LIFESTYLE
Σταύρος Φλώρος: “Όλα μπαίνουν σε μια σειρά, ελπίζουμε τον Αύγουστο να έρθει Ελλάδα”, λένε οι γονείς του – Τον Ιούλιο το τελευταίο χειρουργείο (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Την ελπίδα ότι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα τον Αύγουστο εξέφρασαν οι γονείς του Σταύρου Φλώρου, μιλώντας για την πορεία της υγείας του πρώην παίκτη του Survivor, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Αμερική μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο ριάλιτι επιβίωσης, προκαλώντας τον ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού. Συγκεκριμένα, η μητέρα του ανέφερε πως το πιθανότερο σενάριο είναι τις επόμενες εβδομάδες να πραγματοποιηθεί το τελευταίο χειρουργείο στο άλλου του πόδι, που τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ μοιράστηκε πως εύχονται να επιστρέψουν στην Ελλάδα για την αποθεραπεία. Αυτό ωστόσο εξαρτάται από το αν ο ίδιος επιθυμεί ή όχι να συνεχίσει την αποκατάσταση στο εξωτερικό.
Σταύρος Φλώρος: Όλα μπαίνουν σε μια σειρά, τόνισε ο πατέρας του
Συγκεκριμένα, η μητέρα του Σταύρου Φλώρου μιλώντας σήμερα στο Live News είπε: χαρακτηριστικά: «Ελπίζουμε, αν όλα πάνε καλά, στις 9 Ιουλίου να κάνει το τελευταίο χειρουργείο ο Σταύρος. Πρώτα ο Θεός να βγει το σίδερο που έχουν τοποθετήσει στο δεξί πόδι του. Δεν έχει τους αφόρητους πόνους που είχε, αλλά πονάει πολύ ακόμη. Το δεξί πόδι πηγαίνει πολύ καλά. Κάνει ασκήσεις και πατάει σιγά-σιγά τη φτέρνα του. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί και ελπίζουμε ίσως τον Αύγουστο να έρθει Ελλάδα. Σκέφτεται να κάνει στην Ελλάδα αποκατάσταση. Γίνεται και εδώ καλή δουλειά, αλλά η απόφαση είναι δική του».
Από την πλευρά του, ο πατέρας του τόνισε πως η αποθεραπεία απαιτεί υπομονή και χρόνο. «Είναι ένας αγώνας διαρκείας. Στις 9 Ιουλίου θα κάνει την επέμβαση και θα δούμε μετά πότε θα έρθει. Όλα μπαίνουν σε μια σειρά», εξήγησε.
Η μητέρα του επισήμανε επίσης πως υπάρχουν στιγμές που η ψυχολογία του επηρέαζεται, όμως δεν χάνει το χαμόγελό του και τη δύναμή του. «Είναι γελαστός. Κάποιες φορές πέφτει, είναι λογικό, αλλά είναι δυνατός. Θα χρειαστεί χρόνος, αλλά θα είναι 100% λειτουργικός. Δοξάζουμε τον Θεό γιατί ζει και όλα τα άλλα θα γίνουν», πρόσθεσε.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΒΟΛΟΣ6 ώρες agoΒόλος: Συνελήφθη ο 57χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ2 ώρες agoPC builder και Zero-Cable Build: όταν η καθαρή εικόνα ξεκινά από τον σχεδιασμό
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες agoΑυτά τα τρία ρήγματα στην Ελλάδα μπορούν να δώσουν σεισμό άνω των 7 Ρίχτερ, όπως της Βενεζουέλας
ΒΟΛΟΣ16 ώρες agoΥποδοχή της Παναγίας «Ρόδον το Αμάραντον» στη Νέα Ιωνία Βόλου
ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες agoΛέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: “Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ12 ώρες agoΔιπλή «πράσινη» ενίσχυση για την Κηφισιά!
ΜΑΓΝΗΣΙΑ8 ώρες agoΠοιοι είναι οι μαθητές που συγκλόνισαν με τις βαθμολογίες τους που κατέγραψαν στη Μαγνησία
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΟπαδικό ραντεβού θανάτου στην Καλλιθέα με έναν νεκρό: Βρέθηκαν μαχαίρι και κατσαβίδι









