ΚΟΣΜΟΣ
Σεξ, ναρκωτικά και ξένοι πράκτορες – Νέο σκάνδαλο στους Τόρις


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Νέο σκάνδαλο στους κόλπους των Τόρις – Διέγραψαν τον βουλευτή Ντέιβιντ Γουόρμπερτον εν μέσω ισχυρισμών για σεξουαλική παρενόχληση, χρήση κοκαΐνης και συναλλαγών με ρώσο επιχειρηματία – Διαρροές για εμπλοκή κατασκόπων στην υπόθεση
*Γράφει ο Γιάννης Ανδριτσόπουλος

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Τι σχέση έχουν ένας βουλευτής των Συντηρητικών, τρεις γυναίκες που καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση, ένα ταψί πασπαλισμένο με κοκαΐνη, ξένοι πράκτορες και ένα αδήλωτο δάνειο που χορήγησε ρώσος επιχειρηματίας; Θα μπορούσε να είναι η μαγιά ενός νέου μυθιστορήματος.
Πρόκειται, όμως, για το τελευταίο σκάνδαλο που ταλανίζει το Ουέστμινστερ. Ο βουλευτής λέγεται Ντέιβιντ Γουόρμπερτον και, όπως αποκάλυψαν οι «Σάντεϊ Τάιμς», κατηγορείται ότι παρενόχλησε τουλάχιστον τρεις γυναίκες, ενώ η φωτογραφία που τον εικονίζει δίπλα στο επίμαχο σκεύος σε κατάσταση… γλυκιάς ζάλης θα αποτελέσει, πιθανότατα, την ταφόπλακα της πολιτικής του σταδιοδρομίας. Ο ίδιος αρνείται ότι έκανε κάτι επιλήψιμο, αλλά οι κυβερνώντες Τόρις ήδη τον διέγραψαν από τις τάξεις τους.
Σαν να μην έφταναν αυτά, αποκαλύφθηκε ότι ο 56χρονος βουλευτής δανείστηκε 150.000 στερλίνες από τον ρώσο επιχειρηματία Ρόμαν Τζουκόβσκι χωρίς να δηλώσει, ως όφειλε, το δάνειο. Το σκάνδαλο ήταν σε γνώση του κόμματος επί δύο εβδομάδες, ωστόσο ο Γουόρμπερτον αποπέμφθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα μόνον όταν κυκλοφόρησε το δημοσίευμα της εφημερίδας. Κατόπιν, πηγές των Τόρις ισχυρίστηκαν ότι «ξένες μυστικές υπηρεσίες» ενδέχεται να του την είχαν στημένη. Ξένος δάκτυλος ή απόπειρα συγκάλυψης ενός ακόμη σκανδάλου στους κόλπους του Συντηρητικού Κόμματος;
Απόπειρα παγίδευσης
Μιλώντας στην «Ντέιλι Μέιλ», ανώτερα κομματικά στελέχη άφησαν να εννοηθεί ότι ο βουλευτής βρέθηκε στο στόχαστρο «επιχείρησης που οργάνωσαν ξένοι πράκτορες». Ο ισχυρισμός αυτός έρχεται τρεις μήνες μετά την προειδοποίηση των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών προς τους βουλευτές να βρίσκονται σε «αυξημένη επαγρύπνηση» για ενδεχόμενη απόπειρα παγίδευσής τους από «εχθρικές δυνάμεις».
Στην περίπτωση του Γουόρμπερτον, η ηγεσία των Τόρις διερευνά – κατά την «Ντέιλι Μέιλ» – πιθανή σχέση μεταξύ της δημοσιοποίησης του επίμαχου υλικού και ενός «ξένου κομμουνιστικού κόμματος» («δείχνοντας» την Κίνα). «Εξετάζουμε πολύ σοβαρά όλες τις καταγγελίες αυτού του είδους (σ.σ. όπως αυτές εναντίον του βουλευτή). Ωστόσο, ορισμένες πτυχές αυτής της υπόθεσης, ιδίως η ύπαρξη φωτογραφικών και οπτικοακουστικών ντοκουμέντων, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η ιστορία είναι στημένη από ξένο παράγοντα. Παραπέμπει σε προσεγμένη χορογραφία», δήλωσε πηγή του κόμματος.
Η «Ντέιλι Τέλεγκραφ» αποκάλυψε ότι οι Τόρις παρέπεμψαν την υπόθεση στην MI6 για περαιτέρω διερεύνηση. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία για εμπλοκή ξένης δύναμης. «Υπάρχει πάντα η πιθανότητα εχθρικά κράτη να επιδιώξουν να θέσουν στο στόχαστρο πολιτικούς προκειμένου να επηρεάσουν τη χάραξη πολιτικής και να υπονομεύσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί απέναντι σε τέτοιες ενέργειες.
Από την άλλη πλευρά, είναι κρίσιμο να μην το παρακάνουμε καταγγέλλοντας προβοκάτσια κάθε φορά που ένας πολιτικός πιάνεται να έχει υποπέσει σε κάποιο παράπτωμα», δήλωσε στα «ΝΕΑ» ο Ρόρι Κόρμακ, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, ο οποίος ειδικεύεται στη μελέτη των μυστικών υπηρεσιών και της δράσης ξένων πρακτόρων. «Είναι δύσκολο να βρούμε τη χρυσή τομή, αλλά σε καμία περίπτωση οι καταγγελίες για παρέμβαση ξένου παράγοντα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως άλλοθι από πολιτικούς που θέλουν να μην αναλάβουν την ευθύνη για αδικήματα που έχουν διαπράξει», πρόσθεσε.
Σεξουαλική παρενόχληση
Σύμφωνα με επίσημες καταγγελίες, ο Γουόρμπερτον, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, «τραβούσε τη μία γραμμή κοκαΐνης μετά την άλλη» στο σπίτι μιας γυναίκας στο Λονδίνο τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου. Το άτομο αυτό, αλλά και δύο ακόμη γυναίκες, κατηγόρησαν τον βουλευτή για σεξουαλική παρενόχληση.
Παρουσιάστηκαν, επίσης, αποδείξεις γραπτών ή προφορικών συνομιλιών του στις οποίες ζητά από μία γυναίκα να παραγγείλει κοκαΐνη, διαβεβαιώνοντάς την ότι 160 στερλίνες για δύο γραμμάρια είναι «μια πολύ λογική τιμή». Ποιος τράβηξε τη φωτογραφία που τον «καίει» και ποιος ηχογράφησε τις συνομιλίες του; Να ήταν, άραγε, ξένοι κατάσκοποι;
Η εκδοχή της «προβοκάτσιας» απαξιώθηκε από ορισμένους βουλευτές, ενώ η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Γυναικών και Ισότητας Κάρολαϊν Νόουκς ζήτησε «να μη γίνει προσπάθεια να παρουσιαστεί ο Γουόρμπερτον ως θύμα».
«Σε κάθε περίπτωση, θα έπρεπε να ήταν η υπηρεσία αντικατασκοπίας (MI5), και όχι η μυστική υπηρεσία πληροφοριών (MI6), αυτή που θα διερευνούσε ένα τέτοιο θέμα. Το γεγονός ότι δεν συνέβη αυτό, υποδηλώνει ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως παρουσιάζονται», τόνισε ο Κόρμακ, ο οποίος είναι επίσης εταίρος της Βασιλικής Ιστορικής Εταιρείας του Λονδίνου.
Ρώσοι κατάσκοποι
Πηγή των Τόρις είπε στα «ΝΕΑ» ότι η Βρετανία έχει απελάσει έναν «μεγάλο αριθμό ρώσων κατασκόπων» στον απόηχο της δηλητηρίασης του πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια το 2018. Ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων σερ Λίντσεϊ Χόιλ προέτρεψε πρόσφατα τους βουλευτές να είναι σε επιφυλακή για να αποκρούσουν παρεμβάσεις από «ξένο δάκτυλο», ενώ η υπουργός Εσωτερικών Πρίτι Πατέλ παραδέχθηκε ότι η απειλή ανάμειξης ξένων κρατών στα βρετανικά πολιτικά πράγματα είναι υπαρκτή.
Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο επικεφαλής της MI5 Κεν ΜακΚάλαμ ανέφερε ότι η Ρωσία και η Κίνα θέλουν απεγνωσμένα να εισδύσουν στο βρετανικό κοινοβούλιο παγιδεύοντας βουλευτές και συμβούλους πολιτικών. Τον Ιανουάριο, η υπηρεσία αποκάλυψε ότι μια κινέζα πράκτορας είχε αποκτήσει πρόσβαση στη Βουλή με σκοπό να παρέμβει στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.
Κατά την MI5, η δικηγόρος Κριστίν Τσινγκ Κούι Λι ενεργούσε για λογαριασμό του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, κάνοντας χρηματικές δωρεές σε βρετανούς πολιτικούς με σκοπό να καταστήσει το Ουέστμινστερ πιο «φιλικό» προς το Πεκίνο.
