Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Σπύρος Μαρτίκας: “Αποκλείεται να τα είπε αυτά η Βρισηίδα για μένα, πριν από 10 μέρες της έστειλα 1000 ευρώ για να τη στηρίξω” (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε στις κάμερες για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, με αφορμή πρόσφατες αιχμές της για ανθρώπους που έχει απομακρύνει από τη ζωή της, ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ τοποθετήθηκε και η πρώην σύντροφός του, Βασιλική Μουντή. Ο γνωστός φαρμακοποιός μίλησε στη Χριστιάνα Κοχλατζή και το «Happy Day», σχολιάζοντας τόσο τη νέα σχέση της Βασιλικής Μουντή όσο και όσα ακούστηκαν γύρω από τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σπύρος Μαρτίκας: “Πρέπει να χαίρεσαι με τη χαρά του άλλου”

Ο Σπύρος Μαρτίκας αρχικά ρωτήθηκε για τη Βασιλική Μουντή και την απόφασή της να ανακοινώσει τη νέα της σχέση, μετά τον χωρισμό τους. «Χαίρομαι που η Βασιλική ανακοίνωσε τη νέα της σχέση. Αυτό είναι κάτι ευχάριστο. Πρέπει να χαίρεσαι με τη χαρά του άλλου», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του Survivor. Η κουβέντα, ωστόσο, πέρασε γρήγορα στη Βρισηίδα Ανδριώτου, με τον ίδιο να δείχνει αιφνιδιασμένος από το ενδεχόμενο οι δηλώσεις της να αφορούσαν εκείνον.

Η απάντηση στις αιχμές της Βρισηίδας

«Αποκλείεται να τα είπε αυτά η Βρισηίδα για μένα, γιατί; Πριν από 10 μέρες της έστειλα 1000 ευρώ για να τη στηρίξω», απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας, αναφερόμενος στην πρόσφατη τοποθέτηση της πρώην συντρόφου του στις κάμερες για ανθρώπους που έχει βγάλει από τη ζωή της. Στη συνέχεια, ο φαρμακοποιός θέλησε να εξηγήσει πως η δική του στήριξη συνεχίστηκε, συνδέοντας την αναφορά του και με την Τόρι, το σκυλάκι που, όπως είπε, είχαν μαζί για δυόμισι χρόνια. «Είναι αυτά που υποσχέθηκα και είχα μία μόνο επιθυμία: να βλέπω την Τόρι, το κοινό σκυλάκι που είχαμε δυόμισι χρόνια μαζί. Δεν ξαναείδα ποτέ την Τόρι. Γέννησε η Τόρι, δεν πήρα ούτε ένα θηλυκό που ήταν κι αυτό προσωπική μου επιθυμία, και συνεχίζω να στηρίζω», ξεκαθάρισε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Διαβάστε: Βρισηίδα Ανδριώτου: “Δεν κυνηγούσα γάμο και ανθοδέσμες” – Η νέα σχέση και οι άνθρωποι που άφησε πίσω (Βίντεο)

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο