Το βράδυ της Κυριακής (22/06), η Ρεάλ Μαδρίτης επιβίωσε στο… θρίλερ με τη Βαλένθια, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος και πλέον απέχει ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου της ACB!
Παρά το γεγονός πως βρίσκονται στην τελική ευθεία της σεζόν, οι «μερένχες» δουλεύουν εντατικά και τις μεταγραφικές υποθέσεις και την ενίσχυση του συλλόγου ενόψει καλοκαιριού.
Με τον Τεό Μαλεντόν της Βιλερμπάν να θεωρείται «κλεισμένος», οι Μαδριλένοι εξετάζουν μία ακόμη περίπτωση γκαρντ για την περιφερειακή τους γραμμή.
Σύμφωνα με ισπανικά και ιταλικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Τσους Ματέο έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αλεσάντρο Παγιόλα της Βίρτους Μπολόνια!
Ο 25χρονος Ιταλός γκαρντ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, και παρ’ ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο και τη νέα αγωνιστική χρονιά, πολλές είναι οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο νεαρός άσος κατέγραψε 5,4 πόντους, 4,1 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 30 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα.
??El Real Madrid sigue planificando la proxima temporadahttps://t.co/vPnaRYJPsa
— Defensacentral.com (@defcentral) June 23, 2025