Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Σε σοκ η νύφη και μητέρα τριών παιδιών του λυράρη: «Αν είναι αλήθεια εγώ… »

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Κρήτης και όχι μόνο, από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του ανήλικου αγοριού από τον 66χρονο λυράρη από το Ηράκλειο.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και να το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ στη συνέχεια ανέβαζε φωτογραφίες του ανήλικου σε ειδικές πλατφόρμες και αναζητούσε «πελάτες».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο 15χρονος δηλώνει σήμερα λυτρωμένος και παροτρύνει άλλα παιδιά, που βρίσκονται ή έχουν βρεθεί στην θέση του να σπάσουν την σιωπή τους και να μιλήσουν για όσα έζησαν.

Σοκαρισμένη η οικογένεια του λυράρη

Ο 66χρονος είναι οικογενειάρχης με έναν γιο και τρία εγγόνια. Ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας για κάποιους που έπαιζε λύρα σε γλέντια, γάμους και βαφτίσια ενώ συχνά διοργάνωνε μαζώξεις σε σπίτια.

Για κάποιους άλλους όχι, αφού όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου αγοριού που έπεσε θύμα του λυράρη, Γιώργος Κοκοσάλης, ο 66χρονος είχε κληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ασφάλεια Ηρακλείου για ανωμοτί κατάθεση για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι.

Ο ίδιος σε δήλωσή του σημείωσε με νόημα ότι «όσοι γνώριζαν δεν έπεσαν από τα σύννεφα» και ζήτησε να «να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, να ανοίξουν τα στόματα».

«Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Αυτό που βλέπαμε εμείς είναι ένας καλός και ήσυχος άνθρωπος και μια χαρά οικογένεια. Είμαι σε σοκ» είπε συγγενής του 66χρονου λυράρη ενώ ο γιος του υποστηρίζει ότι «είναι όλα ψέματα. Η αλήθεια θα φανεί. Θα αποδειχθούν ότι όλα είναι ψέματα».

«Αν είναι αλήθεια εγώ…»

Και η νύφη του δήλωσε σοκαρισμένη: «Ο άνθρωπος έχει πολλά σοβαρά προβλήματα υγείας για να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν έβγαινε από το σπίτι του. Είναι πολύ βαριές οι κατηγορίες».

Η ίδια ωστόσο πρόσθεσε πως αν αποδειχθεί ότι όλα αυτά που ακούγονται είναι αλήθεια «θα είμαστε οι πρώτοι που δεν θα θέλουμε να τον ξαναδούμε. Σε αυτήν την περίπτωση εγώ θα πάρω το μέρος του παιδιού – θύματος».

«Μεγαλώνω τρία παιδιά δεν θα μπορούσα να δεχθώ κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά η νύφη του 66χρονου, μιλώντας χθες Τρίτη στον Alpha και την εκπομπή TLive.

To  χρονικό της φρίκης

Ο 66χρονος λυράρης φέρεται να προσέγγισε για πρώτη φορά τον ανήλικο το 2018 σε ηλικία 11 ετών, σε μια μάζωξη σε φιλικό σπίτι.

Στη συνέχεια φέρεται να τον συναντούσε δήθεν τυχαία, κερδίζοντας σταδιακά την εμπιστοσύνη του. Δύο χρόνια αργότερα φαίνεται πως ξεκίνησε τις αρρωστημένες πράξεις σε βάρος του, ενώ φαίνεται να τον απειλούσε και με μαχαίρι για να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Ο συγκεκριμένος άνδρας πάντως είχε μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών από τα τέλη του 2022, όταν και κλήθηκε να καταθέσει για μια άλλη υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι.

Η μητέρα του 15χρονου, γνωρίζοντας ήδη γι’ αυτήν την υπόθεση, αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές. «Πιθανολογούμε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά, θύματα του συγκεκριμένου άντρα» δήλωσε η ίδια.

Σε μια τέτοια μάζωξη φέρεται να γνώρισε και τον 15χρονο, τον οποίο πάντως ακόμα και σήμερα αρνείται κατηγορηματικά πως τον έχει συναντήσει.

Δηλώνει αθώος

«Δηλώνει ότι δεν το γνωρίζει το παιδί. Όλη η κατηγορία στηρίζεται στα λεγόμενα του παιδιού. Δεν υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία που να ενοχοποιεί τον πελάτη μου», λέει ο δικηγόρος του. Ο λυράρης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ο 66χρονος φέρεται να είχε ανεβάσει φωτογραφίες του ανήλικου σε ειδικές πλατφόρμες και αναζητούσε «πελάτες» για το παιδί. Ένας από αυτούς έχει ταυτοποιηθεί και φαίνεται πως είναι ένας 46χρονος γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο της Κρήτης, ο οποίος πάντως δεν έχει ακόμη συλληφθεί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ουρολόγος φέρεται να συνάντησε τον ανήλικο χωρίς όμως να ολοκληρωθεί η πράξη του βιασμού.



Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 λεπτά ago

Κέντρο περίθαλψης ζώων κατασκευάζεται στη Δ. Λέσβο

ΕΛΛΑΔΑ5 λεπτά ago

Αεροσκάφος στην Κρήτη: Προσγειώθηκε για να αποβιβάσει ασθενή επιβάτη αλλά δεν μπόρεσε να φύγει λόγω βλάβης

LIFESTYLE14 λεπτά ago

Έκανε φωτογράφιση στο πολυτελές σκάφος που έκανε διακοπές ο Έλον Μασκ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ20 λεπτά ago

Άνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή μονάδας επεξεργασία αποβλήτων στη Νάξο

ΕΛΛΑΔΑ23 λεπτά ago

«Οργανωμένο έγκλημα» η επίθεση στην τράπεζα θεμάτων λέει η ΝΔ – Πυρ ομαδόν από κόμματα και φορείς

ΚΟΣΜΟΣ29 λεπτά ago

Βόρεια Κορέα: Εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο – Σειρήνες στη Νότια Κορέα, συναγερμός στην Ιαπωνία

LIFESTYLE35 λεπτά ago

Αν φτάσω σε ένα σημείο να μη μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, καλύτερα να μη ζω πια

VIDEO38 λεπτά ago

Λάρισα: Θλιψη για τον θάνατο του 28χρονου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ41 λεπτά ago

Τεμπονέρας για χρέη στον ΕΦΚΑ: Αναλγησία της κυβέρνησης – Εβαλε στο στόχαστρο και την περίθαλψη

ΕΛΛΑΔΑ44 λεπτά ago

Προφυλακιστέος 50χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη φίλη του γιου του στο Ρέθυμνο

Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή