LIFESTYLE
«Σαν να ‘φαγα μαχαιριά κατάστηθα»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο σπουδαίος τραγουδοποιός ετοιμαζόταν για την πρόβα generale, όταν τελικά ανακάλυψε πως είναι θετικός στον ιό. Έτσι, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, με τίτλο «Γεννήθηκα στη Σαλονίκη» ακυρώθηκαν προσωρινά.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Διονύσης Σαββόπουλος απολογήθηκε στο κοινό του για την ανατροπή του προγράμματος, την τελευταία στιγμή και ανακοίνωσε πως σύντομα θα γίνουν γνωστές οι νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες του.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Σαν να ‘φαγα μαχαιριά κατάστηθα. Όλα ήταν έτοιμα και μια μέρα πριν την generale μ έριξε κάτω αυτός ο covid! Απ’ το κοινό που μπορεί να απογοητεύτηκε καθώς του χάλασα το σαββατοκύριακο, ζητώ -μαραζωμένος- συγγνώμη. Δεν το θελα. Απ’ το Μέγαρο Μουσικής για την ανατροπή του προγράμματος ζητώ συγγνώμη επίσης. Περιμένοντας τις νέες ημερομηνίες θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από όλους τους συνεργάτες που τόσες μέρες παλεύουμε για να φτιάξουμε κάτι ωραίο και καλό: από τον φίλο Μίλτο Λογιάδη, απ’ τους λαμπρούς χορωδούς του Δήμου της Αθήνας και βέβαια, απ’ τη αγαπημένη μου ιστορική συμφωνική ορχ. της Ελλ. Ραδιοφωνίας. Συγγνώμη Κατερίνα. Συγγνώμη Φώτη. Δικός σας, Διονύσης Σαββόπουλος».
Δείτε την ανάρτησή του:
Ειδήσεις σήμερα:
O Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη φαν με αυτισμό!
Παράλληλες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά – Τρεις προσαγωγές στα Νεόκτιστα
Ο Μακρόν προωθεί το ασφαλές σεξ – Ανακοίνωσε δωρεάν προφυλακτικά για νέους 18-25 ετών

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

LIFESTYLE
Άσπα: «Άδικο να λένε ότι προσπάθησα να εκμεταλλευτώ το όνομα του Mad Clip»

Κατάθεση ψυχής από την Άσπα. Η αδερφή του Mad Clip σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε ο αδικοχαμένος ράπερ στην απόφασή της να ασχοληθεί με τη μουσική και έδωσε την απάντησή της σε όσους υποστηρίζουν ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το όνομά του για να αποκτήσει δημοφιλία.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Επίσης, η Άσπα αποκάλυψε πώς δημιουργήθηκε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Στάχτη» και εξομολογήθηκε ότι «μακάρι να μην τον έχανα ποτέ, και ας μη γινόμουν τραγουδίστρια».

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξή της
Έπαιξε ρόλο στο να ακολουθήσεις αυτό τον δρόμο το γεγονός πως ο αδελφός σου ήταν τραγουδιστής;
Πριν από δύο χρόνια περίπου δημιουργήσαμε με τον αδελφό μου το τραγούδι «Oh no». Δυστυχώς μετά μας πρόλαβε η ζωή και τον έχασα. Ο Mike Σταθάκης ήταν πολύ καλός φίλος του αδελφού μου, είχε ακούσει το τραγούδι και εκείνος με βοήθησε να ξεκινήσω. Όταν έχασα τον αδελφό μου, πήγαινα στο στούντιο, έκανα διάφορα τραγούδια demo και αυτό ήταν και σαν ψυχοθεραπεία για μένα για τον πόνο που ένιωθα. Με βοηθούσε να ξεχνιέμαι. Έτσι κάπως δημιουργήθηκε το «Στάχτη», το πρώτο μου τραγούδι.
Ο Mad Clip πίστευε στο ταλέντο σου;

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
LIFESTYLE
Χρύσπα: «Έτρωγα σε σημείο που πονούσε το στομάχι μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» στο MEGA βρέθηκε η Χρύσπα, η οποία -μεταξύ άλλων- μίλησε για τις δύσκολες περιόδους της ζωής της που πάλεψε με τη βουλιμία.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι περνούσε μια δύσκολη περίοδο, με αποτέλεσμα να οδηγείται σε λανθασμένες κινήσεις όσον αφορά στο σώμα της.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
«Έτρωγα σε σημείο που πονούσε το στομάχι»
«Δεν συνειδητοποίησα από την αρχή τι μου συνέβαινε. Αυτό γιατί ήμουν σε εγρήγορση και ένιωθα πίεση και κόπωση. Όταν δεν δούλευα ένιωθα καλά γιατί το είχα συνδυάσει με το φαγητό και μετά είχα τύψεις, με αποτέλεσμα να βγάζω όσα τρώω. Στην αρχή το προκαλούσα μόνη μου, αλλά στην πορεία συνέβαινε από μόνο του. Αυτό συνέβαινε σε στάδια υπερφαγίας» είπε αρχικά.
«Στην πορεία επειδή έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία και την ενέργεια, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις και χτυπάνε καμπανάκια. Έτρωγα σε σημείο που πονούσε το στομάχι μου» κατέληξε.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Πέθανε οδηγός ταξί στον Βόλο
-
MEDIA3 ημέρες ago
«Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη: καλεσμένος ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 00:10
-
MEDIA5 ημέρες ago
«Μαύρο Ρόδο»- Έβαλε φωτιά το ζεϊμπέκικο του Θέμη Καστρινού
-
LIFESTYLE3 ημέρες ago
Στα προηγούμενα Survivor έκαναν όργια… όλων των ειδών στο νοσοκομείο
-
LIFESTYLE1 ημέρα ago
«Λες ”πόσο χρόνο έχω; Μπορεί να είναι ένα Πάσχα”» – Ραγίζει καρδιές η Μπακογιάννη για την υγεία της
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago
ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 2023: Η ΤΗΝΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ τα 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ – ΤΑ «ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» ΕΛΑΜΨΑΝ !!
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες ago
Τσικνοπέμπτη: Πότε θα τσικνήσουμε και πότε πέφτει η Καθαρά Δευτέρα
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago
Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός για συγγραφή νουβέλας με θέμα «Εκατό Χρόνια ζωής της Νέας Ιωνίας Αττικής»