Γράψτε το σχόλιό σας


Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ
Η Τουρκία «πουλάει» τη Μουσουλμανική Αδελφότητα για να τα βρει ξανά με την Αίγυπτο


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Από όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής με τις οποίες ήρθε σε αντιπαράθεση ή και ρήξη η Τουρκία στις αρχές της δεκαετίας του 2010, η Αίγυπτος ήταν η πιο σημαντική και αυτή όπου το ρήγμα ήταν το πιο βαθύ.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Αυτό είχε να κάνει με το γεγονός ότι στην Αίγυπτο υπήρξε ένα μεγάλο λαϊκό κίνημα, που ανέτρεψε το καθεστώς Μουμπάρακ, στην πιο σημαντική ανατροπή αυτού που περιγράφηκε ως «Αραβική Άνοιξη» και το οποίο άνοιξε το δρόμο για να αναλάβει τη κυβέρνηση μια κυβέρνηση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, αυτού του ιστορικού πολιτικού ρεύματος του μουσουλμανικού κόσμου και της «αρχετυπικής» ιδεολογικής εκδοχής αυτού που αργότερα θα ονομαστεί «Πολιτικό Ισλάμ». Μόνο που και η κυβέρνηση αυτή θα ανατραπεί, υπό το βάρος ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος από τη σημερινή κυβέρνηση της Αιγύπτου.
Οι εξελίξεις αυτές είχαν άμεση επίπτωση στην Τουρκία, γιατί το AKP, το κόμμα που διαμόρφωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι συνοδοιπόροι του ήταν πολιτικά και ιδεολογικά κοντά στις θέσεις της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Επιπλέον, ο Ερντογάν εκτιμούσε ότι η ανάδειξη, μέσα από την «Αραβική Άνοιξη», κυβερνήσεων με επιρροή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας θα διευκόλυνε ιδιαίτερα και τα σχέδια της Τουρκίας να αναδειχτεί σε μια περιφερειακή δύναμη στην περιοχή.
Ως αποτέλεσμα η Τουρκική αντίδραση θα είναι ιδιαίτερα έντονη μετά την ανατροπή και φυλάκιση του Μόρσι, ενώ και η αιγυπτιακή κυβέρνηση θα κατηγορήσει την Τουρκία για ανάμειξη στις εσωτερικές υποθέσεις και για προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας. Το αποτέλεσμα θα είναι το 2013 οι δυο χώρες να ανακαλέσουν τους πρεσβευτές τους και οι μεταξύ τους σχέσεις να βρεθούν στο χειρότερο σημείο.
Η Τουρκία μάλιστα θα γίνει μία από τις χώρες όπου κατεξοχήν θα βρουν άσυλο στελέχη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ενώ από το Τουρκικό έδαφος θα εκπέμπουν και δορυφορικά κανάλια της, κάτι που έκτοτε θα αποτελεί και αγκάθι στις διμερείς σχέσεις.
Η προσπάθεια της Τουρκίας για επαναπροσέγγιση
Όμως, ήδη από τα τέλη του 2020 και την εκλογή του Τζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ η Τουρκία επιδίδεται σε μια προσπάθεια αποκατάστασης σχέσεων τόσο με τη Δύση όσο και τις χώρες της περιοχής, ξεκινώντας από τις χώρες που κατεξοχήν έχουν καλή σχέση με τις ΗΠΑ.
Ούτως ή άλλως και ανεξαρτήτως ρητορικής η Τουρκία δεν είχε ποτέ αποφασίσει να υιοθετήσει μια «αντιδυτική» πολιτική. Αυτό που διεκδικούσε ήταν μεγαλύτερη αναγνώρισή της ως «περιφερειακής δύναμης» και οι όποιες τακτικές κινήσεις έκανε προς τη Ρωσία αφορούσαν τα ειδικά ζητήματα της Συρίας και κυρίως την εξασφάλιση ότι δεν θα διαμορφωθεί κουρδική οιονεί κρατική οντότητα. Με την άνοδο Μπάιντεν στην εξουσία, που σήμαινε ότι χανόταν η ικανότητα συνεννόησης που υπήρχε με την κυβέρνηση Τραμπ (η οποία π.χ. είχε δώσει «πράσινο φως» για διαμόρφωση τουρκικής «ζώνης ασφαλείας στη Συρία), η Τουρκία βρέθηκε στην ανάγκη να ανοικοδομήσει σχέσεις με μια σειρά από χώρες της περιοχής αλλά και με τη Δύση. Ούτως ή άλλως, η μερική αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Μέση Ανατολή, πυροδότησε μια δυναμική «συνεννόησης» στην περιοχή.
Σε αυτό το πλαίσιο η Τουρκία, που για ένα διάστημα είχε καλές σχέσεις στον Κόλπο μόνο με το Κατάρ (την άλλη χώρα που υποστηρίζει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα), αποκατέστησε ξανά σχέσεις συνεργασίας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είναι σε τροχιά προσέγγισης με τη Σαουδική Αραβία (όπως φάνηκε και στον τρόπο που τελικά διαχειρίστηκε την υπόθεση Κασόγκι), επιδιώκει δρόμους συνεννόησης με το Ισραήλ (έχοντας μάλιστα χαμηλώσει τους τόνους ως προς την υποστήριξη στη Χαμάς) και θέλει καλύτερες σχέσεις με την Αίγυπτο, τη χώρα που μέχρι τώρα ήταν η πιο επιφυλακτική. Ούτως ή άλλως η αποκατάσταση των σχέσεων με τα ΗΑΕ και τη Σαουδική Αραβία είναι και ένας τρόπος για να καταλήξει και σε καλύτερες σχέσεις με την Αίγυπτο.
Και βέβαια ας μην ξεχνάμε και την οικονομική διάσταση. Με τη χώρα σε προεκλογική περίοδο και ταυτόχρονα βαθιά οικονομική κρίση, η τουρκική κυβέρνηση αναζητά ξένες επενδύσεις και αναβαθμισμένες οικονομικές σχέσεις ξεκινώντας από τις χώρες του Κόλπου.
Μάλιστα ένα από τα παράδοξα των τουρκοαιγυπτιακών σχέσεων είναι ότι παρά την πολιτική ρήξη, οι εμπορικές σχέσεις ήταν σημαντικές και ο όγκος του εμπορίου ανάμεσα στις δύο χώρες αυξήθηκε από το 4,43 δισεκατομμύρια δολάρια το 2007 σε 11,14 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020.
Μόρσι και Ερντογάν το 2012
Η σημασία της Αιγύπτου
Η σημασία της Αιγύπτου είναι προφανής. Είναι μια ισχυρή χώρα στην περιοχή, χώρα από την οποία αναδύθηκε ο Αραβικός Εθνικισμός, έχει ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις, καλές σχέσεις με τη Δύση (αλλά και με τη Ρωσία) και η συνεννόησή της με το Ισραήλ εδώ και πολλά χρόνια είναι μία από τις βασικές παραμέτρους του συσχετισμού δύναμης στην περιοχή.
Είναι επίσης μια ισχυρή χώρα στην ευρύτερη ζώνη της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, με σημαντικά αποθέματα φυσικού αερίου και στο επίκεντρο των τουρκικών αξιώσεων σε σχέση με τις ΑΟΖ. Το γεγονός ότι εδώ και χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο ενός κύκλου διπλωματικών και πολιτικοστρατιωτικών συνεργασιών στις οποίες συμμετέχουν η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Κύπρος έκανε ακόμη πιο επείγουσα την ανάγκη η Τουρκία να αναζητήσει και αυτή τρόπο συνεννόησης με την Αίγυπτο.
Η σταδιακή αποστασιοποίηση από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα
Σε αυτό το φόντο ο Ερντογάν είναι διατεθειμένος ακόμη και να κάνει βήματα αποστασιοποίησης από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα για να διευκολύνει τις νέες συμμαχίες του. Η πίεση που έχει ασκηθεί σε ορισμένα δορυφορικά κανάλια με εγκαταστάσεις στην Τουρκία να περιορίσουν την κριτική τους στην Αιγυπτιακή κυβέρνηση ή ακόμη και να σιωπήσουν είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Έτσι, παρότι στην Τυνησία ο Ερντογάν ο διαμαρτυρήθηκε για τη διάλυση της Βουλή, υιοθετώντας τη θέση του Εναχντά, του κόμματος που πρόσκειται στην Αδελφότητα, στην Αίγυπτο προκρίνει την αποκατάσταση σχέσεων με την κυβέρνηση. Βεβαίως αποφεύγει να χαρακτηρίσει την Αδελφότητα τρομοκρατική οργάνωση όπως κάνει η αιγυπτιακή κυβέρνηση και δημόσια δεν καταφέρεται εναντίον της, όμως είναι εμφανής μια «πραγματιστική» προσέγγιση που εκτιμά ότι δεν του προσφέρει η Αδελφότητα το άνοιγμα που ήλπιζε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.
