Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στα γραφεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας η Ρένα Καραλαριώτου

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Επίσκεψη στα Γραφεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) πραγματοποίησε η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας (ΠΕΔΘ) κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κατά την συνάντηση η κ. Καραλαριώτου ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που απασχολούν την Ένωση, τα μέλη της και τους στρατιωτικούς γενικότερα, όπως:

  • η αποζημίωση της νυχτερινής απασχόλησης που προβλέπεται στο νέο μισθολόγιο που ισχύει από το 2017 ενώ ακόμη δεν εφαρμόζεται,
  • η μισθολογική καθήλωση των εξ ΕΠΥ/ΕΜΘ προερχομένων Αξιωματικών στο βαθμό του Ανθυπασπιστή, ενώ σήμερα έχουν προαχθεί μέχρι το βαθμό του Υπολοχαγού,
  • τον κίνδυνο αποστρατείας των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) εξαιτίας ενός παρωχημένου νόμου του 1974 που προβλέπει κατάληψης ορίου ηλικίας στο βαθμό Υπαξιωματικού στα 50 έτη,
  • την αποκατάσταση βαθμολογικής εξέλιξης Αξιωματικών αποφοίτων ΑΣΣΥ καταταγέντων από το έτος 1984 έως το έτος 1993 και έντευθεν,
  • τη ρύθμιση της βαθμολογικής Εξέλιξης Αξκών Ειδικών Καταστάσεων Αποφοίτων ΑΣΣΥ σύμφωνα και με την τελευταία δικαστική απόφαση,
  • την ένταξη στα Βαρέα – Ανθυγιεινά όλου του προσωπικού των Ε.Δ. στις αντίστοιχες ειδικότητες που ισχύουν στους λοιπούς εργαζομένους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Τέθηκε στην κ. Καραλαριώτου ο προβληματισμός των στρατιωτικών περί των νόμων που ψηφίζονται, δημοσιεύονται σε ΦΕΚ αλλά ποτέ δεν εφαρμόζονται αναγκάζοντάς τους να προσφεύγουν στη δικαιοσύνη για τα αυτονόητα.

Αφουγκραζόμενη τα προβλήματά μας, η κ. Ρένα Καραλαριώτου αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας, δήλωσε ότι η έμπρακτη στήριξη του Έλληνα Στρατιωτικού αποτελεί χρέος της Πολιτείας, αποτελεί χρέος όλων μας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις εκφράζουν την Ελλάδα των αξιών, της τιμής και του καθήκοντος. Εγγυώνται την ασφάλεια του Έθνους αλλά και την ενότητα που χρειαζόμαστε ως λαός ιδίως σε αυτή τη συγκυρία.

Τέλος η κ. Καραλαριώτου εξέφρασε τις ευχαριστίες της και τη βαθιά της ευγνωμοσύνη στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για την σπουδαία συνεισφορά τους στην πατρίδα τονίζοντας ότι η μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, κρατά ψηλά τη σημαία της υπερηφάνειας, της αξιοπρέπειας, της δύναμης και της ισχύος της πατρίδας μας υποσχόμενη να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο, στην αποκατάσταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη.

Την κ. Ρένα Καραλαριώτου συνόδευε ο Σχης ε.α. κ. Απόστολος Παπαπαρίσης, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων, Διοικητής της Δομής Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας Μεταναστών Κουτσόχερου αλλά και άριστος γνώστης της πάσης φύσεως στρατιωτικών θεμάτων.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χρήστος Καρανάσιος, ο Αντιπρόεδρος κ. Λεωνίδας Κολονιώτης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Γώγος Κωνσταντίνος, ο Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού κ. Στεργιούλας Αντώνιος, ο Ταμίας κ. Κυρίτσης Δημήτριος και τα Μέλη κκ. Γίτσας Γεώργιος και Αθανασόπουλος Φώτης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Η θυσία των Ιερολοχιτών άναψε τη σπίθα της λευτεριάς (φώτο) –

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

«Εδώ στο μαρτυρικό Δραγατσάνι, κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στο μνημείο για τους νέους που έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, τον Ιούνιο του 1821. Προσκυνούμε τον τόπο που πότισαν με το αίμα τους οι ιερολοχίτες, που ενάντια σε κάθε λογική πίστεψαν ότι θα συντρίψουν μια αυτοκρατορία. Η θυσία τους παραμένει εσαεί πρότυπο φιλοπατρίας, αυταπάρνησης και αγάπης προς την ελευθερία». Τα παραπάνω τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στην ομιλία που εκφώνησε κατά την τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δραγατσάνι της Ρουμανίας, στο Μνημείο πεσόντων Ιερολοχιτών της μάχης του Δραγατσανίου τον Ιούνιο του 1821.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Άγημα της στρατιωτικής αστυνομίας αποδίδει τιμές στην αντιπροσωπεία της ΔΣΟ

