Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που απεγκλώβισε τον άτυχο νεαρό

Published

on

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία των Σερρών από τον φρικτό θάνατο μέσα σε ασανσέρ που βρήκε ένας 26χρονος φοιτητής, ο οποίος προσπάθησε να κατεβάσει το ψυγείο του από όροφο με καρότσι μεταφοράς, καθώς μετακόμιζε σε γειτονικό σπίτι.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανελκυστήρας δεν διέθετε εσωτερική προστατευτική πόρτα, με αποτέλεσμα το ψυγείο να σκαλώσει στο φρεάτιο.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, προκλήθηκαν αναταράξεις στο ασανσέρ με αποτέλεσμα το ψυγείο να χτυπήσει στην καρωτίδα και να σκοτώσει τον 26χρονο από τη
Χρυσούπολη Καβάλας.

Άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Σερρών κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και άμεσα διακομίσθηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η συγκλονιστική μαρτυρία πυροσβέστη

Ο πυροσβέστης που απεγκλώβισε τον άτυχο νέο από το ασανσέρ, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε:

«Δυστυχώς όταν φτάσαμε στο σημείο βρήκαμε τον ανελκυστήρα μεταξύ του 1ο και του 2ο ορόφου και εντός του υπήρχε ένα άτομο το οποίο μετέφερε οικιακή συσκευή η οποία για κάποιο λόγο μετακινήθηκε προφανώς εντός του φρεατίου και ήρθε και στρίμωξε τον άνθρωπο που ήταν μέσα και του επέφερε θανάσιμο τραυματισμό.

Συγκλονισμένοι φίλοι και συγγενείς

Οι φίλοι και οι συγγενείς του νεαρού είναι συγκλονισμένοι. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο 26χρονος βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο ασανσέρ του σπιτιού του.

Με ένα λουλούδι κι ένα κεράκι δίπλα στο καρότσι μεταφοράς, με τον οποίο προσπάθησε ο άτυχος 26χρονος να μεταφέρει το ψυγείο και το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά και με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετούν το συνάδελφο τους που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή οι υπάλληλοι της εταιρίας delivery στις Σέρρες.

«Χθες το βράδυ έχασε τη ζωή του, με τραγικό τρόπο, ένα δικό μας παιδί στις Σέρρες, ο Παναγιώτης. Όλοι μας στην Delivery Services είμαστε σοκαρισμένοι για την απώλεια του. Το χαρακτηριστικό του χαμόγελο έσβησε για πάντα. Δεν θα σβήσει όμως ποτέ από την καρδιά μας και το μυαλό μας. Καλή δύναμη στην οικογένειά του. Καλό Παράδεισο Παναγιώτη μας» έγραψαν οι συνάδελφοί του, ενώ ο φίλος του που τον βοηθούσε στην μεταφορά ήταν σε κατάσταση σοκ.

« Σήμερα το πρωί ήρθε στην είσοδο της πολυκατοικίας κι άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε: «Τι άσχημο παιχνίδι σε έπαιξε η μοίρα ρε φίλε. Γιατί, γιατί έφυγες με αυτόν τον τρόπο. Ήρθα να σε βοηθήσω κι εσύ μου έδωσες για τελευταία φορά το χέρι σου. Σαν να το ήξερες. Καλό ταξίδι».

Ο συνάδελφός του είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Μας είχε ζητήσει να τον βοηθήσουμε στη μετακόμιση. Πήγε ένας συνάδελφος. Το παιδί ήταν από μέσα στο ασανσέρ και το ψυγείο τον χτύπησε στην καρωτίδα. Ο συνάδελφος μας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί ήταν κλειστή η πόρτα του ανελκυστήρα μέχρι να έρθουν οι πυροσβέστες. Δεν ξέρουμε τι έγινε. Τι να πεις. Η κακιά στιγμή. Kι εγώ τα έχω με τον εαυτό μου γιατί μας είπε να τον βοηθήσουμε και πήγε μόνο ένας. Ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν μπορώ να το πιστέψω.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
LIFESTYLE5 λεπτά ago

Survivor All Star: Αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης

VIDEO8 λεπτά ago

Βόλος: Εκδήλωση δευτεροβάθμιας για την 25η Μαρτίου έγινε το πρωί στο πολιτιστικό της Νέας Ιωνίας

ΕΛΛΑΔΑ11 λεπτά ago

Τεράστια προσοχή στη νέα τηλεφωνική απάτη – Αν κάποιος σας ρωτήσει αυτό, κλείστε αμέσως το τηλέφωνο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17 λεπτά ago

Η Εθνική Γυναικών ανέβηκε δυο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη

ΚΟΣΜΟΣ20 λεπτά ago

Απεργίες στη Γαλλία: Αναβλήθηκε η επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου λόγω των κινητοποιήσεων

LIFESTYLE26 λεπτά ago

Μπο: Ερωτευμένος και πάλι ο ράπερ

VIDEO29 λεπτά ago

Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων από τα σχολεία του Βόλου για την αυριανή εθνική επέτειο

ΕΛΛΑΔΑ32 λεπτά ago

Μόλις 1 με 1,4 εκατ. παιδιά το 2050 στην Ελλάδα – Κέντρο για τους Πληθυσμούς ιδρύει στην Κρήτη ο ΟΟΣΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ35 λεπτά ago

Η Φενέρ… κλείδωσε την 8αδα | Στο κυνήγι της κορυφής η Ρεάλ

ΚΟΣΜΟΣ38 λεπτά ago

Μπάιντεν: «Μεγαλοποιημένες» οι πληροφορίες για την προσέγγιση Μόσχας – Πεκίνου

OIKONOMIA4 ημέρες ago

Τρόφιμα με αλεύρι από γρύλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα με την «βούλα» της ΕΕ

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago

Αμβρόσιος: Νέο παραλήρημα μετά τις εμετικές δηλώσεις για τα Τέμπη – Ποιον ηθοποιό αποκαλεί «διαβολόπαιδο»

LIFESTYLE4 ημέρες ago

Ελισάβετ Μουτάφη: Το περιστατικό που έζησε σε εκκλησία στην Αχαρνών

LIFESTYLE6 ημέρες ago

Διαφημίζει τον λογαριασμό της στο OnlyFans με μαύρα διάφανα εσώρουχα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

ΣΚΙΑΘΟΣ-ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

LIFESTYLE7 ημέρες ago

My Style Rocks: Δεν εντυπωσίασε με την πρώτη της εμφάνιση η Ειρήνη Καζάκη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ1 ημέρα ago

Τα ιδιαίτερα γλυπτά του Ν. Μάνεση στα Λευκά Όρη – Ξυλογλυπτική στα… 1.200 μέτρα

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago

Τέμπη: «Δεν ήταν ποτέ σε κώμα» λέει ο πατέρας της 25χρονης Ανυσίας

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago

Ξάνθη: Φόβοι για βεντέτα μετά την άγρια δολοφονία στο Δροσερό

MEDIA5 ημέρες ago

Μπασκετική πανδαισία αποκλειστικά στο Novasports!

Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή