπως λέει χαρακτηριστικά. Για τις πρώην του που είχαν εμμονή μαζί του και ότι μία πρώην του Μάνου έβαλε άνθρωπο να της αρπάξει την Τζωρτζίνα μέσα από το σπίτι. Τον απώθησε με ένα αποσμητικό σπρέι. «Ο Μάνος ήταν προστατευτικός ακόμα και μέχρι τώρα πριν με συλλάβουν. Πάντα έπαιρνε το μέρος μου παντού. Τώρα μόνο λέει ότι σκότωσα το παιδί. Δεν θέλει να έχουμε επικοινωνία. Νιώθω αδικία γιατί επειδή τον ξέρω, ξέρω ότι δεν το πιστεύει έχει επηρεαστεί από τα κανάλια. Δεν το περίμενα να αντιδράσει έτσι.

Για τον θάνατο της Μαλένας και την μετέπειτα αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρει «δεν στεναχωριόταν, δεν έκλαιγε, δεν την ανέφερε, δεν ήταν θλιμμένος, σκεφτόμουν ότι ήταν αναίσθητος, με θύμωνε και του το έλεγα άπειρες φορές αυτό και εκείνος μου απαντούσε ότι το διαχειρίζεται ο καθένας με το δικό του τρόπο. Κοιτούσα να το σεβαστώ αυτό, ο Μάνος θεωρούσε ότι επειδή είχε μείνει η Τζωρτζίνα πίσω έπρεπε να μείνει δυνατός για εκείνη…».

«Ζωή και θάνατος μαζί αδιαφοροποίητα. Το είναι και το ήταν έφτιαξαν μία ενιαία λέξη μπερδεμένη σαν και ο χρόνος το πριν και το τώρα να είναι αδιαφοροποίητα στον ψυχισμό της. Και ενώ εγώ της μιλούσα για τα ζωντανά παιδιά της, εκείνη μιλούσε για τα νεκρά παιδιά της», καταλήγει η κλινική ψυχολόγος.

Το έγκλημα με τον παππού της

Η κατηγορούμενη μητέρα αναφέρθηκε στο έγκλημα όπου ο παππούς της το 1964 έπνιξε την γιαγιά της και είχε φυλακιστεί και εκείνος στον Κορυδαλλό. Αναφέρει μάλιστα ότι βραβεύτηκε από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως ο πιο καλός κρατούμενος και έτσι βγήκε. Η αναφορά από την κατηγορουμένη στο έγκλημα επισημαίνει η κλινική ψυχολόγος δείχνει μία αντίφαση. Μπήκε για το έγκλημα βγήκε βραβευμένος. «Η μητέρα φαίνεται να έχει ιδέες μεγαλείου που τις συνδέει με τη δημοσιότητα και εκφράζει την πεποίθηση ότι μπορεί κανείς να αποκτήσει μεγαλεία- διασημότητα και καταξίωση -μέσα από παραβατικές πράξεις».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε και πως το έμαθε: «Από τον ίδιο. Μου είπε ότι έκανα ένα μεγάλο λάθος. Γιατί μου είχαν πει τότε ότι η γιαγιά μου ήταν άρρωστη και είχε φύγει από τη ζωή. Μου είπε ότι έλεγε στη γιαγιά της: «σε παρακαλώ μην βρεθείς αύριο στο δικαστήριο να πάρουμε διαζύγιο, θέλω να είμαστε μαζί. Του έλεγε θα με σκοτώσουν οι δικοί μου και της έλεγε ο παππούς σε παρακαλώ σε παρακαλώ και την είχε πιάσει από εδώ …Μου έδειξε με τα χέρια της κρατώντας το λαιμό της «H μητέρα είπε στο τέλος της αφήγησης». Τώρα το πληρώνω το επίθετο να το εκεί μπροστά βγήκε το επώνυμο. Γιατί κατευθείαν με συνέδεσαν με τον παππού μου . Λέγανε για DNA κατευθείαν. Τα πρώτα αποσπάσματα από εκπομπές ήταν όλα σε σύνδεση με τον παππού μου. Και αυτό ήταν πολύ άσχημο γιατί εντάξει δεν έχω καμία σχέση».

«Είχα δηλώσει για ιατροδικαστής»

Η κατηγορούμενη μητέρα στις συνεδρίες αναφέρθηκε και στους στόχους που είχε, ενώ στις Πανελλήνιες είχε δηλώσει ακόμα και για ιατροδικαστής. «Ήθελα να δουλέψω στο χώρο της υγείας. Στις πανελλήνιες είχα δηλώσει και ιατροδικαστής. Είχα δηλώσει όλα τα ιατρικά δεν πέρασα πουθενά. Μου άρεσε ο κλάδος της υγείας. Στην προκειμένη περίπτωση έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα ακούγεται λάθος αλλά εγώ δεν θέλω να πω ψέματα. Τώρα πιστεύουν όλοι ότι αυτή ήθελε ιατρική άρα τα ξέρει όλα απ’ έξω και ανακατωτά, να πώς σκότωσε τα παιδιά, τα δηλητηρίαζε, τα έκανε, τα έρανε, ακούγεται πολύ λάθος».

https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ

«SOS 15900»: Πάνω από 2.000 κλήσεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ξεπέρασαν τις 2.000 οι κλήσεις που δέχτηκε η τηλεφωνική γραμμή «SOS 15900» της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων τους πρώτους επτά μήνες του 2022 για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τα στοιχεία, πως στους δύο μήνες του καλοκαιριού (Ιούνιο και Ιούλιο) καταγράφηκε ρεκόρ τηλεφωνημάτων, με συνολικά 708 κλήσεις.

Αύξηση φαινομένου

«Πράγματι υπάρχει μια μεγάλη ένταση το τελευταίο διάστημα σε φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας. Χρειάζεται και είναι σημαντικό να συζητούμε γι’ αυτά τα θέματα γιατί πρέπει ο κόσμος να μαθαίνει, να ακούει, να ενημερώνετε και να ευαισθητοποιείτε. Με θλίψη παρατηρώ, κάποιες φορές, ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγνοούν βασικές πληροφορίες και πώς μπορούν να στηρίξουν θύματα ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας», δήλωσε η γενική γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Καλυψώ Γούλα, σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM».

Η γενική γραμματέας υπενθύμισε πως σε όλη την Ελλάδα λειτουργεί ένα δίκτυο υποστηρικτικών δομών που περιλαμβάνει: 44 συμβουλευτικά κέντρα στελεχωμένα με κοινωνιολόγους, ψυχολόγους και νομική υποστήριξη -τα οποία αποτελούν τα σημεία στα οποία μπορεί να προστρέξει όποιος είναι θύμα βίας ή από το περιβάλλον τους για να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός προστασίας- αλλά και 19 ξενώνες που είναι οι δομές υποδοχής και προστασίας των κακοποιημένων γυναικών και των παιδιών τους.

Όσον αφορά την τηλεφωνική γραμμή «SOS 15900» λειτουργεί σε καθημερινή βάση, 365 ημέρες τον χρόνο και όλο το 24ωρο, προκειμένου να δέχεται τις κλήσεις ατόμων που έχουν υποστεί κάθε μορφής βία ή αναζητούν πληροφορίες για το πού μπορούν να προστρέξουν για βοήθεια.

Τα στοιχεία

Πιο αναλυτικά, από τα στοιχεία που διαθέτει η Γενική Γραμματεία, συνολικά, από τον Ιανουάριο του 2022 έως και τα τέλη Ιουλίου στη γραμμή 15900 καταγράφηκαν 6.221 τηλεφωνήματα για περιστατικά βίας εκ των οποίων τα 2.090 αφορούν ενδοοικογενειακή βία.

«Τα περιστατικά μετά την πανδημία έχουν μία αυξητική τάση. Αυτό δεν είναι απότοκο μόνο της πανδημίας ότι κλειστήκαμε στα σπίτια μας και δοκιμάστηκαν οι ανθρώπινες σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Δεν κρύβονται πλέον τα πράγματα κάτω από το χαλί, ενώ υπάρχει το μότο «σπάσε τη σιωπή». Βγαίνουν γυναίκες και άντρες για να δηλώσουν γεγονότα και καταγγέλλουν περιστατικά», πρόσθεσε η κ. Γούλα.

Η γενική γραμματέας υπενθυμίζει ακόμη πως τα τελευταία χρόνια «το αδίκημα της ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας είναι αυτεπάγγελτο. Δεν χρειάζεται ούτε κάποιος να πληρώσει παράβολο, ούτε να ζητήσει έγκλιση. Γίνεται η καταγγελία, αναζητείται ο θύτης στο πλαίσιο του αυτοφώρου και ακολουθείται η διαδικασία που προβλέπεται δικονομικά. Κι αυτό για να μην χάνεται χρόνος ώστε κάποιος να αναζητεί δικηγόρο ή χρήματα για την υπόθεση».

