ΕΛΛΑΔΑ
Σε μέτωπο, μύτη και γόνατο τα προθανάτια τραύματα του κοριτσιού

Διαβάστε: Παλαιό Φάληρο: Συγκλονίζει η περιγραφή του οδηγού ταξί που μετέφερε την 32χρονη – “Έτσι πέταξε το παιδί της στη θάλασσα”
Ειδικότερα, το παιδί πριν από τον θανάτό του, είχε τραύματα σε τρία σημεία. Τουλάχιστον τρία τραύματα στο μέτωπο, τουλάχιστον δύο στο δεξί γόνατο και στη μύτη. Πρόκειται για τραύματα για τα οποία η μητέρα του παιδιού θα έπρεπε να το μεταφέρει σε νοσοκομείο, καθώς το παιδί ζούσε, δεν είχε καμία εγκεφαλική αιμορραγία που να δικαιολογεί κωματώδη κατάσταση και το μόνο που μπορεί να δικαιολογήσει είναι μια ημιλιπόθυμη κατάσταση αλλά όχι για πολύ ώρα.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα επιπλέον στοιχείο που προκύπτει είναι ότι το παιδί έπασχε από μία βαριά παθολογία με μία ασθένεια που επηρέαζε την περιοχή της κοιλιάς του. Ενδεχομένως η υποτονική του κατάσταση να οφείλεται – σε συνδυασμό με τα τραύματα – με αυτή την ασθένεια.

-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago
Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και ένα τραυματία, μετά από σύγκρουση μηχανών
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες ago
Πλημμύρισε δρόμος λόγω της χθεσινής νεροποντής
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες ago
Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και “καρφώθηκε” σε περίπτερο
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες ago
Αγροκτηνοτρόφοι από τη Θεσσαλία με παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες ago
Με ΚΑΡΠΑ προσπαθούν να επαναφέρουν οι γιατροί τη 12χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτό στον Ίμερο
-
LIFESTYLE16 ώρες ago
Χριστίνα Σούζη έναν μήνα μετά τη φωτιά που έκαψε το εξοχικό της: “Μέχρι πέρυσι τρώγαμε σύκα… Φέτος Θυμάρι, γιοκ”
-
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες ago
Φωτιά σε εν κινήσει ΙΧ
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες ago
Σχολεία 2025: Πότε ξεκινούν τα μαθήματα;