ΕΛΛΑΔΑ
Σε ποιες περιοχές θα βρέξει το επόμενο 48ωρο
Διαβάστε: Κακοκαιρία Byron: Αυτοκίνητο στη Φλώρινα καταπλακώθηκε έπειτα από κατολίσθηση
Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Παναγιώτη Γιαννόπουλου, βροχές θα σημειωθούν κυρίως την Κυριακή και τη Δευτέρα στην Εύβοια και την Κρήτη, ενώ ισχυροί βοριάδες θα πνέουν στο Αιγαίο, προκαλώντας μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Από την Τετάρτη, ωστόσο, ο υδράργυρος θα ανέβει ξανά.
Αναλυτικά, την Κυριακή προβλέπονται βροχές κυρίως στις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας αναμένονται παροδικές νεφώσεις και λίγες τοπικές βροχές.
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικού χαρακτήρα βροχές θα σημειωθούν στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις με ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς.
Τη Δευτέρα θα συνεχιστεί ο βροχερός καιρός κυρίως σε Σποράδες, Εύβοια, Κυκλάδες και Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι στο Αιγαίο πρόσκαιρα θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και τα ανατολικά.
-
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες agoΟι 5 περιοχές που δέχθηκαν πάνω από 200 χιλιοστά βροχής
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΕπιστρέφει νωρίτερα το Μετρό Θεσσαλονίκης
-
ΚΟΣΜΟΣ21 ώρες agoΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο θα εξετάσει τη συνταγματικότητα του διατάγματος Τραμπ που καταργεί το δίκαιο του εδάφους
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΤρίκαλα: Ο Πηνειός φουσκώνει επικίνδυνα – Φόβοι για υπερχείλιση τις επόμενες ώρες (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΚακοκαιρία Byron: Συνεχίζεται και το Σάββατο, οι περιοχές που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες & πότε υποχωρεί
-
ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες agoΠέθανε σε ηλικία 96 ετών ο Αμερικανοκαναδός αρχιτέκτονας Φρανκ Γκέρι
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες agoΤραγωδία στη Ζάκυνθο: Ο οικογενειακός σκύλος κατασπάραξε το 2χρονο αγοράκι
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ9 ώρες agoΚ. Μητσοτάκης: Η προσωπική διαφορά τελειώνει εντός των επόμενων δύο ετών – Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια όχι με λόγια αλλά με πράξεις






