Ο Ατρόμητος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό, να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που έδωσαν το «παρών» και να μιλά για τους στόχους, αλλά και για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού!
«Ξεκινάμε πάντα με αισιοδοξία. Ευελπιστούμε ότι θα βάλουμε τις βάσεις για μία πετυχημένη χρονιά. Πάντα οι στόχοι του Ατρόμητου είναι το 5-8 και να πάμε όσο πιο μακριά στο Κύπελλο», δήλωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια σχετικά με τις μεταγραφές τόνισε:
«Ήταν ορατή η βελτίωση με τον κ. Κέρκεζ. Ο κ. Κέρκεζ έχει βάλει τις βάσεις και την ταυτότητα. Από εκεί και πέρα όσο είναι ανοιχτή η μεταγραφική αγορά είμαστε μέσα και θέλουμε να καλύψουμε με ποιοτικές προσθήκες τις ελλείψεις μας.
Είμαστε σε επαφές. Προτεραιότητα είναι η θέση του φορ, του οκταριού (χαφ) και ενός στόπερ. Σε πρώτη φάση. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι άλλες ελλείψεις θα προύψουν και ανάλογα και με τις εισηγήσεις του προπονητή θα δούμε. Δεν μπορώ να πω ονόματα αλλά μέχρι να φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο στην Πολωνία θα έχουν κλείσει αυτοί οι στόχοι».



















