LIFESTYLE
«Σιγά σιγά αγάπησα τη δική μου διαφορετικότητα, αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε αρχικά, στον πατέρα της.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
«Ξέρω ότι ο μπαμπάς μου έχει ακούσει κάποια ρατσιστικά σχόλια. Μου το έχει πει η μαμά μου. Κι εγώ έχω ακούσει για μένα», είπε αρχικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpzkw136c9v5)
Στη συνέχεια, εξήγησε: «Συνειδητοποιώ όμως, ότι έχω ακούσει και πολλά άλλα θετικά και ο λόγος που εγώ μπορεί να είχα μείνει εκεί και να με είχε επηρεάσει και με είχε σημαδεύσει, είχε να κάνει λίγο και με τη δική μου ενοχή. Το ότι ένιωθα ότι μπορεί να είμαι διαφορετική από τα παιδάκια γύρω μου με έκανε να νιώθω ότι είμαι διαφορετική και από το σύνολλο. Ένιωθα ότι αυτό με πετάει έξω».
«Σιγά σιγά αγάπησα τη δική μου διαφορετικότητα, αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι», συμπλήρωσε κλείνοντας.
Παγκόσμια απογοήτευση από τη στάση Σόλτς για την αποστολή Leopard στην Ουκρανία
Survivor All Star: Ο δεύτερος του τάκου και οι εντάσεις για τα «παράνομα» ζευγάρια – Δείτε βίντεο
Οι προαναγγελίες Μητσοτάκη για τη δεύτερη τετραετία και τα διλήμματα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

LIFESTYLE
«Έσπασε» για τη μάχη της συζύγου του με το Αλτσχάιμερ ο πρώην τραγουδιστής των Sex Pistols


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Με αφορμή το τραγούδι «Hawaii» το οποίο έχει ετοιμάσει για τη Eurovision και την εκπροσώπηση της πατρίδας του, Ιλανδίας, ο 66χρονος «Johnny Rotten», όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, έκανε λόγο για «καταστροφική διάγνωση» της Γερμανίδας αγαπημένης του, το 2018.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Καθώς περιέγραφε το πόσο υπέφερε να βλέπει τη Νόρα να παλεύει με την νόσο, ο Λίντον ξέσπασε σε κλάματα και με τρεμάμενη φωνή συνέχισε να μιλά.
Ανάμεσα σε όσα είπε, επισήμανε πως: «Μου πήρε τέσσερα χρόνια για να γράψω τους στίχους του τραγουδιού. Το Αλτσχάιμερ είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, αυτή τη στιγμή είναι ανίατο και παλεύω να διατηρήσω τη σχέση μου με τη Νόρα Φόρστερ.
Το τραγούδι, σου λέει να μην κάνεις πολλές ερωτήσεις και να χαίρεσαι για αυτές. Είναι ένα τραγούδι αγάπης, με τεράστια τραγωδία και το μήνυμα ότι η αγάπη όντως κατακτά τα πάντα».
Όσο για εκείνα που κάνουν τη Φόρστερ χαρούμενη, ο Λίντον είπε: «Η μουσική είναι φανταστική, οργανώνει τον εγκέφαλό της!».
Στην πορεία, ο τραγουδιστής αναλογίστηκε τα όνειρα που έκαναν για τα βαθιά γεράματά τους, εντείνοντας τη συγκίνησή του. «Αυτή τη στιγμή της ζωής μας, φανταζόμασταν να μην κάνουμε τίποτα.
Αυτό δεν ισχύει πλέον, θέλει 24ωρη φροντίδα. Δεν με πειράζει τώρα, λόγω της υπέροχης ζωής που μου χάρισε» είπε.
Ειδήσεις σήμερα:
«Ευαγγελισμός»: H πρώτη εφημερία του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Αττικής χωρίς ράντζα
Σε εξέλιξη η έρευνα για τον κυβερνήτη του Phantom – Ερωτηματικά για τα τελευταία λεπτά της πτήσης

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
LIFESTYLE
Τα 80 χάπια τη μέρα και οι 400 χιλιάδες τον μήνα για αποτοξίνωση

Δραστηριότητα συνυφασμένη με την καινοτομία, προώθηση της ρομποτικής, αλλά και των πιο φωτεινών πτυχών της τεχνολογίας, άνοιγμα στα παιδιά και στους επιστήμονες του αύριο, το Πλαίσιο επενδύει συνεχώς στον πυλώνα της Εκπαίδευσης.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Έφυγε από τη ζωή η Χρυσούλα Καρμπά- Κάϊρα από Βόλο
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ5 ημέρες ago
Η Βελανιδιά του Tim Crouch στο Bios: Μία τολμηρή θεατρική πρόκληση με εκλεκτούς καλεσμένους
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
«Πάγωσε» ο Βόλος το πρωί του Σαββάτου- Πέθανε ο 62χρονος Σωτήρης Καπατσέλος
-
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ3 ημέρες ago
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της ιστορικής διοργάνωσης
-
LIFESTYLE4 ημέρες ago
«Έχασα τη θέση μου στο Πολεμικό Ναυτικό επειδή πήγα στο Survivor»
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας Βαλάντη Καπίτσα..
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Θύμα απατεώνων ο καθηγητής Πνευμονολογίας Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης
-
MEDIA3 ημέρες ago
Ο Καμπούρης ξεσκίζει τον Τατσόπουλο – «Άθλιε υβριστή του καρκίνου της αδερφής μου θα σε…»