Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης ανήμερα της Επετείου της 17ης Μαρτίου θα βραβεύσει τον γιατρό Ανάργυρο Μαριόλη διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, ο οποίος πρόσφατα ανακηρύχθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό WONCA ως ο Καλύτερος Οικογενειακός Γιατρός στον Κόσμο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Μάνης, με γνώμονα ότι η δημόσια έκφραση ευχαριστίας αποτελεί κοινωνικό έπαινο και βραβείο για εκείνους που η ποιότητα και το μέγεθος των πράξεων και του έργου τους συνοδεύονται και από την ανάλογη συμπεριφορά, το ήθος και τη δεοντολογία, αποφάσισε σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποίησε να προχωρήσει σε βράβευση του ιατρού Ανάργυρου Μαριόλη, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Χάρη στην ανιδιοτελή και πολυεπίπεδη προσφορά του η Μάνη αποτελεί σημείο αναφοράς ανά τον κόσμο, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη,  μεταξύ άλλων, διάκρισή του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό WONCA ως του Καλύτερου Οικογενειακού Γιατρού στον Κόσμο.

«Ο δρ. Ανάργυρος Μαριόλης με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του, την επιστημονική του κατάρτιση και την κοινωνική του προσφορά έχει καταφέρει, παρόλο που η περιοχή μας βρίσκεται σε αυτό το ακρογωνιαίο σημείο, τόσο οι ντόπιοι όσο και οι επισκέπτες του τόπου να αισθάνονται ασφαλείς» αναφέρουν μεταξύ άλλων για τον καταξιωμένο γιατρό από τον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Η τιμητική του βράβευση από το Δήμο Ανατολικής Μάνης  πρόκειται να λάβει χώρα ανήμερα της Επετείου της 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της μεγάλης ημέρας του Έθνους μας.

Ανάργυρος Μαριόλης – Αυτός είναι ο «Καλύτερος Οικογενειακός Γιατρός» στον κόσμο για το 2021

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές ανακοινώνει ο Μακρόν