Η τελετή, κατά την οποία εψάλη επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων ηρώων, διοργανώθηκε από την «Ένωση Ελλήνων Ρουμανίας», επ’ ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης της ηγεσίας της ΔΣΟ στο Βουκουρέστι, για την παρουσίαση του Τόμου για τους Ναούς της Αγίας Σοφίας ανά τον κόσμο, που θα λάβει χώρα στη Ρουμανική Βουλή.

Άγημα της στρατιωτικής αστυνομίας αποδίδει τιμές στην αντιπροσωπεία της ΔΣΟ

Εκτός του επικεφαλής της ΔΣΟ συμμετείχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ Γιάννης Σαρακιώτης, ο επικεφαλής της ρουμανικής αντιπροσωπείας στη ΔΣΟ, βουλευτής Ionut Vulpescu, ο ελληνικής καταγωγής πρόεδρος της «Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας», βουλευτής και πρόεδρος της Επιτροπής Επιστήμης και Τεχνολογίας της ρουμανικής βουλής κ. Dragos Gabriel Zisopol, ο Δήμαρχος Δραγατσανίου κ. Cristian Nedelcu, ο αντιδήμαρχος της πόλης κ. Adrian Zaoulet, ο Σύμβουλος της ΔΣΟ δρ Κώστας Μυγδάλης, ενώ τιμές απέδωσε άγημα της στρατιωτικής αστυνομίας. Η όλη τελετή καλύφθηκε από το Πρώτο κανάλι της Ρουμανικής Τηλεόρασης TVR1.

Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες Ιερολοχίτες στη Μάχη του Δραγατσανίου

Αποτίουμε φόρο τιμής στους ήρωες του Δραγατσανίου.

Στην ομιλία του Μάξιμος Χαρακόπουλος σημείωσε ότι «οι ιερολοχίτες ήταν τέκνα του ιερού έργου που μυστικά οργάνωσε η Φιλική Εταιρεία, με ενθουσιασμό ακολούθησαν τον σπουδαίο πολεμιστή, ήρωα των ναπολεόντειων πολέμων, Αλέξανδρο Υψηλάντη, για να κάνουν έφοδο στον ουρανό. Να ελευθερώσουν όχι μόνο τον ελληνισμό, μα και ολόκληρα τα Βαλκάνια από τον οθωμανικό ζυγό. Να σπάσουν τα δεσμά που έδεναν τους λαούς για αιώνες στην καθυστέρηση, στην αμάθεια, στην εκμετάλλευση. Οδηγημένοι από τον αγνό σκοπό τους, πίστεψαν ότι θα ανάψουν την μεγάλη πυρκαγιά στις παραδουνάβιες ηγεμονίες. Ότι οι λαοί θα αφυπνιστούν από τον μεγάλο ύπνο της δουλείας, και θα ενωθούν μαζί τους. Και με νικηφόρα προέλαση θα έφθαναν στην Ελλάδα και στην ίδια την πρωτεύουσα των Οθωμανών, την πάλαι ποτέ βασιλεύουσα, Κωνσταντινούπολη. Ανέμεναν ακόμη την βοήθεια από τις χριστιανικές δυνάμεις της εποχής. Να σπεύσουν να στηρίξουν την ένοπλη επανάσταση των Ορθοδόξων Ελλήνων και των συμμάχων τους, Ρουμάνων που επίσης ξεσηκώθηκαν. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν συνέβη. Οι χριστιανοί ηγεμόνες όχι μόνον δεν βοήθησαν τους λίγους μαχητές της ελευθερίας, αλλά καταδίκασαν απερίφραστα την επανάσταση, παρά τις προσπάθειες του μεγάλου Έλληνα Ιωάννη Καποδίστρια, υπουργού εξωτερικών του τσάρου. Έτσι, η ήττα επήλθε σχεδόν μοιραία απέναντι σε έναν υπέρτερο αριθμητικά αντίπαλο. Σε μάχες, όπως εδώ στο Δραγατσάνι, όπου έπεσαν οι Ιερολοχίτες, ή στη μονή του Σέκου όπου σκοτώθηκε κι ένας από τους σπουδαιότερους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, ο Γιωργάκης Ολύμπιος. Και ο αρχηγός της Επανάστασης φυλακίστηκε από τη χριστιανική Αυστροουγγαρία.

Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες Ιερολοχίτες στη Μάχη του Δραγατσανίου

Η ιερή θυσία τους, όμως, δεν πήγε χαμένη. Όπως δεν πάει και καμία θυσία για έναν υψηλό σκοπό. Γιατί την ίδια ώρα στην Ελλάδα, άναβε η σπίθα της λευτεριάς από πόλη σε πόλη, από χωριό σε χωριό, και η Επανάσταση θέριεψε και έμεινε όρθια μέχρι που κατέληξε στο πρώτο ελεύθερο νεοελληνικό κράτος.

Η ιστορία, όμως, έγραψε στα κατάστιχά της πως η μεγάλη Επανάσταση του 1821 ξεκίνησε από εδώ, από τα εδάφη της Μολδαβίας και της Βλαχίας. Και οι πεσόντες ιερολοχίτες ήταν ο σπόρος που έγινε δέντρο ελευθερίας.

Χαιρετισμός του Δημάρχου Δραγατσανίου κ. Cristian Nedelcu

Όπως έγραψε στη τελευταία διαταγή του ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, για τον προδομένο Ιερό Λόχο, στις 8 Ιουνίου 1821 “Ολίγος καιρός και στήλη θα ανεγερθή να διαιωνίσει τα ονόματά σας”. Και ιδού βρισκόμαστε ενώπιον του μνημείου αυτού αποτίοντας φόρο τιμής στους ήρωες του Δραγατσανίου.

Ομιλία του ΓΓ της ΔΣΟ

Θέλω να ευχαριστήσω το Ρουμανικό Κοινοβούλιο και τον Δήμαρχο Δραγατσανίου για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία, και να συγχαρώ την Ένωση Ελλήνων Ρουμανίας που με το έργο της γίνεται γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ του ελληνικού και του ρουμανικού λαού».

Ομιλία του ΓΓ της ΔΣΟ

Επίσημες συναντήσεις

Η τελετή περατώθηκε με την κατάθεση στεφάνων εκ μέρους της ΔΣΟ, του Ρουμανικού Κοινοβουλίου και του Δήμου Δραγατσανίου, και την ανάκρουση των εθνικών ύμνων Ελλάδος και Ρουμανίας.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προσέφερε αναμνηστικά εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και της ΔΣΟ στους διοργανωτές της σεμνής εκδήλωσης.

Αναμνηστικό δώρο προς τον βουλευτή και πρόεδρο της «Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας» κ. Dragos Gabriel Zisopol, συλλεκτικά γραμματόσημα για τα 25χρονα της ΔΣΟ
Αναμνηστικό δώρο προς τον Δήμαρχο Δραγατσανίου, νομίσματα προς τιμήν της Παλιγγενεσίας του 1821

Εν συνεχεία, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε την περιοχή που διεξήχθη η μάχη, και όπου η «Ένωση Ελλήνων Ρουμανίας» και ο πρόεδρός της κ. Dragos Gabriel Zisopol έχουν οικοδομήσει μια εκκλησία.

Κατά την παραμονή του στο Βουκουρέστι ο επικεφαλής της ΔΣΟ θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ion-Marcel Ciolacu, τον Πατριάρχη Βουκουρεστίου κ. Δανιήλ, τον πρόεδρο της Ακαδημίας κ. Ioan-Aurel Pop, ενώ θα μιλήσει στην παρουσίαση του Τόμου για την Αγία Σοφία στο ρουμανικό κοινοβούλιο και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Το Ελληνικό Βουκουρέστι» στην Ένωση Ελλήνων Ρουμανίας.

Κατάθεση στεφάνου από τον Μάξιμο Χαρακόπουλο στο Μνημείο των Ιερολοχιτών
Την εκδήλωση κάλυψε το κανάλι της Ρουμανικής Τηλεόρασης TVR1.
Το πεδίο της μάχης του Δραγατσανίου
Ομαδική φωτογραφία μπροστά στο Μνημείο των Ιερολοχιτών
Ομιλία του ΓΓ της ΔΣΟ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα της εκδήλωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=bWkDInFvq2E

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

«Τα Μαθηματικά είναι Παντού» – Επιστημονικές ημερίδες σε Λάρισα και Τρίκαλα –

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Στη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν τρόποι αποτελεσματικότερης διδασκαλίας των μαθηματικών εννοιών από τον κ. Κωνσταντίνο Μπουραζάνα -Σ.Ε.Ε. του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο κ. Νίκος Τάσος – Σύμβουλος Α΄ Μαθηματικών ΙΕΠ αναφέρθηκε στη νέα φιλοσοφία των προγραμμάτων σπουδών και στο τρόπο αξιοποίησης της τράπεζας θεμάτων.

Ενώ ο κ. Αθανάσιος Φωκάς – καθηγητής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου του Cambridge αναφέρθηκε στα μονοπάτια κατανόησης του εγκεφάλου και τις διαδικασίες μνήμης και μάθησης.

Οι συμμετέχοντες είχαν ενεργό συμμετοχή στην διεξαγωγή των συζητήσεων.  Οι ομιλητές απάντησαν με άκρως επιστημονική προσέγγιση στις  πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που τους τέθηκαν όπως:

  • Πως τα μαθηματικά σχετίζονται με τον εγκέφαλο.
  • Γιατί τα μαθηματικά είναι η πύλη και το κλειδί προς τις επιστήμες.
  • Μπορούν οι μαθηματικές εξισώσεις να αντανακλούν την ομορφιά της φυσικής πραγματικότητας..
  • Είναι οι αποφάσεις μας αποτέλεσμα ελεύθερης βούλησης και πολλές άλλες.

Χαιρετισμούς στις ημερίδες απηύθυναν οι συνδιοργανωτές των ημερίδων ΔΔΕ Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων κ. Κ. Ζαχαρής, κ. Ν. Ζέρβας, κ. Α Καπανιάρης αντίστοιχα και η πρόεδρος του παραρτήματος της ΕΜΕ Τρικάλων κ. Α. Ζαραμπούκα.

Ο διοργανωτής των ημερίδων   κ. Κωνσταντίνος Μπουραζάνας, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς, όλους όσους βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή αυτών και ιδιαίτερα τους εξαίρετους εισηγητές των ημερίδων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 λεπτά ago

Αντσελότι για Ρονάλντο: «Δεν δημιουργούσε προβλήματα, τα έλυνε»

ΚΟΣΜΟΣ7 λεπτά ago

Μητέρα πέντε παιδιών κάηκε ζωντανή στην αυλή του σπιτιού της

LIFESTYLE11 λεπτά ago

Anne Heche – Αυτό είναι το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατό της. Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ17 λεπτά ago

Ελληνοτουρκικά: «Πόλεμος» δηλώσεων μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας

ΕΛΛΑΔΑ18 λεπτά ago

Πυροβολισμός 16χρονου: Ένταση σε κοινότητες Ρομά στη Δυτική Αττική

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23 λεπτά ago

Λίβερπουλ και Τότεναμ κοιτούν… Μουανί

ΚΟΣΜΟΣ26 λεπτά ago

Ιράν: Μια ανήθικη… «αστυνομία ηθών»

LIFESTYLE30 λεπτά ago

Αποχώρησε ο Παππάς τελευταία στιγμή από παράσταση – «Φοβήθηκε πως δεν θα τα καταφέρει»

ΕΛΛΑΔΑ37 λεπτά ago

Σχεδόν ένας στους δύο ρευματοπαθείς με μακροχρόνια ανικανότητα

ΚΟΣΜΟΣ45 λεπτά ago

Κριστίνα Φερνάντες Κίρσνερ: Τo… μακρύ αντίο της «Σιδηράς Κυρίας» της Αργεντινής

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Σοκ στην Σκιαθο 37χρονη έγκυος εχασε το 9 μηνών μωρό της στην εντατική η ίδια σε κρίσιμη κατάσταση

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Κόβονται οι βραδινές πτήσεις από Αγγλία στην Σκιαθο το 2023

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Ορκίστηκαν τρεις νέοι Δικηγόροι στο Βόλο

LIFESTYLE4 ημέρες ago

Δυστυχώς είναι αλήθεια – Νεκρή η αγαπημένη ηθοποιός… Ο απίστευτος διάλογος της με τον Καραμανλή!

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Σάλος στα μπουζούκια – Τραγουδίστρια «ξέχασε» να φορέσει σουτιέν και φάνηκε το… (φωτο)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ6 ημέρες ago

Οι φωτογραφίες της χρονιάς από το National Geographic

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Συνελήφθη 40 χρονος με ηρωίνη στο Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ17 ώρες ago

Σοκαρισμένη είναι τοπική κοινωνία της Αγριάς- Πέθανε ξαφνικά 42χρονος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ5 ημέρες ago

ΣΚΟΠΕΛΟΣ : ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΙΣ 2-3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

Τα Μερομήνια μίλησαν: Έρχονται «λευκά» Χριστούγεννα – Πού θα το στρώσει

Δημοφιλή