LIFESTYLE
Σταμάτης Γονίδης: Τραγούδησα σε ένα παιδί που ήταν σε κώμα για μήνες και σηκώθηκε (Βίντεο)
Απαντώντας σε ερώτηση για τη στάση του απέναντι στον θάνατο και την ταφή, ο Σταμάτης Γονίδης εξέφρασε την άποψή του με θρησκευτικούς συμβολισμούς: «Ο Χριστός ετάφη. Δεν τον κάψανε. Πιστεύω ότι το σώμα πρέπει να ταφεί. Όπως όταν ρίχνεις έναν σπόρο στη γη και φυτρώνει ένα λουλούδι. Αν τον κάψεις, δεν βγαίνει τίποτα. Αν έκαιγαν τους ανθρώπους, δεν θα υπήρχαν άγιοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σταμάτης Γονίδης: Η συγκίνηση για το ”θαύμα”
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αφήγησή του για ένα περιστατικό που ο ίδιος χαρακτήρισε θαύμα. Όπως αποκάλυψε, είχε βρεθεί δίπλα σε ένα παιδί που βρισκόταν σε κώμα επί μήνες. «Η πίστη κάνει θαύματα. Όταν πιστέψεις, γίνεται το θαύμα. Έχω δει παιδί που ήταν σε κώμα για μήνες, να του τραγουδάω στο αυτί ένα τραγούδι μου και να σηκώνεται», είπε συγκινημένος.
Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε, η μητέρα του παιδιού του είχε ζητήσει να του τραγουδήσει το αγαπημένο του κομμάτι, ελπίζοντας σε ένα σημάδι. «Όταν του τραγούδησα, από εκεί που ήταν ακίνητος για μήνες, ξαφνικά σηκώθηκε, γύρισε και με κοίταξε στα μάτια», πρόσθεσε.
Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαζωνάκη, λέγοντας πως τον θεωρεί εξαιρετικό καλλιτέχνη και καλό άνθρωπο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για την προσωπική ή επαγγελματική του πορεία.
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΝεκρός 31χρονος οδηγός μοτοσικλέτας μετά από ανατροπή
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες agoΣτο Α’ Νεκροταφείο στις 11 Μαρτίου η πολιτική του κηδεία
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΝεκρή την ημέρα των γενεθλίων της βρέθηκε 26χρονη
-
ΒΟΛΟΣ20 ώρες agoΑπίστευτη ταλαιπωρία περνούν εδώ και έναν χρόνο οι Βολιώτες εργαζόμενοι που ταξιδεύουν με λεωφορεία που μισθώνει ο ΟΣΕ Λάρισας για λόγους εργασίας
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες agoΜεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής (Εικόνες)
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες agoΝεκρός ανασύρθηκε νεαρός άνδρας από θαλάσσια περιοχή (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες agoΤουρκικό πολεμικό παρενόχλησε μέσω ασυρμάτου πλοίο που πόντιζε καλώδια στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αμοργού και Αστυπάλαιας
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ21 ώρες agoΣτην Αλόννησο βρίσκεται ο Νικόλαος Ντε Γκρες








