ΚΟΣΜΟΣ
Σκάνδαλο Επστάιν – Ένας διακανονισμός του 2009 μπορεί να γλιτώσει τον πρίγκιπα Άντριου από τη δίωξη


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Οι αμερικανικές δικαστικές αρχές έδωσαν τη Δευτέρα στη δημοσιότητα έναν οικονομικό διακανονισμό, που είχαν συνάψει το 2009 ο πολυεκατομμυριούχος χρηματιστής Τζέφρι Επστάιν και ένα από τα θύματά του, μια εξωδικαστική ρύθμιση που θα μπορούσε να παράσχει προστασία από τις δικαστικές διώξεις στον φίλο του, πρίγκιπα Άντριου.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο Επστάιν, αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλικά εγκλήματα, αυτοκτόνησε στη φυλακή το 2019.
Η συμφωνία μεταξύ του Επστάιν και της Αμερικανίδας Βιρτζίνια Τζιούφρε αποσφραγίστηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα από το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν.
Ο πρίγκιπας Άντριου, φίλος του Επστάιν και της συντρόφου του, Γκιλέν Μάξγουελ, βρίσκεται στο στόχαστρο της αμερικανικής Δικαιοσύνης, επειδή η Τζιούφρε υπέβαλε αγωγή σε βάρος του, τον περασμένο Αύγουστο, για σεξουαλική επίθεση το 2001, όταν ήταν 17 ετών. Οι δικηγόροι του πρίγκιπα προσπαθούν εδώ και έξι μήνες να μπλοκάρουν τη διαδικασία, υποστηρίζοντας ότι με βάση τη συμφωνία του 2009 η Τζιούφρε δεν μπορεί να προσφύγει εναντίον του δευτερότοκου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ.
Η εξωδικαστική ρύθμιση, με την οποία η 38χρονη σήμερα Βιρτζίνια Τζιούφρε έλαβε 500.000 δολάρια για να μην προσφύγει εναντίον του Επστάιν, ενδέχεται να καλύπτει και οποιονδήποτε «άλλον δυνητικά κατηγορούμενο», σύμφωνα με τη νομική διατύπωση του εγγράφου αυτού. Το όνομα ή ο τίτλος του «δούκα της Υόρκης» δεν αναφέρονται, όμως οι δικηγόροι του Άντριου εκτιμούν ότι η Τζιούφρε δεν μπορεί νομικά να στραφεί εναντίον του.
Η τύχη της αγωγής της Τζιούφρε ενδέχεται να αποφασιστεί αύριο, Τρίτη, στη βιντεοδιάσκεψη που θα έχει ο ομοσπονδιακός δικαστής του Μανχάταν, Λιούις Κάπλαν, με τους δικηγόρους των δύο πλευρών.
Στις 31 Δεκεμβρίου ο δικαστής απέρριψε ένα άλλο αίτημα του πρίγκιπα, που ζητούσε να θεωρηθεί άκυρη η αγωγή, επειδή η ενάγουσα κατοικεί μόνιμα στην Αυστραλία και κατά συνέπεια δεν μπορεί να προσφύγει στο αμερικανικό δικαστικό σύστημα.
Εάν απορριφθούν όλες οι προσφυγές του Άντριου, μια δίκη θα μπορούσε να διεξαχθεί «μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου 2022», είχε δηλώσει το φθινόπωρο ο δικαστής Κάπλαν.
Η Μάξγουελ κρίθηκε ένοχη στις 29 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη για σωματεμπορία ανηλίκων προς όφελος του χρηματιστή φίλου της.
Η Τζιούφρε, που δεν ήταν αντίδικος στη δίκη της Μάξγουελ, χαιρέτισε την απόφαση του δικαστηρίου και εξέφρασε την ελπίδα ότι και άλλοι «θα δώσουν λογαριασμό».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Γράψτε το σχόλιό σας

https://platform.twitter.com/widgets.js
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Πώς ο εξοπλισμός από τη Δύση μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του λαθρεμπορίου


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το κογκρέσο ενέκρινε πακέτο βοήθειας ύψους 40 δισ. για την Ουκρανία, ενισχύοντας την ήδη υπάρχουσα ροή πυραύλων, ρουκετών, πυροβόλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Το νομοσχέδιο για τις έκτακτες δαπάνες που αναμένεται να εγκριθεί στη Γερουσία θα εδραιώσει την Ουκρανία ως τον μεγαλύτερο αποδέκτη αμερικανικής βοήθειας στον κόσμο. Φέτος θα λάβει περισσότερα από όσα παρείχαν ποτέ οι ΗΠΑ σε Αφγανιστάν, Ιράκ ή Ισραήλ σε ένα έτος.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Την ίδια στιγμή ωστόσο υπάρχει ανησυχία για το πού θα μπορούσαν να καταλήξουν όλα αυτά τα όπλα. Όπως αναφέρει η Washington Post, οι ΗΠΑ δεν φαίνονται ικανοί να παρακολουθούν την διαδρομή αυτών των όπλων, που εισέρχονται σε έναν από τους μεγαλύτερους κόμβους διακίνησης στην Ευρώπη εδώ και δεκαετίες.
Ο πρόεδρος Ζελένσκι απευθύνει διαρκώς εκκλήσεις για στρατιωτική ενίσχυση της χώρας του, ωστόσο η αυξανόμενη ροή όπλων δημιουργεί φόβους ότι κάποια από αυτά θα μπορούσαν να καταλήξουν σε αντίπαλους της Δύσης ή να ξαναεμφανιστούν σε μακρινές συγκρούσεις τις επόμενες δεκαετίες.
«Είναι αδύνατο να παρακολουθείτε πού πηγαίνουν, ποιος και πώς τα χρησιμοποιεί», δήλωσε η Rachel Stohl, εμπειρογνώμονας στον έλεγχο των όπλων και αντιπρόεδρος στο Stimson Center.
Πρακτικά αδύνατον
Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είπε ότι οι ΗΠΑ διεξήγαγαν ενδελεχή έλεγχο των ουκρανικών μονάδων που προμηθεύουν, αναγκάζοντας το Κίεβο να υπογράφει συμφωνίες που «δεν επιτρέπουν την εκ νέου μεταφορά εξοπλισμού σε τρίτους χωρίς προηγούμενη έγκριση της αμερικανικής κυβέρνησης».
Αλλά τα μέσα για την επιβολή τέτοιων συμβάσεων είναι μάλλον αδύναμα – και έγιναν ακόμη πιο αδύναμα από την στάση των ΗΠΑ μόλις τον περασμένο μήνα.
Στα μέσα Απριλίου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως θα μεταφέρουν στόλο ελικοπτέρων Mi-17 στην Ουκρανία. Τα είχαν αγοράσει από τη Ρωσία πριν από περίπου μια δεκαετία. Το αρχικό συμβόλαιο απαιτούσε από τις ΗΠΑ να υπογράψουν σύμβαση που θα τις δέσμευε να μη μεταφέρει τα ελικόπτερα σε καμία τρίτη χώρα «χωρίς την έγκριση της Ρωσικής Ομοσπονδίας». Η Ρωσία κατήγγειλε τη μεταφορά, λέγοντας ότι «παραβιάζει κατάφωρα τα θεμέλια του διεθνούς δικαίου».
Θα διατεθούν, μεταξύ άλλων, 1.400 αντιαεροπορικά συστήματα Stinger, 5.500 αντιαρματικοί πύραυλοι, 700 μη επανδρωμένα αεροσκάφη Switchblade, 90 συστήματα πυροβολικού μεγάλης εμβέλειας Howitzers, 7.000 φορητά όπλα, 50.000.000 άλλα πυρομαχικά, εκρηκτικά και κατευθυνόμενα πυραυλικά συστήματα.
Άλλες χώρες του ΝΑΤΟ έχουν μεταφέρει επίσης όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό δισ. δολαρίων από την έναρξη των εχθροπραξιών.
Η ιστορία της Ουκρανίας ως κόμβος λαθρεμπορίου
Η ιστορία της Ουκρανίας ως κόμβου διακίνησης όπλων χρονολογείται από την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, όταν ο σοβιετικός στρατός άφησε πίσω του μεγάλες ποσότητες φορητών όπλων και ελαφρού οπλισμού χωρίς επαρκή τήρηση αρχείων και έλεγχο αποθεμάτων. Σύμφωνα με το Small Arms Survey, ερευνητικό οργανισμό με έδρα τη Γενεύη, μέρος των 7,1 εκατ. φορητών όπλων του ουκρανικού στρατού το 1992 «εκτρεπόταν σε περιοχές συγκρούσεων», υπογραμμίζοντας «τον κίνδυνο διαρροής στην τοπική μαύρη αγορά».
Το πρόβλημα έγινε οξύτερο μετά τη ρωσική εισβολή το 2014, όπου οι μαχητές λεηλατούσαν όπλα και εγκαταστάσεις αποθήκευσης πυρομαχικών της Ουκρανίας. Σύμφωνα με έκθεση της Small Arms Survey το 2017, «οι αξιωματούχοι υπολόγισαν ότι τουλάχιστον 300.000 φορητά όπλα λεηλατήθηκαν ή χάθηκαν μεταξύ 2013 και 2015», παρέχοντας όφελος στη μαύρη αγορά της χώρας που διευθύνεται από ομάδες τύπου μαφίας στην περιοχή του Ντονμπάς και άλλα εγκληματικά δίκτυα.
«Δεν είναι σαφές τι μέτρα παρακολούθησης ή εγγυήσεις έχουν λάβει οι ΗΠΑ και άλλες χώρες για να εξασφαλίσουν την προστασία των αμάχων μέσω αυτών των πολύ μεγάλων μεταφορών», δήλωσε η Annie Shiel, ανώτερη σύμβουλος στο Centre for Civilians

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΚΟΣΜΟΣ
ΝΑΤΟ: Έτοιμος να πάει… ταμείο για είσπραξη ο Ερντογάν


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το ανατολίτικο παζάρι, που επέβαλε η κατοχική Τουρκία στο ΝΑΤΟ για να συναινέσει στην ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στη Συμμαχία, δεν είναι απλώς τερτίπια του Ερντογάν.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Πρόκειται για «ευκαιρία» που αξιοποιεί ο τούρκος πρόεδρος για να ικανοποιήσει διαχρονικές και νέες αξιώσεις του και προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται να κινούνται οι νατοϊκοί. Να βρουν, δηλαδή, τρόπους να ικανοποιήσουν κάποια από τα τουρκικά αιτήματα. Και θα βρουν διέξοδο, αν και δυσφορούν με τη στάση της Άγκυρας, καθώς μεταξύ άλλων φοβούνται να μην ισχύσει αυτό που οι περισσότεροι υποψιάζονται, ότι ο ηγέτης της κατοχικής δύναμης μπορεί να παίζει ρόλο «Δούρειου Ίππου» του Πούτιν στο ΝΑΤΟ.
Όπως αναφέρει σε ανάλυσή του ο «Φιλελεύθερος της Κύπρου», είναι ξεκάθαρο πως η γκάμα των θεμάτων που θέτει η Άγκυρα είναι μεγάλη, γνωρίζει πως δεν θα ικανοποιηθεί σε όλα, αλλά θα επιμένει για να εξασφαλίσει όσο πιο πολλά γίνεται. Το έπραξε και στο παρελθόν, το κάνει πάντα και έχει κέρδος. Αυτή πάει στο ταμείο για να εισπράξει και το ζητούμενο είναι ποιος ή ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα.
Το θέμα που προτάσσεται από τουρκικής πλευράς σε σχέση με την ένταξη των δύο χωρών στη Συμμαχία αφορά τους Κούρδους. Στόχος να σταματήσει κάθε συνεργασία με το Κουρδικό Κίνημα, το οποίο χαρακτηρίζεται από την κατοχική Τουρκία ως τρομοκρατικό, ενώ ισχυρίζεται πως συνιστά απειλή προς την ασφάλεια της χώρας.
Στα πλαίσια αυτά ζητούν να διακοπούν οι σχέσεις με το ΡΚΚ και κάθε ενίσχυση των κουρδικών ομάδων σε Ιράκ και Συρία (στρατιωτική και πολιτική). Παρά το γεγονός ότι σε κράτη, όπως η Φινλανδία και η Σουηδία, στα οποία λειτουργεί πλήρως η δημοκρατία, τέτοιοι περιορισμοί δεν μπορούν να γίνουν από τις κοινωνίες τους αποδεκτοί, ωστόσο, παρακολουθήσαμε τις δύο χώρες να στέλνουν αποστολές στην Άγκυρα για να εξηγήσουν τις θέσεις τους σε σχέση με την ανάγκη ένταξης στο ΝΑΤΟ και να συζητήσουν τις «τουρκικές ανησυχίες». Για τις τουρκικές ανησυχίες και την ανάγκη να συζητηθούν έκανε λόγο και ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού, Γενς Στόλντενπεργκ, ο οποίος ενώ θα αποχωρούσε αποτυχημένος (που είναι), τώρα ενδέχεται να παραδώσει στον διάδοχό του πιο μεγάλο ΝΑΤΟ, με δύο νέα μέλη.
