Σε συνάντηση της «μακεδονικής» με την «τουρκική» μειονότητα, στη Μακεδονία του Αιγαίου (δηλαδή, την Ελλάδα), αναφέρεται δημοσίευμα ιστοσελίδας της Β. Μακεδονίας, προαναγγέλλοντας και άλλες επαφές για «το καλό της χώρας».

«Η πρόεδρος του πρώτου και μοναδικού πολιτικού κόμματος της μουσουλμανικής τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη της Ελλάδας, Τσιντέμ Ασάφογλου, (σ.σ. πρόεδρος του κόμματος DEB) συναντήθηκε (φωτογραφία, επάνω, από την ιστοσελίδα της Β. Μακεδονίας) με τους εκπροσώπους της μακεδονικής μειονότητας Ευγενία Νατσουλίδου και τον αρχιμανδρίτη Νικόδημο Τσαρκνιά, τους ιδρυτές της (σ.σ. οργάνωσης) “Κρίστε Μισίρκοφ”, που επηρεάζει τη μακεδονική μειονότητα στην περιοχή της Εδεσσας» γράφει η ιστοσελίδα της Βόρειας Μακεδονίας.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Οι επαφές μας θα συνεχιστούν»

«Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα των δύο μειονοτήτων, καθώς και η μελλοντική συνεργασία και έργο τους» προστίθεται στο δημοσίευμα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της μακεδονικής μειονότητας στη Μακεδονία του Αιγαίου που μας υποδέχτηκαν ως καλεσμένους και να ενημερώσουμε το κοινό ότι οι επαφές μας θα συνεχιστούν, δεδομένου ότι σε μια πολυπολιτισμική χώρα διαφορετικών εθνοτήτων, εκτιμώνται για το καλό της χώρας καθώς θα φέρουν πλούτο και δημοκρατία, κοινωνική ισότητα, με κάθε έννοια”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τουρκική μειονότητα» καταλήγει στο δημοσίευμά της η ίδια ιστοσελίδα.

Πηγή: novamakedonija.com.mk, echedoros-a.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Σκληρό πόκερ μεταξύ ΗΠΑ – Κίνας στη Β. Ελλάδα