ΕΛΛΑΔΑ
Σήμερα η κηδεία του Δημήτρη Ζαρζαβατσίδη

Σήμερα η κηδεία του Δημήτρη Ζαρζαβατσίδη
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Πανοράματος, ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, όποιος το επιθυμεί να στηρίξει τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «ΛΑΜΨΗ».
Συντετριμμένη η σύζυγός του, Βούλα Πατουλίδου – “Νιώθω νεκρή”
Συντετριμμένη είναι η σύζυγός του, Βούλα Πατουλίδου. Σε δηλώσεις της στο parapolitika.gr και τη Σάσα Σταμάτη είπε χθες: «Σήμερα το πρωί δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή και μου έμεινε στα χέρια. Να μη το ζήσει άνθρωπος. Ήμασταν 42 χρόνια μαζί πηγαίναμε στα 43. Νιώθω νεκρή».
Για τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της είπε τα εξής: «Είχε καρκίνο τον οποίο αντιμετωπίζαμε πολύ καλά. Στο 50% είχαν συρρικνωθεί όλα. Τη Δευτέρα θα πηγαίναμε διακοπές στην Κομίτσα, στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής».
Ποιος ήταν ο Δημήτρης Ζαρζαβατσίδης
Γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1956 στην περιοχή Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Υπήρξε διακεκριμένος αθλητής στην άρση βαρών, με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980, όπου κατετάγη 8ος στην κατηγορία βαρεών βαρών με συνολική επίδοση 347,5 κιλά.
Εργάστηκε ως διδάσκων της άρσης βαρών στο ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 έως σήμερα, επιβλέποντας και διπλωματικές εργασίες φοιτητών.
Από το 1988 έως το 1992 και από το 1995 έως το 2000 υπηρέτησε ως προπονητής σε εθνικές ομάδες εφήβων, συμβάλλοντας στην κατάκτηση πολυάριθμων μεταλλίων σε διεθνείς διοργανώσεις.

-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago
Γενικό blackout λόγω βλάβης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες ago
Πήλιο: 56χρονη πάτησε το panic button για να ξεφύγει από τον πρώην σύζυγό της
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες ago
Φωτιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό
-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες ago
Φωτιά στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες ago
Γρεβενά: Φωτιά σε δασική έκταση στη Δεσκάτη
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες ago
Φωτά τώρα στην Αγιά Λάρισας
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες ago
Η φωτιά στην Άσσηρο έφθασε στην παλιά εθνική οδό
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ23 ώρες ago
Βόλος: Αίσιος τέλος στην περιπέτεια του 37χρονου που είχε πάει για ψαροντούφεκο