AUTO-MOTO
Skyhome: Το αυτοκίνητο που έχει ψυγείο, τηλεόραση και καθίσματα-κρεβάτια, με τιμή στα 30.000 ευρώ
Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης
Το ότι η αυτοκίνηση έχει ανέβει επίπεδο, έγινε ξεκάθαρο με τον ερχομό της ηλεκτροκίνησης. Τεράστιες ιπποδυνάμεις και αστραπιαία ροπή έφεραν την πρώτη επανάσταση. Την δεύτερη, τη φέρνει η αρχιτεκτονική των ηλεκτρικών οχημάτων που επιτρέπει επίπεδο πάτωμα και πολύ μεγαλύτερο χώρο για ανέσεις και διασκέδαση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Μεγαλύτερη απόδειξη το ηλεκτρικό σεντάν που κατασκεύασε ο κινεζικός κολοσσός της τεχνολογίας, Skywell. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό σεντάν με την ονομασία Skyhome, το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του διάθεση σε λίγους μήνες, με τιμή ανάμεσα σε 31 και 35.000 δολάρια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ενώ σε τόσα πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα κυριαρχούν οι αιχμηρές άκρες και οι ευθείες γραμμές, το εξωτερικό του Skyhome concept είναι καμπυλωτό με ένα ρέον μπροστινό τμήμα που περιλαμβάνει προβολείς LED και μια φωτεινή μπάρα LED. Διαθέτει ψηφιακούς εξωτερικούς καθρέφτες, χωνευτές χειρολαβές θυρών, πανοραμική γυάλινη οροφή και φωτεινή μπάρα LED σε όλο το πλάτος.
Στο εσωτερικό η εικόνα είναι πραγματικά πρωτότυπη. Στο ταμπλό είναι τοποθετημένη μια τεράστια καμπυλωτή οθόνη που φιλοξενεί τον πίνακα οργάνων, την οθόνη infotainment και μια οθόνη ακριβώς μπροστά από τον συνοδηγό. Φυσικά δεν λείπει ο ambient φωτισμός, η ποικιλία υλικών αλλά και ένα ιδιαίτερο τιμόνι
Οι πίσω επιβάτες θα απολαύσουν μια ιδιαίτερη τεχνολογική εμπειρία, χάρη σε μια τεράστια εύκαμπτη οθόνη που γλιστράει από την οροφή. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο ψυγείο στο πίσω μέρος της κεντρικής κονσόλας, ενώ και στο πίσω μέρος των μπροστινών προσκέφαλων υπάρχουν οθόνες.
Σα να μην έφταναν αυτά, υπάρχουν επίσης και δύο τραπέζια, ενώ τα πίσω καθίσματα μπορούν επίσης να αναδιπλωθούν σε θέση ύπνου και περιλαμβάνουν λειτουργία μασάζ ποδιών.
Το μοντέλο θα αποδίδει 617 ίππους (460 kW) μέσω ενός ζεύγους ηλεκτροκινητήρων και θα μπορεί να κάνει το 0-100 σε 3.5 δευτερόλεπτα, έχοντας παράλληλα αερανάρτηση στον βασικό εξοπλισμό.
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ16 ώρες agoΤι σηματοδοτούν οι τοποθετήσεις των νέων προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες agoΘεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 77χρονη που διώκεται για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ10 ώρες agoΦωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας εν κινήσει – Σώοι όλοι οι επιβάτες
-
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες agoΚαιρός: Η κακοκαιρία "Erminio" έφυγε, αλλά ο χειμώνας… μένει – Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες (Βίντεο)
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ18 ώρες agoAντιδράσεις και σχόλια της αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες agoΟι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη στο χειρουργείο
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ20 ώρες agoΣτη βουλή οι δύο δικογραφίες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ16 ώρες ago“H Σύγχρονη Ιστορία του Ιράν” του Ερβάντ Αμπραχαμιάν (audio)