Είναι σαφές πως η Τουρκία δεν περιορίζεται στο Κουρδικό. Όπως έχει σημειωθεί, έχει μακρύ κατάλογο και μεγάλη ατζέντα.
Τι ζητά από την ΕΕ
Από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ευρωτουρκικές σχέσεις, αυτό που εκτιμάται ότι θα επιδιωχθεί είναι πρόοδος στην Τελωνειακή Ένωση Τουρκίας-Ε.Ε. Πρόκειται για ένα θέμα, που εξαρτάται και από την Κυπριακή Δημοκρατία και το οποίο θέλει διακαώς η Άγκυρα γιατί θα έχει και οικονομικά οφέλη. Στις Βρυξέλλες, πάντα θεωρούσαν πως θα έπρεπε να συντηρηθεί ο διάλογος για να έχουν κοντά την Τουρκία και υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές της αναβάθμισης της Τελωνειακής Ένωσης.
Το παζάρι με τις ΗΠΑ
Από τους Αμερικανούς η ατζέντα είναι πιο μεγάλη. Είναι σαφές πως θέλει να ενταχθεί εκ νέου στο πρόγραμμα προηγμένων αεροσκαφών F-35. Ο αποκλεισμός της, ως γνωστόν, έγινε μετά την αγορά των ρωσικών πυραύλων S-400. Παράλληλα, έχει ανοίξει και η αγορά των μαχητικών αεροσκαφών F-16, όπως και αναβάθμιση του υφιστάμενου στόλου. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο, η αμερικανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει, όμως, η τελική απόφαση εξαρτάται από το Κογκρέσο. Και εκεί, όπως παραδέχθηκε και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, η Άγκυρα έχει να αντιμετωπίσει ένα βουνό δυσκολίες και αντιδράσεις.
Σε σχέση με τα ενεργειακά, η Άγκυρα θεωρεί πως έχει καταφέρει, με αμερικανική βοήθεια, να τουμπάρει την κατασκευή του αγωγού EastMed. Πρόκειται για τη γνωστή αμερικανική παρέμβαση εξουδετέρωσης του σχεδίου, που όπως αποδεικνύεται με βάση πληροφορίες, έγινε ως δώρο προς την Άγκυρα. Παράλληλα, η Τουρκία ζητά να είναι μέρος του ενεργειακού σχεδιασμού στην Ανατολική Μεσόγειο, προτάσσοντας κυρίως το θέμα της μεταφοράς του φυσικού αερίου με αγωγό μέσω Τουρκίας στην Ευρώπη. Το θέμα τίθεται την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της περιοχής καλοβλέπουν τη λύση της Αιγύπτου. Πληροφορίες αναφέρουν πως σύμβουλοι του Ερντογάν και αξιωματούχοι του τουρκικού ΥΠΕΞ επαναφέρουν το θέμα του αγωγού και το συνδέουν με τις ευρύτερες εξελίξεις και πρωτίστως με τον ρόλο της κατοχικής Τουρκίας στο Ουκρανικό. Πρόκειται για ένα θέμα στο οποίο θα επιμένουν.
Παράλληλα, η Άγκυρα θα προχωρήσει σε νέες γεωτρήσεις το καλοκαίρι και επιχειρεί να λειτουργήσει έναντι των εταιρειών και των χωρών, από όπου προέρχονται, στη λογική του «μην ενοχλήσετε, να μην σας ενοχλήσουμε».
Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό δεν υπάρχουν ξεκάθαρες πληροφορίες για το τι ζητά. Προφανώς οι αξιώσεις της αφορούν τα ενεργειακά καθώς στο Κυπριακό δεν υπάρχει κινητικότητα και δεν αναμένεται να σημειωθεί μέχρι τις εκλογές του 2023. Σε σχέση με τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Ερντογάν έχει εξαγγείλει μια κίνηση, που θα καθιστά την Τουρκία μεγαλύτερη και εδαφικά. Αυτό θα το επιδιώξει διακαώς και αναζητείται, όπως πάντα, ο αδύναμος κρίκος. Γι’ αυτό και απαιτείται όπως παρακολουθούνται οι τουρκικές κινήσεις και να γίνονται προληπτικές κινήσεις, αν και σε αυτό το σπορ η Λευκωσία δεν έχει καλές επιδόσεις.
Είναι προφανές πως ο Ερντογάν τραβάει το σχοινί, το τεντώνει θεωρώντας πως δεν θα κοπεί γιατί θα ικανοποιηθούν στο τέλος οι αξιώσεις του ή κάποιες από αυτές. Τόσα χρόνια άλλωστε έχει μάθει πως οι δυτικοί τον χρειάζονται, σε βαθμό που να τον ανέχονται. Γνωρίζει επίσης ότι η μέχρι τώρα πολιτική έναντί του, αυτή του κατευνασμού, δεν έχει αλλάξει. Το θέμα είναι ποιος θα κληθεί να πληρώσει τις ζημιές.
Κoνδύλια για Αμμόχωστο στο οικονομικό πρωτόκολλο Τουρκίας -ψευδοκράτους
Οι διάφορες κινήσεις της κατοχικής Τουρκίας στην περίκλειστη περιοχή της κατεχόμενης Αμμοχώστου εδραιώνουν διά νέων τετελεσμένων τον σχεδιασμό για εποικισμό της. Πρόκειται για έναν σχεδιασμό, σύμφωνα με τον οποίο από τον Οκτώβριο του 2020, που ξεκίνησε, στοχεύει να λειτουργήσει η περιοχή μέσα σε μια «κανονικότητα» και να ενωθεί με την υπόλοιπη πόλη της κατεχόμενης Αμμοχώστου.
Είναι σαφές και από το Οικονομικό Πρωτόκολλο Τουρκίας-ψευδοκράτους του 2022, που έχει υπογραφεί πρόσφατα, ότι έχει τεθεί προτεραιότητα για ανάπτυξη της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου. Δηλαδή, υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια για να προχωρήσουν σε έργα ανοικοδόμησης και ανάπτυξης της περιοχής, ώστε να δέχεται σε πρώτη φάση κόσμο για τουρισμό, επισκέπτες και στη συνέχεια για εγκατάσταση. Ο εποικισμός είναι ο τελικός στόχος και η διαμόρφωση τετελεσμένων, που κατά τη δική τους εκτίμηση δεν θα ανατρέπονται.
Η δημιουργία κινητικότητας, όπως η δημιουργία οργανωμένης παραλίας μπροστά από το ξενοδοχείο King George, που ειρήσθω εν παρόδω είναι ετοιμόρροπο και είχε κριθεί και επικίνδυνο, μέχρι την πολυκατοικία Ωκεανία, αλλά και τα εγκαίνια πρόσφατα μαυσωλείου του Περτέφ Πασά, στην περίκλειστη, αποτελούν μέρος του σχεδιασμού. Ένας σχεδιασμός, που προχωρεί με την τακτική της σαλαμοποίησης.
Η Λευκωσία από την πλευρά της έχει ξεκινήσει τα διαβήματα, κυρίως προς τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, προβάλλοντας την παραβίαση των ψηφισμάτων του Διεθνούς Οργανισμού. Σημειώνεται πως η ΟΥΝΦΙΚΥΠ, που εντόπισε από την πρώτη στιγμή την παραβίαση, δεν μπορεί να διακινηθεί ελεύθερα στα κατεχόμενα καθώς προβάλλονται εμπόδια από τον κατοχικό στρατό. Οι Αττίλες απαιτούν όπως η ΟΥΝΦΙΚΥΠ αιτείται άδειας για να διακινηθεί, κάτι που δεν γίνεται αποδεκτό από την Ειρηνευτική Δύναμη.
Πηγή: Φιλελεύθερος της Κύπρου

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Ληστεία σε καφετέρια της Ν. Ιωνίας- Όσα είπε ο ιδιοκτήτης στο ASTRA
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ12 ώρες ago
Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Θλίψη για τον θάνατο 58χρονο Βολιώτη