Συμπληρώνει δε ότι η πληροφόρηση για τα συγκεκριμένα ζητήματα της βίας θα πρέπει να «ανοίξει» ακόμη περισσότερο και να διευρυνθούν στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι κύκλοι συζήτησης για το ειδικό μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και ενημέρωσης.

«Καλό είναι να ξεκινάμε από μία ενημέρωση, εκπαίδευση και παιδεία από τα νήπια. Η έννοια του σεβασμού της προσωπικότητας του ή της συντρόφου συνδέεται με την έννοια της ισότητας. Και όλα αυτά συνδέονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα», κατέληξε η κ. Γούλα.

https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε στα 49 της η δημοσιογράφος Κωνσταντινιά Τσολακίδου

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο – Η παράκληση της οικογένειας

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή η δημοσιογράφος Κωνσταντινιά Τσολακίδου, σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Όπως αναφέρει η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης σε ανακοίνωσή της, με την οποία αποχαιρετά τη δημοσιογράφο που ήταν μέλος της, η Κωνσταντινιά Τσολακίδου, γεννημένη στην Ελευθερούπολη Καβάλας, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και από το 1997 εργαζόταν στην εφημερίδα «Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης». Εργάστηκε επίσης σε εφημερίδες της Καβάλας όπως η «Εβδόμη», το «Χρονόμετρο», καθώς και στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Παγγαίου. Διατηρούσε την αθλητική ιστοσελίδα Kavalasports από το 2013.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο, Πέμπτη 11 Αυγούστου, στις 11 πμ, στα κοιμητήρια της κοινότητας Παλαιοχωρίου. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν για την ενίσχυση του Πολιτιστικού συλλόγου Παλαιοχωρίου, του οποίου υπήρξε ενεργό μέλος.

https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΚΟΣΜΟΣ16 δευτερόλεπτα ago

Αυστρία: Δεν θα φωταγωγηθεί φέτος τα Χριστούγεννα η ξακουστή κυκλική λεωφόρος περιμετρικά της Βιέννης

ΕΛΛΑΔΑ11 λεπτά ago

«SOS 15900»: Πάνω από 2.000 κλήσεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

ΜΠΑΣΚΕΤ16 λεπτά ago

Σταμούλου: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17 λεπτά ago

Φλικ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την Μπουντεσλίγκα που επιστρέφει ο Τίμο Βέρνερ»

ΚΟΣΜΟΣ20 λεπτά ago

Ρέιμοντ Μπριγκς: Πέθανε ο σπουδαίος συγγραφέας

ΕΛΛΑΔΑ32 λεπτά ago

Πέθανε στα 49 της η δημοσιογράφος Κωνσταντινιά Τσολακίδου

ΜΠΑΣΚΕΤ37 λεπτά ago

ΓΣ Σοφάδων: “Βόμβα” με Κακλαμάνο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ38 λεπτά ago

Κ. Κυριάκος: «Η 10η Αυγούστου 2012 ήταν η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μας»

OIKONOMIA40 λεπτά ago

Βρετανία: Συγκροτείται κίνημα «Δεν πληρώνω ρεύμα»

ΚΟΣΜΟΣ41 λεπτά ago

Φάλαινα Μπελούγκα: Πέθανε κατά τη μεταφορά της από τον Σηκουάνα – Της έκαναν ευθανασία

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Επεισόδιο στα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ στον Βόλο μεταξύ δύο πολιτών

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο

LIFESTYLE4 ημέρες ago

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Την Πέμπτη 4/8 στις 11 η απολογία του Υποδ.Πυροσβεστικής Δικηγόρος των ανηλίκων ο Σάκης Κοκκίνης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Αλμυρός Μαγνησίας από τον θάνατο του Παναγιώτη Αναστασίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ22 ώρες ago

Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Τραγωδία στα νερά του Παγασητικού- Στην παραλία Σάρες κοντά στις Νηές Μαγνησίας, εντοπίστηκε νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Πέθανε ο 50χρονος Αριστείδης Βογιατζής από το Βόλο- Εργαζόταν στο εργοστάσιο της ΕΥΡΗΚΑ

Δημοφιλή