Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Σκόπελος : Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δαπάνες διαμονής στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης τριήμερου Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής

Published

on

Spread the love

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης, σε συνεργασία με το Δήμο Σκοπέλου διοργανώνουν τριήμερου Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής .
Το μουσικό αυτό γεγονός πρόκειται να πραγματοποιηθεί το διάστημα 4-6 Αυγούστου στη Σκόπελο, και ο Δήμος επιθυμεί την ανάδειξη προμηθευτή για τη διαμονή των καλλιτεχνών-μουσικών της εκδήλωσης στο πλαίσιο φιλοξενίας τους. Για το λόγο αυτό,

Καλούνται
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προμηθευτές, που έχουν δικαίωμα υποβολής προσφοράς, να υποβάλλουν στην Υπηρεσία Σκοπελου , προσφορές σε σφραγισμένους φακέλους, έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 και ώρα 15:00, για την κράτηση δωματίων σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα της Σκοπέλου που διαθέτουν ατομικό μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση, wi-fi internet για τη διαμονή των καλλιτεχνών της εκδήλωσης ειδικότερα δε ως ακολούθως:
 Τρία δωμάτια (μονόκλινα ή δίκλινα με χρήση μονόκλινου) για τη διαμονή ισάριθμων ατόμων με ημερομηνία άφιξης στις 3/8 και αναχώρησης στις 4/8/2023.
 Πέντε δωμάτια (μονόκλινα ή δίκλινα με χρήση μονόκλινου) για τη διαμονή ισάριθμων ατόμων με ημερομηνία άφιξης στις 5/8 και αναχώρησης στις 6/8/2023.

 Πέντε δωμάτια (μονόκλινα ή δίκλινα με χρήση μονόκλινου) για τη διαμονή ισάριθμων ατόμων με ημερομηνία άφιξης στις 6/8 και αναχώρησης στις 7/8/2023.
Σύνολο διανυκτερεύσεων: 16
Να ληφθεί υπόψη ότι τα άτομα θα πρέπει να μετακινούνται από το ξενοδοχείο προς το χώρο της εκδήλωσης και επιστροφή εντός σύντομου χρονικού διαστήματος.
Στην προσφορά να δοθεί καθαρή τιμή ανά άτομο/διανυκτέρευση, ποσοστό και ποσό Φ.Π.Α και τελική τιμή συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και του ειδικού φόρου διαμονής.
Κριτήριο για την ανάθεση παροχής των παραπάνω υπηρεσιών θα είναι η οικονομικότερη προσφορά (χαμηλότερη τιμή) για το σύνολο των παραπάνω υπηρεσιών.
Η συνολική δαπάνη δεν θα υπερβαίνει το προϋπολογιζόμενο ποσό των 1.120 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., και του ειδικού φόρου διαμονής και θα καλυφθεί από διαθέσιμη πίστωση του προϋπολογισμού έτους 2023 των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων (Φορέας 071-ΚΑΕ 9899).
Η πληρωμή θα γίνει μετά την οριστική παραλαβή των παρεχόμενων υπηρεσιών, υποβολής και ελέγχου όλων των απαραίτητων παραστατικών.
Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν/αποσταλούν στην ακόλουθη ταχυδρομική δ/νση:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διοικητήριο, Ελευθερίου Βενιζέλου και Αναλήψεως Τ.Κ. 382 21 Βόλος (γραφείο 311, τρίτος όροφος)
Εξωτερικά του φακέλου να αναγράφεται η επωνυμία του προμηθευτή και το είδος της υπηρεσίας («ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ»). Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας και μπορούν να παρίστανται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προμηθευτές ή εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός τους.
Στην Υπηρεσία μας, μαζί με την προσφορά, θα πρέπει να κατατεθούν:
α) φορολογική ενημερότητα σε ισχύ (για κάθε νόμιμη χρήση ή για συμμετοχή σε διαγωνισμό).
β) ασφαλιστική ενημερότητα σε ισχύ (για κάθε νόμιμη χρήση ή για συμμετοχή σε διαγωνισμό).
γ) αντίγραφα ποινικών μητρώων των υπόχρεων του οικονομικού φορέα τα οποία θα έχουν εκδοθεί έως τρεις μήνες πριν την υποβολή τους.
δ) υπεύθυνη δήλωση περί μη επιβολής σε βάρος του οικονομικού φορέα της κύρωσης του οριζόντιου αποκλεισμού, σύμφωνα τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας. (άρθρο 74 παρ.4 Ν.4412/2016, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 23 του Ν.4782/2021).
ε) υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει εκδοθεί δικαστική ή διοικητική απόφαση με τελεσίδικη και δεσμευτική ισχύ για την αθέτηση των υποχρεώσεων του οικονομικού φορέα όσον αφορά στην καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης.