Σε αυτό το φόντο η κυβέρνηση Ερντογάν έχει επενδύσει ιδιαίτερα στην επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Οικονομικών Νουρεντίν Νεμπάτι στην Αίγυπτο την 1η Ιουνίου.
Ο Νεμπάτι θα παρακολουθήσει τη σύνοδο της Ισλαμικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, που θα λάβει χώρα στο θέρετρο του Σαρμ ελ-Σέιχ της Ερυθράς Θάλασσας και έχει ανακοινώσει ότι στο περιθώριο θα έχει συναντήσεις «με τους ομολόγους του», χωρίς να έχει αποσαφηνίσει εάν θα δει και τον Αιγύπτιο ομόλογό του, κάτι που θα συνιστούσε την πρώτη συνάντηση υπουργών των δύο χωρών εδώ και εννέα χρόνια.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΚΟΣΜΟΣ
Μακελειό στο Τέξας: Ο 18χρονος δράστης «δεχόταν bullying στο σχολείο», λέει πρώην συμμαθητής του


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Νέα στοιχεία για τον 18χρονο που σε κατάσταση αμόκ, αιματοκύλισε δημοτικό σχολείο στο Τέξας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος άνοιξε πυρ μέσα στις αίθουσες του σχολείου και σκότωσε 19 παιδιά και δύο ενήλικες. Πρώην συμμαθητής του, δήλωσε πως ο Ράμος, του έστειλε φωτογραφίες ενός όπλου που είχε και μιας σακούλας με σφαίρες κάποιες ημέρες πριν την επίθεση.
Ο φίλος, ο οποίος δεν ήθελε να πει το όνομά του, σημείωσε ότι ήταν κάπως «κοντά» στον Ράμος και είχε νέα του περιστασιακά για να παίξουν Xbox μαζί.
«Δεχόταν μπούλινγκ στο σχολείο»
Ο φίλος είπε ακόμη ότι ο Ράμος δεχόταν μπούλινγκ στο σχολείο, για τα ρούχα που φορούσε και για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς τους, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ολοένα και λιγότερο στην τάξη.
«Δεν πήγαινε σχολείο… και απλώς σιγά σιγά τα παράτησε», ανέφερε ο φίλος. «Σπάνια ερχόταν στο σχολείο».
Texas school shooter was bullied at school because of the clothes he wore and because his family was poor https://t.co/qL1JJMPsCf pic.twitter.com/UO6HpHmcMp
— Daily Mail US (@DailyMail) May 25, 2022
«Μου έστελνε μηνύματα κάθε τόσο και πριν τέσσερις ημέρες μου έστειλε φωτογραφίες με ένα όπλο που χρησιμοποιούσε και μια τσάντα γεμάτη με σφαίρες», είπε, ο πρώην συμμαθητής του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, που επικαλείται το CNN.
«Έλεγα “αδερφέ γιατί τα έχεις αυτά” και εκείνος έλεγε: “μην ανησυχείς”», πρόσθεσε.«Φαίνομαι πολύ διαφορετικός τώρα. Δεν θα με αναγνώριζες», ήταν ένα ακόμη μήνυμα που του έστειλε.
Δήλωσε ακόμη ότι μετά την αποφοίτησή του, επικοινωνούσε με τον Ράμος ολοένα και λιγότερο. Όμως κάθε λίγους μήνες, ο Ράμος του έστελνε ένα μήνυμα για να παίξουν μαζί Xbox.
Ο Ράμος γεννήθηκε στη Βόρεια Ντακότα αλλά ζούσε στην Ουβάλντε, ενώ πήγαινε στο λύκειο της πόλης, είπε ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Τέξας, ο Γκρεγκ Άμποτ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Ο 18χρονος, όπως αναφέρει η Daily Mail, αναρτούσε φωτογραφίες με τα όπλα του στο Instagram και λίγο πριν τη σφαγή φέρεται να έστειλε μήνυμα σε ένα κορίτσι που γνώριζε ελάχιστα, λέγοντας ότι σχεδίαζε μια επίθεση.
https://platform.twitter.com/widgets.js
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ώρα ago
Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Βόλος: Ηλικιωμένος κατέρρευσε στη μέση του δρόμου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας