ΕΛΛΑΔΑ
Στεναχωρήθηκα που δεν θα τον ξαναδώ
Διαβάστε: Φοινικούντα: Όλα τα στοιχεία στο μικροσκόπιο της ανακρίτριας – Αιχμές για τις διαρροές πληροφοριών, “είναι όλοι τους εν δυνάμει ύποπτοι”
«Ένας φίλος μου έστειλε μήνυμα περίπου στις 21.00 ενώ ήμουν στη Φοινικούντα και έκανα βόλτα στο πάρκο. Εκεί βρισκόμουν από τις 19.00 το απόγευμα. Περίπου στις 20.30 πήγα για σουβλάκια και συνέχισα τη βόλτα μου. Ήμουν με φίλους», περιγράφει.
Μόλις πληροφορήθηκε το έγκλημα, κατευθύνθηκε στο κάμπινγκ, όπου βρήκε τους αστυνομικούς να έχουν αποκλείσει την είσοδο. «Μόλις διάβασα το μήνυμα για το διπλό φονικό έτρεξα να πάω στο κάμπινγκ για να δω αν είναι αλήθεια και εκεί είδα τους αστυνομικούς», πρόσθεσε.
Φοινικούντα: “Ο θείος πρόσεχε την οικογένειά του, στεναχωρήθηκα που δεν θα τον ξαναδώ”
Οι σχέσεις με τον 69χρονο είχαν περάσει από διάφορα στάδια. Το τελευταίο διάστημα ήταν καλές, αν και όπως λέει η μητέρα του, είχε τσακωθεί με τον 69χρονο.
«Ο θείος πρόσεχε την οικογένειά του. Τον τελευταίο χρόνο είχαμε μετακομίσει με την οικογένειά μου από την Αθήνα στην Φοινικούντα. Μας είχε αφήσει να μένουμε τσάμπα στο σπίτι στην Φοινικούντα γιατί έχουμε οικονομικά προβλήματα. Με άφηνε να δουλεύω στο μίνι μάρκετ στο κάμπινγκ. Η μητέρα μου ήθελε να σταματήσω τη δουλειά και είχε τσακωθεί με τον θείο και νονό μου και δεν μιλούσαν για τον λόγο αυτό. Εγώ έκανα μία δίαιτα και είχα αδυνατίσει και εκείνη πίστευε ότι έχασα κιλά από τη δουλειά. Στεναχωρήθηκα που δεν θα τον ξαναδώ».
Σύντομα εξελίξεις αναμένουν οι Αρχές
Από το πόσο γρήγορα έγιναν όλα, φαίνεται το πόσο αδίστακτος ήταν ο δολοφόνος αλλά και πόσο σίγουρος για το ποιους έπρεπε να εκτελέσει και πού.
Αθόρυβα, οι Αρχές προσθέτουν κρίσιμα κομμάτια στο παζλ του στυγερού εγκλήματος και αισιοδοξούν πως σύντομα όλοι οι γρίφοι θα απαντηθούν και θα λάμψει η αλήθεια για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα.
-
MEDIA15 ώρες agoΑπίστευτος καβγάς live ανάμεσα σε Σοφία Μουτίδου και Αχιλλέα Μπέο
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ9 ώρες agoΤσίπρας: Τι θα πει στην παρουσίαση της Ιθάκης στην Πάτρα
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ19 ώρες agoΤο χρονοδιάγραμμα των μέτρων στήριξης των πολιτών, όπως προβλέπονται στον προϋπολογισμό του 2026
-
ΑΚΙΝΗΤΑ17 ώρες agoΑγορά ακινήτου με δάνειο ή όχι?
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ώρες agoLive: Οι τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2026 – Στο βήμα ο Κ. Βελόπουλος
-
ΚΟΣΜΟΣ23 ώρες agoΟ γιος του Ρομπ Ράινερ, Νικ, συνελήφθη για τον θάνατο των γονιών του
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ22 ώρες agoΤ. Θεοδωρικάκος: Aσφαλής, παραγωγική και ισχυρή χώρα, το όραμα μας για την Ελλάδα του 2030
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ώρες agoΜ. Κατρίνης για τη σύλληψη του 16χρονου γιου του: Ο νόμος ισχύει για όλους – Χωρίς εξαίρεση