στ) οποιοδήποτε νομιμοποιητικό έγγραφο σύστασης και εκπροσώπησης από όπου θα προκύπτει και η σχετική με το αντικείμενο της σύμβασης επαγγελματική δραστηριότητα.
Διευκρινίζεται ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας, δεν δεσμεύεται ως προς την λήψη των παραπάνω υπηρεσιών και δεν φέρει ευθύνη προς τον προμηθευτή σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης (δεν υπάρχει επιβάρυνση ακυρωτικών).
Σε περίπτωση κράτησης μικρότερου αριθμού δωματίων και συμμετοχής λιγότερων ατόμων μειώνεται και το κόστος.
Τέλος σε περίπτωση αναβολής, ο ανάδοχος προμηθευτής δεσμεύεται να παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες όποτε καθοριστεί νέα ημερομηνία, εντός του τρέχοντος έτους, χωρίς διαφοροποίηση στην τιμή.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια Υπηρεσία (Διοικητήριο, Ελευθερίου Βενιζέλου & Αναλήψεως, στο Βόλο, γραφείο 311, στον τρίτο όροφο) καθώς και στο τηλ. 24213-52541, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

loading...
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
LIFESTYLE45 λεπτά ago

Σαν σήμερα πριν 30 χρόνια έκαναν πρεμιέρα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ2 ώρες ago

Γιατί είναι αναγκαίο ένα αυτοκαταστρεφόμενο ρομπότ στο σπίτι μας;

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ3 ώρες ago

SNFCC Green Weekend: Ένα πράσινο διήμερο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

AUTO-MOTO4 ώρες ago

F1 Tech Analysis: Έπρεπε ο Φερστάπεν να λάβει ποινή στο GP της Σιγκαπούρης;

ΒΟΛΟΣ4 ώρες ago

Της επιτέθηκε λεκτικά στο φανάρι επειδή δεν τον πλήρωσε που της καθάρισε τα τζάμια

ΒΟΛΟΣ5 ώρες ago

Αμεση πρόσληψη 40 ατόμων στην Υπηρεσία Καθαριότητας

MEDIA5 ώρες ago

Μπάκος – Καϊμενάκης- Εξάρχου. «Όχι» στην εξαγορά του «Πρώτου Θέματος». Έξυπνες επενδύσεις στο Action 24. – NassosBlog – Celebrity News | Exclusives

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ώρες ago

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Τάιλερ έχει χρυσή καρδιά»

VIDEO7 ώρες ago

Σκιάθος :Εσπερινός&Αγρυπνία προς τιμή της Ισαποστόλου Αγίας Ελένης στις Κουκουναριές-Ρεπορτάζ: Γιάννης Αποστολίδης

ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago

Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων μετά από παρενόχληση κοριτσιών – Μία σύλληψη και 8 προσαγωγές

VIDEO5 ημέρες ago

Λάρισα: Έκαναν «φτερά» ΑΤΜ και χρηματοκιβώτιο από τη Γιάννουλη

VIDEO4 ημέρες ago

Στην εισαγγελία κάτοικοι της Δράκειας υπέστη ζημιές από την κακοκαιρία η περιοχή του Πηλίου

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

«Έρχεται κακοκαιρία που θα θυμίζει Daniel» λέει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Διπλό market pass για τους κατοίκους της Μαγνησίας

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Πήλιο: Εντυπωσιακή αποκατάσταση των ακτών που επλήγησαν από την κακοκαιρία από την ομάδα του «Typhoon Project»

VIDEO1 ημέρα ago

Αυτοψία του Αχιλλέα Μπέου στην λίμνη Κάρλα-Ανήσυχος με την κατάσταση που επικρατεί &την δυσφορία-Ρεπορτάζ: Γιάννης Αποστολίδης

ΘΕΣΣΑΛΙΑ3 ημέρες ago

Η τσίπα δεν αγοράζεται κύριε Αγοραστέ –

ΘΕΣΣΑΛΙΑ5 ημέρες ago

Άδικα έκαναν τους …δύτες οι διαρρήκτες που άνοιξαν πολυκατάστημα την ώρα που η περιοχή βούλιαζε- “Την πάτησαν” με τα… ψεκασμένα χαρτονομίσματα (φωτο) –

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ημέρες ago

Στέφανος Κασσελάκης: Πώς μπορεί να μπει στη Βουλή

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago

Λιβύη: Ποια ήταν η νοσηλεύτρια που σκοτώθηκε στο φονικό τροχαίο – Η τραγική ιστορία της

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλή